Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

o adada kötü insanlar var onlardan kaçıyor oliverlerin adada başı belaya giricek yanı 🙂
Vay be 😱
Bide o adadan nasil kurtuldugunu anlat kız o spoilere girmez ilk bolum verdiler ama ben anlamadim :)

Vay be 😱
Bide o adadan nasil kurtuldugunu anlat kız o spoilere girmez ilk bolum verdiler ama ben anlamadim :)
hahahah onu söyleyemem beeeee çünkü ada bölümler her sezon her bölüm devam edicek sonunu söylersem zevki kalmaz nasıl kurtulduğunu 2.sezonun sezon finalinde gösteriyorlar yanı 2.sezonun sezon finaline kadar ada olayları var 🙂🙂🙂

hahahah onu söyleyemem beeeee çünkü ada bölümler her sezon her bölüm devam edicek sonunu söylersem zevki kalmaz nasıl kurtulduğunu 2.sezonun sezon finalinde gösteriyorlar yanı 2.sezonun sezon finaline kadar ada olayları var 🙂🙂🙂

Ilk bolumdede göstermişlerdi diye hatiliyorum (b)
Ohoo baya varmis daha :(

4. Bölüm yorumum
@Çiğdem-
Felicitym super be o kadinin gizemini cozmeye basladi :)
Arrowu tutukladilar 😱 😱

4. Bölüm yorumum
@Çiğdem-
Felicitym super be o kadinin gizemini cozmeye basladi :)
Arrowu tutukladilar 😱 😱
aaa evet o tutuklanma sahnesiyle bitmesi çok heyecanlıydı gerçekten oliverden şüphelenmeye baslaıdılar 🙂🙂🙂
feliticiy kadarda taşş düşsün kafana be :F:F:F

aaa evet o tutuklanma sahnesiyle bitmesi çok heyecanlıydı gerçekten oliverden şüphelenmeye baslaıdılar 🙂🙂🙂
feliticiy kadarda taşş düşsün kafana be :F:F:F
5. Bolume gectim çok heyecanlı kız izledikten sonra onuda yorumlarim :)
Felicitynin neyi var? kız süper bence :love1: su anda yan rolun yan rolunde ama basrole yakin olcak yakinda :Z :Z :Z

5. Bolume gectim çok heyecanlı kız izledikten sonra onuda yorumlarim :)
Felicitynin neyi var? kız süper bence :love1: su anda yan rolun yan rolunde ama basrole yakin olcak yakinda :Z :Z :Z
yok okadar yan oyuncu değil cnm dizinin başrol kadın oyuncusu gibi birşey 🙂🙂
polisin kızı olan laurel sinir oluyoruz ona arrow izleyicileri olarak :ppp::ppp::ppp:

yok okadar yan oyuncu değil cnm dizinin başrol kadın oyuncusu gibi birşey 🙂🙂
polisin kızı olan laurel sinir oluyoruz ona arrow izleyicileri olarak :ppp::ppp::ppp:
Bende sinir oluyorum hem buna hemdr flashtakine ikiside kibirli .ss
İşte su anda baya geride ama basrol gibi olcak Felicitym :love1: :love1:

Bende sinir oluyorum hem buna hemdr flashtakine ikiside kibirli .ss
İşte su anda baya geride ama basrol gibi olcak Felicitym :love1: :love1:
bu kızı süpernaturalda daha çok seviyorduk orda şeytan rolunde oynuyordu ama arrowda fizik olarak çok değişmiş oalrak karşımıza çıktı ve çok gereksiz birr karekter :F:F:F
Sam-and-Ruby-supernatural-2346078-1450-963.jpg

bu kızı süpernaturalda daha çok seviyorduk orda şeytan rolunde oynuyordu ama arrowda fizik olarak çok değişmiş oalrak karşımıza çıktı ve çok gereksiz birr karekter :F:F:F
Sam-and-Ruby-supernatural-2346078-1450-963.jpg
Supernaturaldedemi oynadi :)
5. Bölüm yorumum :
ne cekmis bu oliver adada be maşallah :( :( o adam kesin öldü var ya kesin sonunda o zenci adamda olivere yardimci oldu ve oliver kurtuldu :Z
O kız simdi diyiki biz beraber olamayiz sanki olivere kız yok :F
Felicitym yoktu :T

Supernaturaldedemi oynadi :)
5. Bölüm yorumum :
ne cekmis bu oliver adada be maşallah :( :( o adam kesin öldü var ya kesin sonunda o zenci adamda olivere yardimci oldu ve oliver kurtuldu :Z
O kız simdi diyiki biz beraber olamayiz sanki olivere kız yok :F
Felicitym yoktu :T
evet süpernaturalda çok farklı bir fiziği var ama arrowda olan halıyle hiç benzemiyor:F
hahahah ohhh olsuns ana cnm feleticiy hiç olmaz umarım artık ne buluyorunuz o gözlüklü cadolozda :F:F:F

evet süpernaturalda çok farklı bir fiziği var ama arrowda olan halıyle hiç benzemiyor:F
hahahah ohhh olsuns ana cnm feleticiy hiç olmaz umarım artık ne buluyorunuz o gözlüklü cadolozda :F:F:F
gözlüklu cadalozmu ? @xemrexxx bile 1 bölümde farketti ondaki ışığı :love1: :love1: :love1: Felicity forever :)
Felicity kurtarcak Oliveri neyden bilmiyim ama kurtarir elbet :Z

@Çiğdem- 6. Bolum yorumum :
aa yine super bi bölümdu hayran kaldim ben ya ama annesiyle o adamin alakasini cozemedim ben neden tekneyi falan batirdilar :)
Felicitym gösterildi ama cok az olsun gizli basrol o hersey onun bilgileri sayesinde oluyor :)
Sonda ictikleri sey hamburgerle ayrandi galiba beyaz köpüklü bir seydi :F 😱

@Çiğdem- 6. Bolum yorumum :
aa yine super bi bölümdu hayran kaldim ben ya ama annesiyle o adamin alakasini cozemedim ben neden tekneyi falan batirdilar :)
Felicitym gösterildi ama cok az olsun gizli basrol o hersey onun bilgileri sayesinde oluyor :)
Sonda ictikleri sey hamburgerle ayrandi galiba beyaz köpüklü bir seydi :F 😱
hhahaha yabancılar ayran içemezmi cnm :F:F:F
ayy sende oliverin annesine takdın yanı the flasta doktoru sevmiyordun burdada oliverin annesini sevmiyorsun ama ikisindede bir şeytanlık var evet :F:F:F

hhahaha yabancılar ayran içemezmi cnm :F:F:F
ayy sende oliverin annesine takdın yanı the flasta doktoru sevmiyordun burdada oliverin annesini sevmiyorsun ama ikisindede bir şeytanlık var evet :F:F:F
Haha icmeleri garip geldi hemde dizide onlar sarap marap içiyorlar di genelde :D
8. Bölüm yorumum :
Felicitym yoktu yine :kızgın: :kızgın:
Onun yerine siyah sacli bi kız koymuşlar melune :(
Oliver o kiza aşık falan oldu galiba bölüm sonunda öpüsuyorlardi yatarlar bide :( Bu kız ölcek ama hissediyorum çünkü 3. Sezon 8. Bolumde bu kiz yoktu ve polis ve o gıcık kaptigimiz kız bunun arrow olduğunu biliyordu :)

The 100 1. Bölüm yorumum :
aa açlık oyunlari gibi güzel bişi bu bayildim arrowdan daha iyi ama arrow daha on planda benim için o yüzden arrow izliycem :)
Zenciyi oldurduler :( (oldurmemisler :) )
Bide ordaki insanimsi seyler o cocugu öldürduler :(
@Çiğdem-

Haha icmeleri garip geldi hemde dizide onlar sarap marap içiyorlar di genelde :D
8. Bölüm yorumum :
Felicitym yoktu yine :kızgın: :kızgın:
Onun yerine siyah sacli bi kız koymuşlar melune :(
Oliver o kiza aşık falan oldu galiba bölüm sonunda öpüsuyorlardi yatarlar bide :( Bu kız ölcek ama hissediyorum çünkü 3. Sezon 8. Bolumde bu kiz yoktu ve polis ve o gıcık kaptigimiz kız bunun arrow olduğunu biliyordu :)
feliticiy başlarda çok ön pilana değil dediğin gibi cnm ama sonradan dizinin başrol akdın oyuncusu gibi birşey oluyor hatta oliverden sonra en sevilen karakter şuan arrowda seninde istediğin buydu sanırım :F:F:F

The 100 2. Ve 3. Bolum yorumlarim @Çiğdem- @xemrexxx
Ne bunlar ya hiç mi insanlık gormemisler meluneler utanmasalar birbirlerini yicekler .ss :(
O bileklikleri cikarmakta kötü oluyor :(
Aaaa Zenci öldü 😱 :(
Super sarıyor :)

sons of liberty 1.bölüm

tam @Çiğdem- lik dizi 3 tane kadın gözüktü ilk bölüm 3 ünü de ghizmtçi diye bile eve almam :X zaten bir sam parlağı var dizide çiğdem 20.dk ye samla ilgili fantastik rüyalar görmeye başlar 30.dk de sam i @destere ye kaptırır :X

valiyi oynayan adam değişmeli hiç güçlü adam imajı yok
2.bölüm gelecek sarışşını merak ediyorum :X
christopherın ölmsi kötü oldu çocukcağız ilk bölümden mefta
sam in bu bir son dğil yeni başlıyoruz lafı iyiydi
gelecek bölüm george washington geliyi hadi hayırlısı

point: 8.8

Supernatural 2x6

Beğendim bölümü ama geçen sezonki gibi heyecanlı izlemiyorum diziyi sanırım sıkılmaya başladım. :(

Barda çalışan kadının sırrını öğrendik Dean ve Sam'in babası kadının kocasını ölümüne neden olmuş. 😱 Bende diyorum bu soğukluk niye.

Son düzenleme: