Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

O aralarda izliyormuydun sen seni yaşlı seni :A
tbikide cnmmmm süpernatural benim ilk yabancı dizimdir ben onunla ybancı dizilere keşif yaptım 2005 yılında başlamıstı yanı kurtlar vadisi gibi süpernaturalıda 10 yıldır izliyorum vaide 2003 yılında çıkmıstı onuda çıktığından beridir izliyorum :F:F:F

tbikide cnmmmm süpernatural benim ilk yabancı dizimdir ben onunla ybancı dizilere keşif yaptım 2005 yılında başlamıstı yanı kurtlar vadisi gibi süpernaturalıda 10 yıldır izliyorum vaide 2003 yılında çıkmıstı onuda çıktığından beridir izliyorum :F:F:F
Yuh o zaman nerden izliyidin :)

Yuh o zaman nerden izliyidin :)
ben ilk leptobumu 2005 yılında almıştım cnm net bağlatmıştık netten izliyordum tabikide
ama o dönemde modem yoktu net kaplosunu telefona bağlıyorduk net kullanırken telefon açık oluyordu yanı telefon faturasına yansıyordu ona göre net faturası çıkıyordu bir defasında aylık 200 lira ödediğimi hatırlıyorum :F:F:F

ben ilk leptobumu 2005 yılında almıştım cnm net bağlatmıştık netten izliyordum tabikide
ama o dönemde modem yoktu net kaplosunu telefona bağlıyorduk net kullanırken telefon açık oluyordu yanı telefon faturasına yansıyordu ona göre net faturası çıkıyordu bir defasında aylık 200 lira ödediğimi hatırlıyorum :F:F:F
Seni yaşlı seni :A
Bak bana gencligimi modern dunyada yaşıyorum :A
Ne cektin kız sen :bhr:

Seni yaşlı seni :A
Bak bana gencligimi modern dunyada yaşıyorum :A
Ne cektin kız sen :bhr:
ahhh sorma şimdi kblosuz modem var evin her odasında net kullanıyoruz
10 yıl önce telefona bağlayıp kullanıyordum
yanı şu 10 yılda teknoloji inanılmaz gelişti cnm şimdi herşeyin kolayı var :F:F:F

ahhh sorma şimdi kblosuz modem var evin her odasında net kullanıyoruz
10 yıl önce telefona bağlayıp kullanıyordum
yanı şu 10 yılda teknoloji inanılmaz gelişti cnm şimdi herşeyin kolayı var :F:F:F
Evet kiz farki modern dünya :A :A
Allah bilir senin telefonunda whatsappta yoktur :(

5 yıllık telefon cnm 2010 yılında almıştım :F:F:F:F
leptopta 6 yıllık var 2009 yılında almıştım :F:F:F:F

ayy şı giysilere hergün dünya kadar para veriyorum ama teknoloji şeylerine harcamam yok benim paracıklarım hep giysilere ve otür kadın ihtiyaclarına gidiyor :F:F:F

@Çiğdem- 15-16-17. Bölümleri izledim guzellerdi 18. Yi izleyecegim ama sıkılmaya basladim hep kurtuluyorlar ya :)

@Çiğdem- 15-16-17. Bölümleri izledim guzellerdi 18. Yi izleyecegim ama sıkılmaya basladim hep kurtuluyorlar ya :)
ayolll kurtulmazsalar eğer dizi nasıl 10.sezona gelicekti cnm ölüp giderleri ilk sezondan biterdi dizi tabikide kurtulucaklar :F:F:F
bak @mrt-06 ilk sezonu bitirdi cnm sende bitir bir an önce 😉😉😉

Coupling 4x1

Açıkçası çok iyi bir sezon açılışı olmadı. Yine de güldürdü tabii pek çok yerde. :D

Özlemişim karakterleri ama Jeff'in yokluğu hissedildi. Yeni gelen karakter de çakma Jeff gibi olmuş sanki. :D

7/10

scorpion 14. ve 15.bölüm

dizi pazar-pazartesi peş peşe 2 bölüm yayınlamış nedenini anlamadım pazar günü 3.2 reyting almış süper :oley: @destere @OzaN @Çiğdem-
cabe amca rıza baba gibi adam arada gençlere taş çıkartacak hareketler yapıyor arabann üzerinden atlayıp adamı yakalaması güzeldi :X
paige in hayalleri çiğdeminkilerle yarışıyor maşallah ama çiğdem gibi parlakçı değil drew yerine walterı görüyor:A yardım almak için toby e söyledi,toby olauı çözdü gibi
happy ile ciadaki kadının atışması güzeldi :X kazanan happy oldu sonunda kadının icatı işe yaramaz çıktı happy tırmanırken düşüyordu :X
15.bölümdeki elektrikle anılara ulaşma güzeldi
walter paigeye açılmaya başladı gibi
paigenin fatimayı eetkilemeye çalışırken waltera verdiği taktikler güzeldi

14.bölüm: 8.6 point
15.bölüm: 8.8 point

scorpion 14. ve 15.bölüm

dizi pazar-pazartesi peş peşe 2 bölüm yayınlamış nedenini anlamadım pazar günü 3.2 reyting almış süper :oley: @destere @OzaN @Çiğdem-
cabe amca rıza baba gibi adam arada gençlere taş çıkartacak hareketler yapıyor arabann üzerinden atlayıp adamı yakalaması güzeldi :X
paige in hayalleri çiğdeminkilerle yarışıyor maşallah ama çiğdem gibi parlakçı değil drew yerine walterı görüyor:A yardım almak için toby e söyledi,toby olauı çözdü gibi
happy ile ciadaki kadının atışması güzeldi :X kazanan happy oldu sonunda kadının icatı işe yaramaz çıktı happy tırmanırken düşüyordu :X
15.bölümdeki elektrikle anılara ulaşma güzeldi
walter paigeye açılmaya başladı gibi
paigenin fatimayı eetkilemeye çalışırken waltera verdiği taktikler güzeldi

14.bölüm: 8.6 point
15.bölüm: 8.8 point
seninde işin gücün yok zaten oturup izlemişsindir ev kızı gibi :F:F:F

aaaa senle olmaz bu işş :F:F:F
neyse ben süpernatural 10.sezon 10.bölümü indirdim cnm braz hasret gidereyim şimdi:love1:
Hayırlı olsun kavuştun sen de Supernatural'imize. :Z İzledin mi? :D

@cookies gerçekten sıkıldın mı? 😱 Karagül izleyeceğine bunu izle orada da her bölüm uçurumdan atlıyorlar kimse ölmüyor mesela. :F

Hayırlı olsun kavuştun sen de Supernatural'imize. :Z İzledin mi? :D

@cookies gerçekten sıkıldın mı? 😱 Karagül izleyeceğine bunu izle orada da her bölüm uçurumdan atlıyorlar kimse ölmüyor mesela. :F
izledim cnm ara yaramış çok güzel bir bölümle döndüler hala çok zevk alarak izliyorum:Z
sende bu akşam başlarsın artık 2.sezona :kiki::kiki::kiki: