Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

reign 2x11

claude aynı @Çiğdem-
parlak bu mu affetmiyi üvey kardeşini de kardeş değiliz diye kandırıp ikna edip yatağa atmış :F
kenna claudenin hayatını kurtardı gibi catherinenin zeehirlediğini anladı olaya el koydu
catherine sonunda doğru yolu buldu :F
leith ve greer ilişkisi umutsuz vaka :X greer castelroyun dönmesini beklerken leith e de kuyruk salliyi :F
conde nin mary aşkı artıyor patlama noktasını bekliyiz:F

skandal skandal çiğdem gibi parlakçı biri daha çıktı :F
Dizide başroller bile yakışıklı/güzel değil atma. :F

Şu The Flash'ın bir ilk bölümünü izlesen bu yazdığın post yüzünden civa içip intihar edersin net yani. .ss

Haha. :F Tüm Dünya bu dizilerin hastası senin izlediğin dizilerden eminim ki daha çok biliniyordur. :A
çok iddialı konuştun :F
fantastikten çok fantezi o diziler @Çiğdem- için :F
@mrt-06 cnm özellikle cw in 5 dizisi süpernatural,the flash, arrow ,the vampire diaries ve the originals abartısız yanı en iyi fantastik diziler hepsinini kalitei birbiriyle aynı sen bu kaliteden tatmaya basladın cnm @yatutarsa ve @xemrexxx hepppp mahrum kalıcaklar :F

@mrt-06 cnm özellikle cw in 5 dizisi süpernatural,the flash, arrow ,the vampire diaries ve the originals abartısız yanı en iyi fantastik diziler hepsinini kalitei birbiriyle aynı sen bu kaliteden tatmaya basladın cnm @yatutarsa ve @xemrexxx hepppp mahrum kalıcaklar :F
kalsın o kalite sende :F

Ben ergen kız mıyım pis Hürremci. :F

Hadi aç izle bak civayı ben getiricem. :bhr:
yakın bişisin işte :F

Yahu bu ikisi kaliteden anlamıyor. :F Hayır x'li Emre'nin izlediği Pretty Girl falan full güzel kız ve yakışıklı oğlanlardan oluşuyor ama gelip bu dizilere ergen dizisi diyor. :bilmem:

kalsın o kalite sende :F

yakın bişisin işte :F
Pis toparlak. :T:

THE WALKİNG DEAD 3. SEZON 1-2-3-4-5-6-7. BÖLÜM

Dizi aşırı bağlayıcı ve ayrılamıyorum. :D Hapisanemizde bir hastalığımız eksikti. :( Baya heyecanlı ve güzel gidiyor sezon. Valimiz saolsun, başımıza bela açacak gibi. :(
Carol'un iki kişiyi öldürüp yakması. :T Severdim kendisini ama bence onunla karşılaşağız yine öyle bırakmak yok. :D
8. bölüme geçtim. :Z

Her sezon aynı hikaye zannetmiştim gördüğüm bir görüntü yüzünden meğerse oyuncular aynıymış, hikaye farklı bu arada..

American Horror Story 2x2

Bu hikayeye pek alışamadım aslında, daha iki bölüm oldu gerçi ama umarım kendine çeker çünkü birinci sezonu özledim, şimdiden..

American Horror Story 2x3

Olaylar olaylar.

6 saat önce izlediğim bölümdeki yorumdan beni duymuş olucaklar ki efso bir bölüm yapmışlar, aksiyon final bölümlerini aratmadı. 3. bölümde artık olaya ısındım ve hikayeyi sevmeyi başladım. :Z

The Walking Dead 1. sezon 3. bölüm.

Çok heyecanlı bölümdü,bol aksiyonlu,rollerinin hakkını veren oyuncular,çok güzel bölümdü,aksiyon sevdiğim tarzdır.:)

Hung 1x5

Dizi çok iyi gidiyor. Ray reyizin işi gereği yaptığı şey güldürdü :D

THE WALKİNG DEAD 5. SEZON 1-2-3-4-5-6-7. BÖLÜM

En kötü sezonu yaşıyoruz demeliyim. Özellikle ilk üç nölüm rezalletti. Sonraki bölümler açıldı, özellikle 6 ve 7 iyiydi. O bilim insanıyım diye geçinen adam beni güldürdü. :D Genel olarak iyi bölümler değillerdi son iki bölüm hariç.
Bilim insanıyım diyen adamın yalanı beni güldürdü. :D Meğer sadece kendini kurtarmakmış amaç. :D Birde Carol'a araba çarpması ve hastane olayları son iki bölüm heyecan kattı diziye. :X

THE WALKİNG DEAD 5. SEZON 1-2-3-4-5-6-7. BÖLÜM

En kötü sezonu yaşıyoruz demeliyim. Özellikle ilk üç nölüm rezalletti. Sonraki bölümler açıldı, özellikle 6 ve 7 iyiydi. O bilim insanıyım diye geçinen adam beni güldürdü. :D Genel olarak iyi bölümler değillerdi son iki bölüm hariç.
Bilim insanıyım diyen adamın yalanı beni güldürdü. :D Meğer sadece kendini kurtarmakmış amaç. :D Birde Carol'a araba çarpması ve hastane olayları son iki bölüm heyecan kattı diziye. :X
Aksine ilk 3 bölüm iyiydi yigit :D yani genel olarak Öyle :D