Vay be 😱o adada kötü insanlar var onlardan kaçıyor oliverlerin adada başı belaya giricek yanı 🙂
Bide o adadan nasil kurtuldugunu anlat kız o spoilere girmez ilk bolum verdiler ama ben anlamadim
Vay be 😱o adada kötü insanlar var onlardan kaçıyor oliverlerin adada başı belaya giricek yanı 🙂
hahahah onu söyleyemem beeeee çünkü ada bölümler her sezon her bölüm devam edicek sonunu söylersem zevki kalmaz nasıl kurtulduğunu 2.sezonun sezon finalinde gösteriyorlar yanı 2.sezonun sezon finaline kadar ada olayları var 🙂🙂🙂Vay be 😱
Bide o adadan nasil kurtuldugunu anlat kız o spoilere girmez ilk bolum verdiler ama ben anlamadim
hahahah onu söyleyemem beeeee çünkü ada bölümler her sezon her bölüm devam edicek sonunu söylersem zevki kalmaz nasıl kurtulduğunu 2.sezonun sezon finalinde gösteriyorlar yanı 2.sezonun sezon finaline kadar ada olayları var 🙂🙂🙂
4. Bölüm yorumum
@Çiğdem-
Felicitym super be o kadinin gizemini cozmeye basladi
Arrowu tutukladilar 😱 😱
5. Bolume gectim çok heyecanlı kız izledikten sonra onuda yorumlarimaaa evet o tutuklanma sahnesiyle bitmesi çok heyecanlıydı gerçekten oliverden şüphelenmeye baslaıdılar 🙂🙂🙂
feliticiy kadarda taşş düşsün kafana be
yok okadar yan oyuncu değil cnm dizinin başrol kadın oyuncusu gibi birşey 🙂🙂5. Bolume gectim çok heyecanlı kız izledikten sonra onuda yorumlarim
Felicitynin neyi var? kız süper bence su anda yan rolun yan rolunde ama basrole yakin olcak yakinda
Bende sinir oluyorum hem buna hemdr flashtakine ikiside kibirli .ssyok okadar yan oyuncu değil cnm dizinin başrol kadın oyuncusu gibi birşey 🙂🙂
polisin kızı olan laurel sinir oluyoruz ona arrow izleyicileri olarak
bu kızı süpernaturalda daha çok seviyorduk orda şeytan rolunde oynuyordu ama arrowda fizik olarak çok değişmiş oalrak karşımıza çıktı ve çok gereksiz birr karekterBende sinir oluyorum hem buna hemdr flashtakine ikiside kibirli .ss
İşte su anda baya geride ama basrol gibi olcak Felicitym
Supernaturaldedemi oynadibu kızı süpernaturalda daha çok seviyorduk orda şeytan rolunde oynuyordu ama arrowda fizik olarak çok değişmiş oalrak karşımıza çıktı ve çok gereksiz birr karekter
evet süpernaturalda çok farklı bir fiziği var ama arrowda olan halıyle hiç benzemiyorSupernaturaldedemi oynadi
5. Bölüm yorumum :
ne cekmis bu oliver adada be maşallah o adam kesin öldü var ya kesin sonunda o zenci adamda olivere yardimci oldu ve oliver kurtuldu
O kız simdi diyiki biz beraber olamayiz sanki olivere kız yok
Felicitym yoktu
evet süpernaturalda çok farklı bir fiziği var ama arrowda olan halıyle hiç benzemiyor
hahahah ohhh olsuns ana cnm feleticiy hiç olmaz umarım artık ne buluyorunuz o gözlüklü cadolozda
@Çiğdem- 6. Bolum yorumum :
aa yine super bi bölümdu hayran kaldim ben ya ama annesiyle o adamin alakasini cozemedim ben neden tekneyi falan batirdilar
Felicitym gösterildi ama cok az olsun gizli basrol o hersey onun bilgileri sayesinde oluyor
Sonda ictikleri sey hamburgerle ayrandi galiba beyaz köpüklü bir seydi 😱
Haha icmeleri garip geldi hemde dizide onlar sarap marap içiyorlar di geneldehhahaha yabancılar ayran içemezmi cnm
ayy sende oliverin annesine takdın yanı the flasta doktoru sevmiyordun burdada oliverin annesini sevmiyorsun ama ikisindede bir şeytanlık var evet
feliticiy başlarda çok ön pilana değil dediğin gibi cnm ama sonradan dizinin başrol akdın oyuncusu gibi birşey oluyor hatta oliverden sonra en sevilen karakter şuan arrowda seninde istediğin buydu sanırımHaha icmeleri garip geldi hemde dizide onlar sarap marap içiyorlar di genelde
8. Bölüm yorumum :
Felicitym yoktu yine :kızgın: :kızgın:
Onun yerine siyah sacli bi kız koymuşlar melune
Oliver o kiza aşık falan oldu galiba bölüm sonunda öpüsuyorlardi yatarlar bide Bu kız ölcek ama hissediyorum çünkü 3. Sezon 8. Bolumde bu kiz yoktu ve polis ve o gıcık kaptigimiz kız bunun arrow olduğunu biliyordu