Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Dizinin konusu sıradan bir adamın arkadaşından aldığı bir mail sonucu tüm devlet sırlarının kafasına yüklenmesi ve zorunlu ajanlığa başlaması. :D
Komedi-drama karışımı o zaman ? :D
Bilemiyorum, ben beğenmedim buraları. :D
2. sezon süperdi,
3. sezon süperdi,
4. sezonda 12 veya 13. bölüme kadar süperdi. :T:
Aynen bende öyle beğendim :)
Benim en çok beğendiğim sezon 2.sezondu

Aynen bu dizi romana göre gidiyor biliyor musun ? :D dizinin romanı var

Oo güzelmiş bayan oyuncular nasıl ? :A
yvonne strahovski diye bir kadın var daha ne olsun :D Mükemmelin sözlük anlamı resmen :D
yvonne-strahovski-unknown-2011-photoshoot-regular-3.jpg

THE KİLLİNG 1. SEZON 1. BÖLÜM

Güzel diziymiş. Aslında uyarlamasını izlemiştim, bizimkiler kopyala yapıştır yapmış. :D Her şeyiyle mi aynı olur. :F Ben beğendim diziyi. :)
Diğer bölüme geçelim. :X

Arrow 1. Sezon 1. Bölüm :
Aa super dizi be :Z :Z
Ama dizi mantiksizliklar ustune kurulu bence ayol hadi diyelim ben ordan kurtuldum botta ölürdum hadi onuda gectim adada ölürdum hiç ölmedimmi kafati siyirirdim ben :F
Felicitym nerde :love1: :love1: :love1: :love1:
Bide o annesine ne kufrettim meger o kacirmis melune .ss
@Çiğdem- :)
@mrt-06 snde izle 😉

Ama dizi mantiksizliklar ustune kurulu bence ayol hadi diyelim ben ordan kurtuldum botta ölürdum hadi onuda gectim adada ölürdum hiç ölmedimmi kafati siyirirdim ben :F
@mrt-06 snde izle 😉
Hani başlamıyordun diziye? :D

@mrt-06 snde izle 😉
cnmm o sorularınını cevaplarını her bölüm alıcaksın her bölümünde oliverin adada neler yaşadığını göstericekler yanı hem günümüzden arrıwun şehirde yaptıklarını gösterikceler hemde oliverin 5 yılda o adada neler yaptığını her bölüm kesit kesit göstericekler mantıksızlık yok izledikçe anlıcaksın cnm ada bölümleride gayet ilgi çekicidir 😉😉

cnmm o sorularınını cevaplarını her bölüm alıcaksın her bölümünde oliverin adada neler yaşadığını göstericekler yanı hem günümüzden arrıwun şehirde yaptıklarını gösterikceler hemde oliverin 5 yılda o adada neler yaptığını her bölüm kesit kesit göstericekler mantıksızlık yok izledikçe anlıcaksın cnm ada bölümleride gayet ilgi çekicidir 😉😉
Felicitym ne zaman gelicek :love1:
Flash olan çocuk ne zaman gelcek :)