çok iyi bölümler izlemişsin cnm ama keşke sezon finalinide getirseydin artık bugün yrın getirmeni umuyorum bu tatil günlerini değerlendir 😉😉😉Birkaç gün içinde;
Supernatural 1x11, 1x12, 1x13, 1x14, 1x15, 1x16.
Bugün 3 bölüm izledim artık hayal görmeye başladım.
Hepsi de güzel bölümlerdi dizi her bölüm korku filmi tadında ilerliyor umarım bozulmaz.
16. bölümde işler iyice karışmaya başladı 17. bölüm ve daha sonraki bölümler bu bölümle bağlantılı olacaktır büyük ihtimal. İçlerinden en sevdiğim bölüm 15. ve 12. bölüm oldu. Bir kişinin canını kurtarırken diğerinin canı gidiyordu çok acı bir durum.
@yatutarsa bu arada bizim Rita galiba SPN'de oynamış sanırım benzettiğim kadın oydu çünkü sesi ve görünüşü çok benziyordu.
16. bölümde sonunda babalarını gördüm. Sam ve Dean babalarına kavuştu lakin bu durum fazla uzun sürmedi şeytandan korunmaları için ayrıldılar yine.
Şeytan da şeytan yani bu sefer işleri zor ekibin.
evet ölüm meleği bölümü çok güzeldi deana birşey olucak diye aklım çıkmıştı ilk izlerken ve o ölüm meleğinden çok korkmuştum 11.bölüm korkuluk var gece canlanıp insanları öldürüyor o bölümde çok iyiydi bence 🙂🙂🙂
deanların düşmanı çok tehrikeli sarıgözlü iblis deniliyor ve orda kısa sarı saçlı bir kız var oda şeytan deanların annesini öldüren şeytanın kızı 🙂🙂🙂
deanların düşmanı çok tehrikeli sarıgözlü iblis deniliyor ve orda kısa sarı saçlı bir kız var oda şeytan deanların annesini öldüren şeytanın kızı 🙂🙂🙂