Fav10 Haftanın Üyeleri | 24 Kasım - 1 Aralık 2025

Uğraştıran Ayın Favori Üyesi oylamaları konu sayına katkıda bulunmuş oldu :A Bereket versin :A

Sen görmemişsin ayol ben her zaman buradayım biliyorsun. :A

Favori üye konusu epey uğraştırdı seni bu sefer. :A
İlk kez bir şey deneyelim dedik sandığımdan daha karmaşık oldu :A
Zamanla daha şekillenir elbet :A

Ben çok yoktum ondan kaynaklı yoksa veriler varlığını gösteriyor. Kraliçeliğini konuşturtmuşsun yine :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Bully

Ben çok yoktum ondan kaynaklı yoksa veriler varlığını gösteriyor. Kraliçeliğini konuşturtmuşsun yine :A
Fazladan 1 konu tamam da, 2 konu açmayı da tahmin etmemişsindir elbet :A Bakalım zamanla nasıl şekillenecek :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Fazladan 1 konu tamam da, 2 konu açmayı da tahmin etmemişsindir elbet :A Bakalım zamanla nasıl şekillenecek :A
Aralık ayınıda yapıp bir süre ara veririz belki eskiden olduğu gibi. Artık aday listesine 50-60 mesajlılar girmeye başladı. Eskisi gibi belli mesajda kriter yapılırsa direk finale geçilme olur :A
Aktifliklerin düşük olduğu bir dönemde konuların dinlenmesi daha mantıklı.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Aralık ayınıda yapıp bir süre ara veririz belki eskiden olduğu gibi. Artık aday listesine 50-60 mesajlılar girmeye başladı. Eskisi gibi belli mesajda kriter yapılırsa direk finale geçilme olur :A
Aktifliklerin düşük olduğu bir dönemde konuların dinlenmesi daha mantıklı.
Ara verilecek mi bakalım, zaten senin sayende ayakta duran bir etkinlik. Devam edip etmeyeceğine de sen karar verirsin :A

Kriter düştü, doğru. Ön eleme oynanmadan direkt final de olmaz :A

Bence de daha mantıklı. Düşük aktiflikte sağlıklı sonuçlar ortaya çıkmayabiliyor.

• Beğendim

Hayatım biliyorsun forumun kraliçesi olarak nam salmam kolay olmadı şimdi de emeklerimin karşılığını almak sevindirici. :Z

• Harika