Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

@cookies @mrt-06 9.bölümle başlıyor ve üst üste harika bölümelr geliyor ve tempo artık hiç düşmüyor özellikle @mrt-06 9 ve 10 bölümleri bir an önce izlemelisin cnm sonrasıda aynı kalitede gidiyor

@cookies 11 ve 12.bölüm ikiside harika bölümler en kısa zamanda izlemeni tavsiye ederim tempo düşmeyecek artık 🙂🙂🙂

ve şeytani dışşş seslere kulak asmayınız lütfen @cookies ve @mrt-06 :F:F:F
Nidin asayim dış seslere kulak :)

Güzel diziler :love1:

Supernatural 1x8

Çok iğrenç bölümdü baştan sona hayatımda en tiksindiğim hayvanları yani böcekleri izledim öh. :( Dean birde yuvalarına elini soktu kusasım geldi. :F

Bilmiyorum size denk geliyor mu ama inşallah diye çeviri olur mu ya. :F

Supernatural 1x8

Çok iğrenç bölümdü baştan sona hayatımda en tiksindiğim hayvanları yani böcekleri izledim öh. :( Dean birde yuvalarına elini soktu kusasım geldi. :F

bu bile var :F
51d74fb78e46857d4e00002a.webp

Supernatural 1x8

cnm süpernaturalın bazı bölümleri iğrenc yemek falan yeme demiştim sana :F
9.bölüm senin beklediğin bölüm ve 9.bölümle başlıyor ard arda 10 11 12 yüksek kalite bölümelr geliyor cnm artık düşük bölüm görmüceksin uzun bir ara 😉😉😉

cnm süpernaturalın bazı bölümleri iğrenc yemek falan yeme demiştim sana :F
9.bölüm senin beklediğin bölüm ve 9.bölümle başlıyor ard arda 10 11 12 yüksek kalite bölümelr geliyor cnm artık düşük bölüm görmüceksin uzun bir ara 😉😉😉
Valla aklıma geldi izlerken o mesajın. :F Şimdi indi 9. bölüm. İzliyorum birazdan. :)

Hell On Wheels s01e01

Sonunda başladım @destere 'nin dizisine :))
İlk bölüm için oldukça iyi bir başlangıç yaptı, sıkılmadan izledim.
Robert'ı sevmiştim be, ilk o gitti. :( Karısı güzel öldürdü kızıldereliyi.ss
8/10
başlamana sevindim dizinin jeneriğinden tutta konusuyla karakterleriyle çok değişik bir havası var :)
western leri zaten seviyorum birde kaliteli olunca süper gidiyor:)