Show Rüya Gibi - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
412
Puanı
85
Web Sitesi
fav10.net
G6nmqCAXwAAB824

Show TV'nin yeni dizisi Rüya Gibi bu akşam yayın hayatına başladı.

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği dizinin başrollerinde Seda Bakan, Uğur Güneş, Şebnem Bozoklu, Celil Nalçakan, Ahsen Eroğlu, Emre Bey ve Devrim Yakut yer alıyor.

Rüya Gibi, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de Show TV'de!

-Diziden bir fuşki anlamadım-. Uğur Güneşi daha iyi dizilerde bekleriz.
- .
genel resim olarak acikcasi dizinin ilk bolumu biter bitmez bende aynisini hissettim.

halbuki bolum hikaye -giris gelisim- olarak ;
her ne kadar ^klise olsa da ,
-aydan'lar yat'a gidene kadar- anlatmak istedigi anlasilir bir gorunumdeydi .

dedigim yat'a giris sahnesiyle beraber dizi adeta ^bence ; gri bir hal'e burunup bolum bitene dek devam etti .

yat oncesi farkli bir dizi, yat sahnesi sonrasi farkli biir dizi izlemis hissettim . bu da , izlerken bi tik kafa karisikligi yaratti . ki, youtube yorumlarda da benzer vurgular agirlikli olarak yapilmis .

bu arada , bir iki oyuncu haric , genel kadro dolayli ^oyunculuklari begendigimi belirtmek isterim . ozellikle, sebnem'in bu dizideki tarzi izlerken benzer tarz oynadigi eski dizilerine gittim ;
ornk , canim ailem , ulan istanbul...

kendisi , -ruya gibi dizisinde- sen sakrak kanka rolunu uzerine cok guzel giymis .
belirtmeden edemedim.:)

Son düzenleme:
Dizinin ilk bölümünü dün akşam Youtube'dan izledim. Ne çok kötü, ne çok iyi diyebilirim. Oyuncu kadrosu güzel, Aydan'ın kızı Sezen hariç herkes rolüne yakışmış. Özellikle Seda Bakan ve Şebnem Bozoklu çok iyi oynamışlar. İlk bölüme göre devam edip etmeyeceğime karar veremedim. 2. bölümüne de şans vereceğim.

İlk bölüm reytingleri kötü değil, görece güzel bir açılış yaptı bence. Bu arada Şebnem Bozoklu'nun açıklamasını da şuraya bırakayım;

@Dante

• Beğendim
Reactions: Dante
cast da yer alan ahsen'i , bir tek -menajerimi ara- dizisinde izlemistim .
kendisinin , ruya gibi nin ilk bolumun de bireysel performansini ve hikaye de oynadigi karakter yazilimi - basarili buldugumu , ozellikle belirtebilirim.

ozellikle ilk dakikalar da hikayeye giris sekli oldukca dikkat cekici sekansdi .
bolumun devaminda da zaten bu performansi devam etti .

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
kendisinin , ruya gibi nin ilk bolumun de bireysel performansini ve hikaye de oynadigi karakter yazilimi - basarili buldugumu , ozellikle belirtebilirim.

ozellikle ilk dakikalar da hikayeye giris sekli oldukca dikkat cekici sekansdi .
Ben Ahsen Eroğlu'nu Menajerimi Ara ve Netflix dizisi Kübra'da izledim. Katılıyorum doğal, abartısız bir oyunculuğu var. Yüzü de doğal, mimikler açısından da en önemlisi bu. Ben de hikayeye girişini beğendim. Seyirciye ters köşe yaptılar. İlginç oldu.

• Beğendim
Reactions: Dante
Dizinin ilk bölümünü dün akşam Youtube'dan izledim. Ne çok kötü, ne çok iyi diyebilirim. Oyuncu kadrosu güzel, Aydan'ın kızı Sezen hariç herkes rolüne yakışmış. Özellikle Seda Bakan ve Şebnem Bozoklu çok iyi oynamışlar. İlk bölüme göre devam edip etmeyeceğime karar veremedim. 2. bölümüne de şans vereceğim. İlk bölüm reytingleri kötü değil, görece güzel bir açılış yaptı bence.

Şebnem Bozoklu'nun açıklamasını da şuraya bırakayım;

@Dante

oncelikle , link icin tesekkur ediyorum .

seda bakan'in gecmiste bir dizisini izlemistim. net bir yorum getiremesem de, bu dizi ve ilk bolum ozeline dair yorumum ; oldukca iyidi performansi .

sebnem'le(fiko) kanka olmalari da yazilim olarak cok guzel . guzel bir enerjileri var . ayrica ,sebnem'in mimikleri bile sahneye ayri bi renk katiyor.
dizi de bir kac saglam repligi var, bulursam eklerim.

genel :

sebnem bozoklu nun dizide yer aldigi bu rolune bayildim...
bir onceki mesajimda bahsettigim dizilerini animsatan ^benzer tarz ,iyi bir surpriz oldu - ozetle , ozlemisiz bu sebnem'i :bhr: .

usta ikili , devrim yakut ve menderes samancilar dan ; devrim hanim'in sahneleri coktu digerine nazaran (ozellikle bolumun ilk yarisi) .
ilerleyen bolumler de menderes bey'in sahnelerinin de artarak devam etmesini umuyorum . iki usta ismin oyunculuklarini izlemek ayri bir keyif benim adima :ok: .

ki, bana bi tik ,rolun bu gorunum tarz ve karakter yazilimi dizi den cok yabanci sinema havasi verdi ( sapka,genel gorunum , rolun replikleri,
sokak cocuklarina yardimi - bi tur robin hood'lugu vb andirdi, ) .

bolumun ilk yarisi klise dizileri animsatsa da , anlatmak istedigi anlasilir bir denklemdeydi,, taa ki yat sahnesine dek . ordan sonra dizii farkli janraya gecis yapti -hem hikaye hem tur olarak- . bu da bi tik kafa karisikligi yapti izlerken.

ben bu diziye cok begendigim kimi oyunculari dolayisiyla ilk 2 bolumune sans verecegimi > dizi nin cast haberi ciktgi donem ozellikle belirtmistim . ^devam etmem icin > hikaye nin 2.bolumu kilit .

iyi seyirler.

• Beğendim
Ben Ahsen Eroğlu'nu Menajerimi Ara ve ^Netflix dizisi Kübra'da izledim. Katılıyorum doğal, abartısız bir oyunculuğu var. Yüzü de doğal, mimikler açısından da en önemlisi bu. Ben de hikayeye girişini beğendim. Seyirciye ters köşe yaptılar. İlginç oldu.
malesef kubra'yi henuz izlemedim . digital baglamin da sadece ^sinema isini izlemistim. filmi , zuhal olcay dolayisiyla listeme almistim. ^netflix filmidir.

<filmde, karakter yazilimi pratik ama bir o kadar da heyecanli,enerjik yansitilmisti .

diger yandan , rol yazilim ve gorunum tipleme olarak menajerimi ara'ya nazaran
-ruya gibi dizisi karakter tiplemesini- (yerli dizi karakter tiplemeleri cercevesinde) ozgun/farkli buldugumu belirtebilirim .
< ozellikle > sapka ve genel gorunum detayi karakterin derinligine mimik,sahne yazilim replik vs ile beraber bayagi uyumlu gitmis .
^dedigin gibi ; dogal .

< bu arada , diziye giris ses getirici sahneleri bir yana ,
bolumun 2.yarisin da -paranin bir kismiyla > sokak cocuklarini lokantaya goturmesi- dikkat cekici bir detay di .

son olarak ; sebnem ozelinde,
sayet ulan istanbul ve canim ailem ve benzeri yer aldigi dizilerini izlediysen - yorumunu okumak isterim ;
^bence, sebnem'in -ruya gibi dizisi karakter acilimi ve tiplemesi- bu dedigim dizilerdeki rolunu animsatiyor . sahsen bu tarz rollerini ayri begeniyorum .
-dogal,renkli .

• Beğendim
malesef kubra'yi henuz izlemedim . digital baglamin da sadece ^sinema isini izlemistim. filmi , zuhal olcay dolayisiyla listeme almistim. ^netflix filmidir.

<filmde, karakter yazilimi pratik ama bir o kadar da heyecanli,enerjik yansitilmisti .

diger yandan , rol yazilim ve gorunum tipleme olarak menajerimi ara'ya nazaran
-ruya gibi dizisi karakter tiplemesini- (yerli dizi karakter tiplemeleri cercevesinde) ozgun/farkli buldugumu belirtebilirim .
< ozellikle > sapka ve genel gorunum detayi karakterin derinligine mimik,sahne yazilim replik vs ile beraber bayagi uyumlu gitmis .
^dedigin gibi ; dogal .

< bu arada , diziye giris ses getirici sahneleri bir yana ,
bolumun 2.yarisin da -paranin bir kismiyla > sokak cocuklarini lokantaya goturmesi- dikkat cekici bir detay di .

son olarak ; sebnem ozelinde,
sayet ulan istanbul ve canim ailem ve benzeri yer aldigi dizilerini izlediysen - yorumunu okumak isterim ;
^bence, sebnem'in -ruya gibi dizisi karakter acilimi ve tiplemesi- bu dedigim dizilerdeki rolunu animsatiyor . sahsen bu tarz rollerini ayri begeniyorum .
-dogal,renkli .
Şebnem Bozoklu'nun bahsettiğin dizilerini izlemedim maalesef. Başka projelerini izlemiştim.