Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Arrested Development 1x4

Yine güzel bölümdü ama bu bölüm Tobias yoktu ve George Michael da nerdeyse hiç görünmedi. Gözüm onları da aramadı değil. :D

Gob'ın hapise girmesi ve sonrasında çıkamaması komikti. :D

Michael ile Marta arasında bir şeyler olabilirdi ama Gob'ın Marta kararı bu ilişkiyi başlamadan bitirdi. Gerçi sonradan verdiği karardan dolayı pişman oldu ama neyse. :D

Puanım: 8/10

Arrested Development 1x5

Yine güzel bölümdü. :)

Gob da baya ilginç bir karakter ama dizideki her karakter gibi onu da severek izliyorum. :D

Michael'ın hizmetçi diye başka bir kadını arabaya alması ve Lindsay'in anında Michael'ı satması da yine komikti. :D

Puanım: 8.5/10

Arrested Development 1x6

Dizinin şimdiye kadarki en güldüğüm bölümü oldu. :D Bence çok iyi bir bölümdü. IMDb'yle genelde zıt gidiyoruz bu dizide. Genelde benim çok güldüğüm bölümlerin puanı daha az güldüğüm bölümlere göre daha düşük. Her neyse bölüm içinde bir de sürpriz vardı o iyiydi baya. :D

Bahsettiğim sürpriz Bob Odenkirk'ti. Gerçi o zaman için pek sürpriz sayılmaz çünkü şimdiki kadar meşhur değildi kendisi. Belki geçen sene izleyenler için bile pek sürpriz sayılmaz ama şu an oldukça popüler bir dizinin başrolünü burada konuk oyuncu olarak görmek oldukça güzeldi kısacası ve Tobias'la olan "rol değişimi" sahnesi çok iyiydi. Sesli güldüm. :D

George Michael'ın "Oz Büyücüsü" yerine "Oz" dizisini izlemesi yüzünden yaşadığı hapishane korkusu da güzeldi. :D

Gob ve sekreter kadın arasındaki sahneler de güzeldi. :D

Puanım: 9/10

Zuko üzerine kurulu bir bölümdü. Mükemmel demek bile az, cidden destansı bir dizi. Hiç abartmıyorum destansılık konusunda Lost 'dan sonra Avatar gelir. Dopdolu bir 20 dakika yaşatıyorlar.

Zuko nun aslında iyi biri olduğunu, çevre şartlarının onu kötü yapmakta olduğunu öğrendik

Ayrıca köylülerin Zuko ya yüz çevirmesi büyük nankörlük örneği olsa da aslında kendilerince haklılar elbet

Diziyi bitirdikten sonra gözüm kapalı yeniden başlayabilirim. Defalarca izlense sıkmaz.

9.2/10

Arrested Development 1x7

Önceki bölüm kadar olmasa da güzel bölümdü.

Michael ve Lindsay'in dostluğu bence de pek olmamıştı. Bölüm sonunda bunun farkına varmaları iyi oldu. :D

George Michael'ın giydiği kostümle kaslı görünmeye çalışması komikti. :D Daha sonrasında Tobias gibi şortla sahneye çıkması da güldürdü. :D

Puanım: 8.5/10

Agent of SHIELD 2x16

Aslında bu gerçek shield olayını benimsememiştim, hatta kötü bile olacağını idda edecekken dizi acayip bir ivme kazandı. Coulson'un ekibinin zeka dolu hamlelerini izledik. İnsan görünce böyle insanlarla arkadaşlar bulası geliyor -ölümüne birbirini satmama duygusu-

İnsanın sadece şu theme için izleyisi geliyor be. :Z

1x8

Güzel bölümdü yine.

Kazadan sonra şoför koltuğunda Michael'ın annesinin yerine Michael'ın oturuyor olması güldürdü. :D

Aslında öyle anlatılacak bir olay da bulamadım açıkçası bölümle ilgili. Ama izlemesi keyif veren bir bölümdü.

Puanım: 8/10

helix 2x3 2x4 2x5 2x6 2x7 2x8

bakıyorum da felixci @Çiğdem- le @destere başlamamış hala

neyse amy michaela vermemek için
83 kişiyi öldürdü düşünün artık ne ka değerli şeysi:)) michalea özel ölümsüz tapınağını yaptı teee30 yıl sonra julia bulacakmış sanırım sarahın bebeği julia ile 30 yıl sonra buluşan sarı kafa.julia hatakeyi öldürdü gibi manyak hatake jaye ile danielın ölülerini masaya oturtup akşam yemei yiyorsu aynısını juliaya da yapacaktı ki julia avladı totoşu.amy ile landry nin anlaşma biçimleri güzeldi:A amy şişko kele eliyle şey yapıyordu landry de amy nin kölesi oluyordu.michale giderayak manastırda sağlıklı olan herkese ömöldürdü.ss agnes babaannenin de boynunu kırduı melun gerçi agnes babaannem de o yaşında bu işlere kalkışmicidi.ss ann de kızı amy i de michaelı da durdururamdı.sommer saraha aşık gibi.balleseros parlağı ortaya çıktı juliayla yatakta güreş tutuyorlardı julia virüsün tedavisini verdi parlağa galiba parlak başaramadı yoksa 30 yıl sürmezdi oolay:) alanla peterın çukurdaki yüzleşmeleri iyiydi buı sefer alan kazık attı onu bıraktı sonra ann i attılar peterın yanınan sommer kurtardı bunları.sarahın bebişini aldılar bakalım netçekler bebeğe geberesiceler.ssmichaleın kafasının kılıçla uçtuğu anlar çok güzeldi :bhr: darısı peterın başına :bhr:

zaman oalyı çok karıştı bir günümüzdeyiz bir 3 ay öncesi bir 8 ay öncesi bir 30 yıl sonrası neyse @Forumdash da izlemez gibi:))

83 kişiyi öldürdü düşünün artık ne ka değerli şeysi:)) michalea özel ölümsüz tapınağını yaptı teee30 yıl sonra julia bulacakmış sanırım sarahın bebeği julia ile 30 yıl sonra buluşan sarı kafa.julia hatakeyi öldürdü gibi manyak hatake jaye ile danielın ölülerini masaya oturtup akşam yemei yiyorsu aynısını juliaya da yapacaktı ki julia avladı totoşu.amy ile landry nin anlaşma biçimleri güzeldi:A amy şişko kele eliyle şey yapıyordu landry de amy nin kölesi oluyordu.michale giderayak manastırda sağlıklı olan herkese ömöldürdü.ss agnes babaannenin de boynunu kırduı melun gerçi agnes babaannem de o yaşında bu işlere kalkışmicidi.ss ann de kızı amy i de michaelı da durdururamdı.sommer saraha aşık gibi.balleseros parlağı ortaya çıktı juliayla yatakta güreş tutuyorlardı julia virüsün tedavisini verdi parlağa galiba parlak başaramadı yoksa 30 yıl sürmezdi oolay:) alanla peterın çukurdaki yüzleşmeleri iyiydi buı sefer alan kazık attı onu bıraktı sonra ann i attılar peterın yanınan sommer kurtardı bunları.sarahın bebişini aldılar bakalım netçekler bebeğe geberesiceler.ssmichaleın kafasının kılıçla uçtuğu anlar çok güzeldi :bhr: darısı peterın başına :bhr:

zaman oalyı çok karıştı bir günümüzdeyiz bir 3 ay öncesi bir 8 ay öncesi bir 30 yıl sonrası neyse @Forumdash da izlemez gibi:))
Fragmanlarını izleyince cazip gelmişti bana syfy'nin dizileri sonradan bozuyor.

amy kendisini bana saklıyor o yüzden çok ketum davranıyor kız :))

helix 2x9 2x10
@destere bak amy nin verme olayında neler oldi neler :)
önce 83 kişiyi öldürdü sonra ölümsüz michaela tapınağa hapsetti 30 yıl sonra bulunacak julia tarafından :))) balleseros prlağını çan kulesinde öldürdü landry e garip bir şey verdirtti dombalaktı zaten garip bir yaratığpa dönüştü

kızın şeysi ne ka değerli görüyon mu :)) neyse
amy ciğim tuzağa düştü julia ve sarah ölümsüz yapıcaz dediler kıza başka biş iverdiler o da kendini ölümsüz sandı zehirli gazın içine attı. ordu adayı yok etti gazla her şey yok oldi gibi adadaki ''mother'' isimli bitki de yok oldu artık ilaria dünya nüfusunu istediği gibi azaltablir :) alan, sommer parlağına değer veriyor altından biş içıkmasa bari anne ve peter ortaklaşa çalışıyor ne peşindeler pek çözemedim

royals 4.bölüm
4.bölüm itibariyle ben resmin sağındaki eleanrou destekliyim kızcağız ikizi liamdan 4 dk geç doğdu diye tahtın 2.varisi oluyor ayıp etmişler :) @Çiğdem- soldaki liam parlağını destekliyor @destere de resimde yok ama bu ikisinin amcası cyrus'u destekliyor garip bir adam canı i,ssteyince kızlara şapıyor canı isteyince erkeklere :) @cookies @vadikızı
the-royals.jpg

helix 2x9 2x10
@destere bak amy nin verme olayında neler oldi neler :)
önce 83 kişiyi öldürdü sonra ölümsüz michaela tapınağa hapsetti 30 yıl sonra bulunacak julia tarafından :))) balleseros prlağını çan kulesinde öldürdü landry e garip bir şey verdirtti dombalaktı zaten garip bir yaratığpa dönüştü

kızın şeysi ne ka değerli görüyon mu :)) neyse
amy ciğim tuzağa düştü julia ve sarah ölümsüz yapıcaz dediler kıza başka biş iverdiler o da kendini ölümsüz sandı zehirli gazın içine attı. ordu adayı yok etti gazla her şey yok oldi gibi adadaki ''mother'' isimli bitki de yok oldu artık ilaria dünya nüfusunu istediği gibi azaltablir :) alan, sommer parlağına değer veriyor altından biş içıkmasa bari anne ve peter ortaklaşa çalışıyor ne peşindeler pek çözemedim

royals 4.bölüm
4.bölüm itibariyle ben resmin sağındaki eleanrou destekliyim kızcağız ikizi liamdan 4 dk geç doğdu diye tahtın 2.varisi oluyor ayıp etmişler :) @Çiğdem- soldaki liam parlağını destekliyor @destere de resimde yok ama bu ikisinin amcası cyrus'u destekliyor garip bir adam canı i,ssteyince kızlara şapıyor canı isteyince erkeklere :) @cookies @vadikızı
the-royals.jpg
kısa etekli olanı sevdim :)

kısa etekli olanı sevdim :)
avcunu yalıcan yine sana amcası düşüyo neyse heli 2x12 2x13 ü izledim :)
amy o ka çabadan sonra
veremeden öldü gitti zaten garip bir yaratığa dönüştü landrycik ölmesin diye kıza bir şey vverdi shrek e döndü kız :)
sarah alan a ölümsüzlük şeysi verdi alan totoşu yok etmeye çalıştığı ölümsüzlerden biri artık ıoh iyi oldu ne istiyorsa ölümsüzlerden :)
kyle soreni evladı olarak alici gibi :) soren 30 yıl sonra juliannın karşısına çıkiyi sorenin kanıymış ölümsüzlerin tedavisi ne kan varmış sorende çocukken virüsü durdurdu şimdi de ölümsüzleri öldüren hastlığı
peter ve anne önce askerlerin ölümüne sebep oldular son ra ölüleri baltalarla parçaladılşar sonra birlikte kanlı knalı duşa girip seviştiler çok garip bir fantezi @Çiğdem- inkileri aratmıyor

scorpion 21.bölüm haftaya sezon finali var walter totoşu
19*0 la giderken uçurumdan uçtu haftaya ölür mü kalır mı onu izleriz
cabe ekipten ayrıldı daha doğrusu walter attı bağdat oalyı yüzünden
paige ralphın walter gibi olmasını istemiyor o yüzden ayrılıyor ama gitmez gibi

neyse bölümün yıldızı ralphti pompy gibi çocuk kız @Çiğdem- koskoca los angelesı kurtardı izle de gör senin parlaklar çocuğun yaptığının 10da 1ini yapamaz:F @destere @cookies @vadikızı @gözlemci

scorpion 21.bölüm haftaya sezon finali var walter totoşu
19*0 la giderken uçurumdan uçtu haftaya ölür mü kalır mı onu izleriz
cabe ekipten ayrıldı daha doğrusu walter attı bağdat oalyı yüzünden
paige ralphın walter gibi olmasını istemiyor o yüzden ayrılıyor ama gitmez gibi

neyse bölümün yıldızı ralphti pompy gibi çocuk kız @Çiğdem- koskoca los angelesı kurtardı izle de gör senin parlaklar çocuğun yaptığının 10da 1ini yapamaz:F @destere @cookies @vadikızı @gözlemci
hahahah aaa bu gerçekten pompy olmasın :F:F:F