Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Birkaç gün içinde;
Supernatural 1x11, 1x12, 1x13, 1x14, 1x15, 1x16.

Bugün 3 bölüm izledim artık hayal görmeye başladım. :F

Hepsi de güzel bölümlerdi dizi her bölüm korku filmi tadında ilerliyor umarım bozulmaz. :Z

16. bölümde işler iyice karışmaya başladı 17. bölüm ve daha sonraki bölümler bu bölümle bağlantılı olacaktır büyük ihtimal. İçlerinden en sevdiğim bölüm 15. ve 12. bölüm oldu. Bir kişinin canını kurtarırken diğerinin canı gidiyordu çok acı bir durum. :(

@yatutarsa bu arada bizim Rita galiba SPN'de oynamış sanırım benzettiğim kadın oydu çünkü sesi ve görünüşü çok benziyordu. (b)

16. bölümde sonunda babalarını gördüm. Sam ve Dean babalarına kavuştu lakin bu durum fazla uzun sürmedi şeytandan korunmaları için ayrıldılar yine.

Şeytan da şeytan yani bu sefer işleri zor ekibin. :F
çok iyi bölümler izlemişsin cnm ama keşke sezon finalinide getirseydin artık bugün yrın getirmeni umuyorum bu tatil günlerini değerlendir 😉😉😉
evet ölüm meleği bölümü çok güzeldi deana birşey olucak diye aklım çıkmıştı ilk izlerken ve o ölüm meleğinden çok korkmuştum :F:F:F 11.bölüm korkuluk var gece canlanıp insanları öldürüyor o bölümde çok iyiydi bence 🙂🙂🙂
deanların düşmanı çok tehrikeli sarıgözlü iblis deniliyor ve orda kısa sarı saçlı bir kız var oda şeytan deanların annesini öldüren şeytanın kızı 🙂🙂🙂

American Horror Story 1x11

Final olacak bir hikayesi vardı ama kesinlikle final havası yoktu, biraz sönük kalmıştı muhtemelen/umarım final öncesi hazırlığı dediğimiz kısımdır. Bu bölüm herşey aydınlandı en azından evin sahipleri için, final bölümünde şu olur şu olur diyebileceğim birşey aklıma gelmedi, şu bölüme biraz hava kat final diye sun laf eden olmazdı. :)

Dipnot: Dizi taa 4. bölümden benden 2. sezon indirmesi almayı başarmıştı.

THE WALKİNG DEAD 2. SEZON 11. VE 12. BÖLÜM

Muhteşem iki bölüm daha. Tabi yine şok olduğum sahneler oldu.
Dale'nin ölmesine hem şaşırdım hem üzüldüm. Öleceğini düşünmüyordum şahsen ben.

Baya olaylıydı iki bölümde. Shane saolsun olaysız geçen dakikamız yok. :F

Açıkcası Lost, P.Break ve B.Bad'dan sonra hiçbir dizide bu kadar zevk almamıştım.

Bölüm mükemmel miydi? Mükemmellin üstündeydi. Dizi gittikçe efsaneleşmeye başladı

Avatar ile 3 ateş kızının dövüş sahneleri müthişti

Uzak Doğu felsefesi, müziği, dövüşleri, kültürleri. .. Her şey var bu dizide

Anime deyip geçmeyin. Hayatınızın dizisi olabilir. @destere tam sana göre bence çok beğenirsin bu diziyi. Süreleri de uzun değil toplam 20 dakika, 60 küsür bölüm. Muhakkak öneririm en azından iki üç bölüm baksan zaten devamını getirirsin
ok.gif

9.6/10

Açıkcası Lost, P.Break ve B.Bad'dan sonra hiçbir dizide bu kadar zevk almamıştım.

Bölüm mükemmel miydi? Mükemmellin üstündeydi. Dizi gittikçe efsaneleşmeye başladı

Avatar ile 3 ateş kızının dövüş sahneleri müthişti

Uzak Doğu felsefesi, müziği, dövüşleri, kültürleri. .. Her şey var bu dizide

Anime deyip geçmeyin. Hayatınızın dizisi olabilir. @destere tam sana göre bence çok beğenirsin bu diziyi. Süreleri de uzun değil toplam 20 dakika, 60 küsür bölüm. Muhakkak öneririm en azından iki üç bölüm baksan zaten devamını getirirsin
ok.gif

9.6/10
Bende Prison Break dizisini çok severim nedeni az çok belli :A
@destere

@Harunnn60
Doktor Sara yüzünden mi? Oyunculara göre dizi-film seçme olayından çok uzağım ama doğruyu söylemek gerekirse hem Sara'yı hem de Twd deki Lori'yi hiç sevmezdim.

Ancak Prison Break'in son 2 sezonunda oynayan iki hatun, hem oyunculuk hem güzellik bakımından müthişti. :A

F
susnb.jpg

danay-garcia-prison-break.jpg

@Harunnn60
Doktor Sara yüzünden mi? Oyunculara göre dizi-film seçme olayından çok uzağım ama doğruyu söylemek gerekirse hem Sara'yı hem de Twd deki Lori'yi hiç sevmezdim.

Ancak Prison Break'in son 2 sezonunda oynayan iki hatun, hem oyunculuk hem güzellik bakımından müthişti. :A

F
susnb.jpg

Evet :D bence dizide ki en güzel kadın doktor sarà :)
ilk resimde kadının şimdi ki halini görsen aynı düşüncede olmazsin
2.resimde ki kadın iyi oyuncu değil hiç rol yapamadı zaten 4.sezonda yer bulamadı kendisine
Bence Sarah Wayne Callies haksızlık ediyorsun herkesin sevdiği kadındı prison break ta :)
Hatırlamısin bilmem ama Prison break doktor sara si ile lost dizinini kate sini hep karşılaştırma yaparlardi güzellik Bakımından :D

Ayrıca oyunculara göre dizi seçmem ben nerden çıkardın yahu :)

@Harunnn60

F
susnb.jpg

ikinci resimdeki jane virgin in jane i değilmi ? :)

Supernatural 1x17, 1x18, 1x19, 1x20

1. sezonu bir bitiremedim ya. :( Neyse 2 bölüm kaldı işler iyice karışıyor. :Z Ruhlar, cinler, şeytanlar bitti şimdi vampirler işin içine girdi ekibin işi zor. :F Keşke benim çevremde de böyle paranormal şeyler olsa okulu bırakır günümü bunlarla geçirirdim ne eğlenceli olurdu. :bhr:

En sevdiğim bölüm tablo bölümü oldu bu izlediklerim arasından birde şu küçük çocukların hastalandığı bölüm de çok iyiydi.

Bizde de böyle eski bir tablo var bana hep ürpertici gelir şimdi izleyince iyice tırsmaya başladım yaksam annem beni terlik manyağı yapar en iyisi bulaşmamak. :F

Vampir olayı devam edecek mi acaba? (b) Yazın belki CW'im vampir dizisine de başlarım. :A

Sam atarlı ergen resmen babasına çok sert çıkıyor. Neyse babaları artık başlarında duracak o ekibe bir Rıza Baba şarttı zaten. Ama babaları ölecek bence ileriki bölümlerde. :)

American Horror Story 1x12(Sezon Finali)

Diziyi bitirmek bir haftadan kısa süremi aldı, elimden geldiğince az izlemeye çalıştım. :D Hevesi kaçıyor sonra insanın 2. sezon tam inene kadar bekleyeceğim o sebepten.

Aslında gönül isterdi ki her sezon farklı bir konuyu ele alsalardı ama devam edicek yediğim spoilerlerle anladığım kadarıyla, durum şu tam bitirmelik yerde bitti. Bize konuyu tam anlamıyla anlattılar ki- nesilden nesile aynı şekilde ölen aileler varmış- Şimdi bizim elemanlar iyi ruhlar olarak gruplaştılar felan takılıyorlar öyle. :D

Son düzenleme:
Supernatural 1x17, 1x18, 1x19, 1x20

1. sezonu bir bitiremedim ya. :( Neyse 2 bölüm kaldı işler iyice karışıyor. :Z Ruhlar, cinler, şeytanlar bitti şimdi vampirler işin içine girdi ekibin işi zor. :F Keşke benim çevremde de böyle paranormal şeyler olsa okulu bırakır günümü bunlarla geçirirdim ne eğlenceli olurdu. :bhr:

En sevdiğim bölüm tablo bölümü oldu bu izlediklerim arasından birde şu küçük çocukların hastalandığı bölüm de çok iyiydi.

Bizde de böyle eski bir tablo var bana hep ürpertici gelir şimdi izleyince iyice tırsmaya başladım yaksam annem beni terlik manyağı yapar en iyisi bulaşmamak. :F

Vampir olayı devam edecek mi acaba? (b) Yazın belki CW'im vampir dizisine de başlarım. :A

Sam atarlı ergen resmen babasına çok sert çıkıyor. Neyse babaları artık başlarında duracak o ekibe bir Rıza Baba şarttı zaten. Ama babaları ölecek bence ileriki bölümlerde. :)
cnm son iki bölümü ayrı brakman iyi olmuş bence son 2 bölümde sezon finalini kapsıyor çünkü 21.bölüm sezon finali 22 bölümde onun devamı olarak gidiyor yanı çok kalite 2 bölüm izliceksin şimdi 😉😉😉

vampir olayı devam ediyor ilerki sezonlarda av bölümleri geldikçe kurt adam ve vampirleri avlama bölümleri sık sık geliyor 🙂🙂🙂
eski tablolara dikkat cnm içinde insan resimleri varsa akşam o tablonun olduğu yerden geçme bir çift 2 göz seni izliyor olabilir :A:A:A:A

cnm son iki bölümü ayrı brakman iyi olmuş bence son 2 bölümde sezon finalini kapsıyor çünkü 21.bölüm sezon finali 22 bölümde onun devamı olarak gidiyor yanı çok kalite 2 bölüm izliceksin şimdi 😉😉😉

vampir olayı devam ediyor ilerki sezonlarda av bölümleri geldikçe kurt adam ve vampirleri avlama bölümleri sık sık geliyor 🙂🙂🙂
eski tablolara dikkat cnm içinde insan resimleri varsa akşam o tablonun olduğu yerden geçme bir çift 2 göz seni izliyor olabilir :A:A:A:A
Kahvemi yapayım da izleyeyim 2 bölümü. :Z

Kız Çiko delirtir bu dizi adamı. :F

Supernatural 1x21

Bölüm çok güzeldi sezon finali öncesi müthiş heyecan yaşattı.

Babaları öldü galiba iblis Dean'e onu bir daha göremeyeceksiniz dedi bölümün sonunda umarım bir şey olmamıştır. :(

Dean Sam'i durdurmasaydı keşke o şeytanı halledebilirdi....

@Çiğdem- @yatutarsa

Supernatural 1x21

Bölüm çok güzeldi sezon finali öncesi müthiş heyecan yaşattı.

Babaları öldü galiba iblis Dean'e onu bir daha göremeyeceksiniz dedi bölümün sonunda umarım bir şey olmamıştır. :(

Dean Sam'i durdurmasaydı keşke o şeytanı halledebilirdi....

@Çiğdem- @yatutarsa
diğer bölümde cevabını alıcaksın cnm tahmin etiğin gibi yine süper bir bölüms eni bekliyor 1 bölümcük kaldı 2.sezona beklediğimden daha kısa zamanda ulaştın 😉😉😉

@yatutarsa yı etiketlemene bölümden daha çok şaşırdım ama hahahah:F:F:F

diğer bölümde cevabını alıcaksın cnm tahmin etiğin gibi yine süper bir bölüms eni bekliyor 1 bölümcük kaldı 2.sezona beklediğimden daha kısa zamanda ulaştın 😉😉😉

@yatutarsa yı etiketlemene bölümden daha çok şaşırdım ama hahahah:F:F:F
Gerçekten ben de bu kadar hızlı ilerleyeceğimi tahmin etmiyordum ama bu da senin sayende sen düzenli olarak baskı yapmasan hayatta bu kadar hızlı gidemezdim. :F Umarım sıkılmam diziden. :bhr:

Emre'yi etiketlemek istedim çocuk izleyip bırakmış benim yorumlarımdan takip ediyor diziyi merak ediyordur Glory Marry'den sonraki bölümleri. :A

Gerçekten ben de bu kadar hızlı ilerleyeceğimi tahmin etmiyordum ama bu da senin sayende sen düzenli olarak baskı yapmasan hayatta bu kadar hızlı gidemezdim. :F Umarım sıkılmam diziden. :bhr:

Emre'yi etiketlemek istedim çocuk izleyip bırakmış benim yorumlarımdan takip ediyor diziyi merak ediyordur Glory Marry'den sonraki bölümleri. :A
hahaha ayy zaten süpernaturalı kötüleyenler eski süpernaturalcılar
@yatutarsa ve @destere :F:F:F

cnm sıkılman imkansız çünkü bu dizi sezonları geçtikçe bozan bir dizi değil tam aksine bu dizi ilerki sezonlarda başlıyor 5.sezonu en iyi olan bir dizi yanı 4.sezonla birlikte senaryo konu çok başka yerlere gidiyor 5.sezon falan devam ediyor yani asıl iyi sezonları gelmedi bile sen aynen devam et cnm 😉😉😉

cnm sıkılman imkansız çünkü bu dizi sezonları geçtikçe bozan bir dizi değil tam aksine bu dizi ilerki sezonlarda başlıyor 5.sezonu en iyi olan bir dizi yanı 4.sezonla birlikte senaryo konu çok başka yerlere gidiyor 5.sezon falan devam ediyor yani asıl iyi sezonları gelmedi bile sen aynen devam et cnm 😉😉😉
Aynen. @destere antilik olsun diye böyle yorumlar yapıyor yoksa bıraksak avatarına Jensen'i koyar. :F

Sen böyle dedikçe çok merak ediyorum valla, daha önümde çok bölüm var ama Ekim ayına kadar size yetişmeye çalışacağım gerçi bu hızı bozmazsam herhalde Temmuz gibi yetişirim. :D

Aynen. @destere antilik olsun diye böyle yorumlar yapıyor yoksa bıraksak avatarına Jensen'i koyar. :F

Sen böyle dedikçe çok merak ediyorum valla, daha önümde çok bölüm var ama Ekim ayına kadar size yetişmeye çalışacağım gerçi bu hızı bozmazsam herhalde Temmuz gibi yetişirim. :D
dizide belli bir çizgi korunmuş asla bozulmuyor ilerde, çünkü zaten bozuk başlamış bozuk bişey bozulmaz o yüzden çok istikrarlı bir dizi süperportakal :))

jensen e gelince profilime gül ağa veya sümbül ağayı koyarım daha iyi jensen den daha bir alımlı ve tomtiş durur :) hemde yerli malı bunlar , aynı modelin yabancısını niye alalımki :)