Gerçekten çok efsane bölümleri var Leyla ile Mecnun'un ama ikinci sezon zaman zaman baya bozdu ve üçüncü sezon zaten tamamen koptu kabul etmek lazım. Eğer süresi en azından 40-50 dakika olsa ve ilk Leyla gitmese gerçekten en iyi komedi olduğunu iddia edebilirdik.Leyla ile Mecnun 25.Bölüm
Günün bütün yorgunluğuna, sinirine, stresine o kadar iyi geliyor ki bir bölüm LİM izlemek.
Sanmıyorum ki bir daha böyle dizi gelsin. Şahsım adıma gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir, yerli ya da yabancı farketmez, alanında dünya birincisidir. TBBT ya da HİMYM gibi dizilerden çok daha iyidir, tabi kültür farkı da bunu söylemememde önemli erken.
Bu bölümde öyle sahneler vardı ki resmen masayı yumrukladım gülmekten...
Mecnun, kafaya yediği kurşundan olsa gerek memur karakterli olmaya başlayıp, Leyla yı unutup, Erdal Bakkal ın karısının Almanya daki yiğeniyle evlenmeye karar verdi.
Ve tabi aklıma direkt geçmiş bölümlerde Mecnun un geleceğe gidip, kendi Memur tipli geleceğini görmesi aklıma geldi. Neyseki Aksakallı Dede...
9.4/10
Tesadüf ilk bölümde başladım izlemeye(zap yaparken kanal TRT 1'de kalmış) finale kadar da tek bölümünü bile kaçırmadım. Benim içinde gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir. Avrupa Yakası'nın Burhan Altıntop'lu bölümlerinin de yeri bir başka tabii.Leyla ile Mecnun 25.Bölüm
Günün bütün yorgunluğuna, sinirine, stresine o kadar iyi geliyor ki bir bölüm LİM izlemek.
Sanmıyorum ki bir daha böyle dizi gelsin. Şahsım adıma gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir, yerli ya da yabancı farketmez, alanında dünya birincisidir. TBBT ya da HİMYM gibi dizilerden çok daha iyidir, tabi kültür farkı da bunu söylemememde önemli erken.
Bu bölümde öyle sahneler vardı ki resmen masayı yumrukladım gülmekten...
Mecnun, kafaya yediği kurşundan olsa gerek memur karakterli olmaya başlayıp, Leyla yı unutup, Erdal Bakkal ın karısının Almanya daki yiğeniyle evlenmeye karar verdi.
Ve tabi aklıma direkt geçmiş bölümlerde Mecnun un geleceğe gidip, kendi Memur tipli geleceğini görmesi aklıma geldi. Neyseki Aksakallı Dede...
9.4/10
Leyla çıktıktan sonra ve iki Leyla girdikten sonra dizi doğal olarak biraz geriledi ama bence son sezonu da efsaneydi. Hidayet, annesi, Benjamin filan efsane karakterlerdi. Özellikle son final bölümü? Böyle kaliteli bir bölümü dünyada bile pek nadir dizide görürüz. Hiçbir Türk dizisi ile kıyaslamayı asla kabul etmeyeceğim gibi yabancı diziler için de pek sağlıklı bir iddiada bulunamam, çünkü dediğim gibi Leyla ile Mecnun nerdeyse tamamen Türk kültürüne ait bir dizi. Espriler olsun konular olsun şiveler olsun pek evrensel değil.Gerçekten çok efsane bölümleri var Leyla ile Mecnun'un ama ikinci sezon zaman zaman baya bozdu ve üçüncü sezon zaten tamamen koptu kabul etmek lazım. Eğer süresi en azından 40-50 dakika olsa ve ilk Leyla gitmese gerçekten en iyi komedi olduğunu iddia edebilirdik.
Ertan Saban'la birlikte oynuyordu sanırım? Konusu hakkında hiçbir bilgim yok ama eğer Leyla ile Mecnun tadını verirse ya da Kılıç Günü tadında olsa bile muhakkak izlerim. Üstüne Ali Atay bir şarkı da söylerse dizide tamamdır.Tesadüf ilk bölümde başladım izlemeye(zap yaparken kanal TRT 1'de kalmış) finale kadar da tek bölümünü bile kaçırmadım. Benim içinde gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisidir. Avrupa Yakası'nın Burhan Altıntop'lu bölümlerinin de yeri bir başka tabii.
Haftasonu Ali Altay'ın Mutlu Ol Yeter dizisi başlayacak izleyecek misin?
Kılıç Günü dram dizisiydi ve Ali Altay o dizide kötü karaktere hayat veriyordu o diziyi ayrı tutalım.Leyla çıktıktan sonra ve iki Leyla girdikten sonra dizi doğal olarak biraz geriledi ama bence son sezonu da efsaneydi. Hidayet, annesi, Benjamin filan efsane karakterlerdi. Özellikle son final bölümü? Böyle kaliteli bir bölümü dünyada bile pek nadir dizide görürüz. Hiçbir Türk dizisi ile kıyaslamayı asla kabul etmeyeceğim gibi yabancı diziler için de pek sağlıklı bir iddiada bulunamam, çünkü dediğim gibi Leyla ile Mecnun nerdeyse tamamen Türk kültürüne ait bir dizi. Espriler olsun konular olsun şiveler olsun pek evrensel değil.
Ertan Saban'la birlikte oynuyordu sanırım? Konusu hakkında hiçbir bilgim yok ama eğer Leyla ile Mecnun tadını verirse ya da Kılıç Günü tadında olsa bile muhakkak izlerim. Üstüne Ali Atay bir şarkı da söylerse dizide tamamdır.
Bu Beş Kardeşler diye dizi varmış LİM ekibinin? O nasıl bir şey, Leyla ile Mecnun ya da Ben De Özledim tadını veriyor mu?
returned ın hazır açılmış konusu var orda yorum yapmak varken buralara niye şeydiyorsun anlamadım )returned 4.bölüm
victor şişko karıyı bir güzel doğradı helal olsun çocuğa ) anasını da gördük victorın bu arada psikolog adam victorın naasını öldürmüş galiba victor onu da hjalleder
rowan polisle evlenmekten vazgeçti simonla güreş tuttu
i
scorpion 20.bölüm
ne atraksiyonlar atlattık ne atraksiyonlar
kurtarmaya çalıştıkları kız hem dahiydi hem taş gibiydi keşke hamile olmayaydı
toby ile happy nin didişmeleri güzeldi
walter paige açılamadı ve avcunu yaladı
kız @Çiğdem- ile fanfinisi @destere izleyin bakalım)
aradım bulamadımreturned ın hazır açılmış konusu var orda yorum yapmak varken buralara niye şeydiyorsun anlamadım )
soldan sağa doğru birinci oturan,, dördüncü (öfff ) , beşinci bana ait gerisiyle harem kurup oynaşabilirsin emre )royals 3.bölüm
kaliçeyle eleanor arasında sürtüşmeleri izledik kralie ayaklı yalan makinesi mi doğruları mı söylüyor anlayamıyoruz
liamla gemma nın azgınlığı kazaya neden oldu jasper iyi vurdu liamın suratına
ophelia yeni oarlak buldu birkaç bölüm onla takılır liama döner
opheliayla eleanor jasperın açığını buldular sonunda
kralla monarşiyi yok etmeye çalışanların görüşmesi ilginçti
kız @Çiğdem- bak en sağdaki zenciyi @destere kapmış diğerlerinden birini de sen kap
yanlız 5.si 49 yaşında ama @Çiğdem- i donundan çıkarır ))) bu arada resimde ophelia yok onu sana vereyim ben bir tek 4.yle ilgileni,yorumsoldan sağa doğru birinci oturan,, dördüncü (öfff ) , beşinci bana ait gerisiyle harem kurup oynaşabilirsin emre )
dördüncüyü bugün akşam özel olarak çağırıyorum kendime bu akşam perşembe akşamı sanırım halvet gecesi )yanlız 5.si 49 yaşında ama @Çiğdem- i donundan çıkarır ))) bu arada resimde ophelia yok onu sana vereyim ben bir tek 4.yle ilgileni,yorum
dördüncünün başı dertte jasper diye bir palak var kıza şantaj yapıyor her gece her gece sevişiyorlar)) dur aklıma gerlmişken 5.yi avatrıma koyayım ç.iğdem çatlasın 9dördüncüyü bugün akşam özel olarak çağırıyorum kendime bu akşam perşembe akşamı sanırım halvet gecesi )