feliticiy ilk sezon geliyor merak etme cnm bölümünü unuttum şuan ama çok yakında gelicek🙂Felicitym ne zaman gelicek
Flash olan çocuk ne zaman gelcek
flash olan çocuk barry 2.sezonda geliyordu 🙂🙂🙂
feliticiy ilk sezon geliyor merak etme cnm bölümünü unuttum şuan ama çok yakında gelicek🙂Felicitym ne zaman gelicek
Flash olan çocuk ne zaman gelcek
gotham izlemeye gidiyorum izlemediysen izlemeyi unutma ?cnm bazı bölümler düşük geçebiliyor halıyle her bölüm aynı kalite olmuyor ama seninde dediğin gibi yanı bu dizide yaratıcılık çok ön pilanda diziyide bu özel kılıyor zaten 😉
her bölüm okadar farklı yaratıkları bölümlere koymak ciddi bir hayal gücü gerektiriyor🙂
izledim cnm yorum yapmaya üşeniyorum yatmadan yaparımgotham izlemeye gidiyorum izlemediysen izlemeyi unutma ?
benim gibi yorum yapma da ) millet oklavalarla kovalar seni bugün resurrectionda ufak bir spoi vermişim yanlışlıkla? nerdeyse @yatutarsa ile birlik olup beni dövecektiniz )izledim cnm yorum yapmaya üşeniyorum yatmadan yaparım
doğru çıkarsa eğerrrr boğarım seni vlla dövmekten beter ederim cnmbenim gibi yorum yapma da ) millet oklavalarla kovalar seni bugün resurrectionda ufak bir spoi vermişim yanlışlıkla? nerdeyse @yatutarsa ile birlik olup beni dövecektiniz )
senin canın sağolsun dest sen dövmesi )benim gibi yorum yapma da ) millet oklavalarla kovalar seni bugün resurrectionda ufak bir spoi vermişim yanlışlıkla? nerdeyse @yatutarsa ile birlik olup beni dövecektiniz )
benim gibi yorum yapma da ) millet oklavalarla kovalar seni bugün resurrectionda ufak bir spoi vermişim yanlışlıkla? nerdeyse @yatutarsa ile birlik olup beni dövecektiniz )
38AhmetKK bana GoT ile ilgili bir spoi verdi ömrüm hayatım boyunca unutamam.doğru çıkarsa eğerrrr boğarım seni vlla dövmekten beter ederim cnm
doğru çıkarsa eğerrrr boğarım seni vlla dövmekten beter ederim cnm
yanlış çıkma ihtimali yok onu söyleyeyim ama sürçi lisan işte arada bir unutkanlık falan filan derken spoi dışa taşıyor )senin canın sağolsun dest sen dövmesi )
bana da biri dexter'da çoook fena bir spoi vermişti38AhmetKK bana GoT ile ilgili bir spoi verdi ömrüm hayatım boyunca unutamam.
daha iyi işte? ben her diziden bir spoi versem demekki ömür boyu asla unutulmam beni hayırla yad eden bir çok arkadaşım olur )38AhmetKK bana GoT ile ilgili bir spoi verdi ömrüm hayatım boyunca unutamam.
Benimki çok pis ama o yüzden yabancı dizi yorum konularından o günden beri uzak duruyorum. @destere ile hep aynı dizileri izliyoruz sürekli bilgi paylaşıyor. Çiko'ye spoi vericem derken hep bana yedirttiriyor.bana da biri dexter'da çoook fena bir spoi vermişti
benim yediğim de dizinin en önemli spoiler'ıydıBenimki çok pis ama o yüzden yabancı dizi yorum konularından o günden beri uzak duruyorum. @destere ile hep aynı dizileri izliyoruz sürekli bilgi paylaşıyor. Çiko'ye spoi vericem derken hep bana yedirttiriyor.
Anladim kızfeliticiy ilk sezon geliyor merak etme cnm bölümünü unuttum şuan ama çok yakında gelicek🙂
flash olan çocuk barry 2.sezonda geliyordu 🙂🙂🙂
Anladim kız
2. Bolum yorumum :
Annaaamm adada arrow arrowu vurdu ??? bişi anlamadim ben
Bu arada bu arrowa acıyorum ben ya herkesin elinde tabanca bunun elinde ok
Anneye sinir oldum ölsün gitsin :kızgın: :kızgın: botuda o batirtmis :kızgın:
Polisler de amma merakli arrowu yakalamaya
Tamam kızcnm arrowun olayı o zaten robin hud benzerliği vardır yanı flashın silahı hızıysa arrowunda silahı ok ve yayı ama silahtan daha iyi yanı zamanla görüceksin
the flasha benzerliği çok normal the flash arrowun yan dizisi sonucta cnm arrow dizisinden türemiş bir dizi 🙂🙂🙂
beğenmene sevindim cnm arrowu seviceğini biliyordum çok güzel bir dizidir diğer bölümler dahada açılıcak dizi 🙂🙂🙂Tamam kız
3. Bölüm yorumum :
Ayy felicitym gözüktü yerim ya
Arrow gercek kimligini korumasina söyledi bende bi hisimla 4. Bolumu actim adam katilsin falan diyor melune yani 4. Bölüm 3. Dkde bıraktım guzel dizi bana bunlarla gel yarin flashiminda bölümü geliyor
Bu arada filintada baya aksiyonlu dizi babam izliyorduda guzel dovusuyorlar yabanci dizilerdeki gibi
Aynen kız süperbeğenmene sevindim cnm arrowu seviceğini biliyordum çok güzel bir dizidir diğer bölümler dahada açılıcak dizi 🙂🙂🙂
Aynen kız süper
Bişi sorcam :
o adada arrow kiyafeti giyen adam kimlerden saklaniyor silahli milahlilar bide adaya insan tuzaklari koymuşlar 😱 😱
O arrow kiyafeti giyen ölüyormu bu arrowu nasil buluyorlar ilk bolumun ilk dklerinde vermislerdide ben bişi anlamamistim
Bari kimlerden kaçıyor onu söylecnm o arrow kılıklı adam çinnli bir adam vardı galiba onu diyorsun olivere o adada yol göstericek olan adam olucak yanı oliverin arrow olması için bir bakıma eğiticek oliveri ustaı gibi düşün yanı ama ölüp ölmediğini söyleyemem
o adada kötü insanlar var onlardan kaçıyor oliverlerin adada başı belaya giricek yanı 🙂Bari kimlerden kaçıyor onu söyle