5.sezonun ilk bölümünde aksiyon tavan yapmıştı nasıl beğenmedin ilginçBen hiç beğenmedim son sezonun ilk üç bölümünü.
Rezaletti benim için.
5.sezonun ilk bölümünde aksiyon tavan yapmıştı nasıl beğenmedin ilginçBen hiç beğenmedim son sezonun ilk üç bölümünü.
Rezaletti benim için.
Dizinin konusu sıradan bir adamın arkadaşından aldığı bir mail sonucu tüm devlet sırlarının kafasına yüklenmesi ve zorunlu ajanlığa başlaması.Bu dizinin konusu ne ?
Bu kadar diziyi sevdiğine göre güzel olmalıdir kesin
Bilemiyorum, ben beğenmedim buraları.5.sezonun ilk bölümünde aksiyon tavan yapmıştı nasıl beğenmedin ilginç
Komedi-drama karışımı o zaman ?Dizinin konusu sıradan bir adamın arkadaşından aldığı bir mail sonucu tüm devlet sırlarının kafasına yüklenmesi ve zorunlu ajanlığa başlaması.
Aynen bende öyle beğendimBilemiyorum, ben beğenmedim buraları.
2. sezon süperdi,
3. sezon süperdi,
4. sezonda 12 veya 13. bölüme kadar süperdi.
aynen. komedi-dram-macera-aksiyon-aşk ne ararsan varKomedi-drama karışımı o zaman ?
Aynen bende öyle beğendim
Benim en çok beğendiğim sezon 2.sezondu
Aynen bende en çok 2. sezonu beğendim.Komedi-drama karışımı o zaman ?
Aynen bende öyle beğendim
Benim en çok beğendiğim sezon 2.sezondu
Aynen bu dizi romana göre gidiyor biliyor musun ? dizinin romanı varAynen bende en çok 2. sezonu beğendim.
Aslında hapisane zamanlarıda çok iyiydi, ama hapisane baya uğursuz geldi.
Oo güzelmiş bayan oyuncular nasıl ?aynen. komedi-dram-macera-aksiyon-aşk ne ararsan var
Evet biliyorum.Aynen bu dizi romana göre gidiyor biliyor musun ? dizinin romanı var
Oo güzelmiş bayan oyuncular nasıl ?
yvonne strahovski diye bir kadın var daha ne olsun Mükemmelin sözlük anlamı resmenAynen bu dizi romana göre gidiyor biliyor musun ? dizinin romanı var
Oo güzelmiş bayan oyuncular nasıl ?
Tmm yazın başlarım bunayvonne strahovski diye bir kadın var daha ne olsun Mükemmelin sözlük anlamı resmen
hayır 2012'de bittiTmm yazın başlarım buna
Halen devam ediyor mu dizi ?
Hani başlamıyordun diziye?Arrow 1. Sezon 1. Bölüm :
@Çiğdem-Aa super dizi be
Ama dizi mantiksizliklar ustune kurulu bence ayol hadi diyelim ben ordan kurtuldum botta ölürdum hadi onuda gectim adada ölürdum hiç ölmedimmi kafati siyirirdim ben
Felicitym nerde
Bide o annesine ne kufrettim meger o kacirmis melune .ss
@mrt-06 snde izle 😉
Supernaturali biraktim buna basladimHani başlamıyordun diziye?
Yok izlemiyorum ben.Supernaturali biraktim buna basladim
O çok sıktı bende dedim arrowa neden baslamiyorsun başladım oyle
Sen izliyormusun
Herkes beğeniyor supernaturali ama ben begenmedim kısmet degilmisYok izlemiyorum ben.
Supernatural'i düşünüyorum.
Yazın düşünüyorum aslında bakalım.Herkes beğeniyor supernaturali ama ben begenmedim kısmet degilmis
Arrow 1. Sezon 1. Bölüm :
@Çiğdem-Aa super dizi be
Ama dizi mantiksizliklar ustune kurulu bence ayol hadi diyelim ben ordan kurtuldum botta ölürdum hadi onuda gectim adada ölürdum hiç ölmedimmi kafati siyirirdim ben
Felicitym nerde
Bide o annesine ne kufrettim meger o kacirmis melune .ss
@mrt-06 snde izle 😉
Felicitym ne zaman gelicekcnmm o sorularınını cevaplarını her bölüm alıcaksın her bölümünde oliverin adada neler yaşadığını göstericekler yanı hem günümüzden arrıwun şehirde yaptıklarını gösterikceler hemde oliverin 5 yılda o adada neler yaptığını her bölüm kesit kesit göstericekler mantıksızlık yok izledikçe anlıcaksın cnm ada bölümleride gayet ilgi çekicidir 😉😉