Tapatalktan nasil spoiler konuluyor ki Özür dilerimİzleyeceğim de @cookies niye spoi kullanmıyorsun hepsini okudum?
[*spoiler] mesajın [/spoiler] yıldızı katma yazarken. Ne özürü artık öğrendin işte kullanırsın. 🙂Tapatalktan nasil spoiler konuluyor ki Özür dilerim
Ama bolumleri soylemedimki zaten aklimdada yoklar tam olarak
Olabilir
Olabilir
Ben spoileri misal vampir sirlarinda snden kopyaliyip yapistiriyordum ama burda spoilerli mesaj bulamadimki kopyaliyim
@mrt-06 söyledi cnm @cookies öyloe yparsın ayrıca @mrt-06 spoi kullanıyor onuda kopyalarsın🙂🙂🙂[*spoiler] mesajın [/spoiler] yıldızı katma yazarken. Ne özürü artık öğrendin işte kullanırsın. 🙂
oldu cnm hahahahaha spoine bayıldım yaa gördüğüm en iyi spoinaber kız oldumu
Neyi var ayol işte o an aklıma o geldi onu yazdım soruma cevap verseneoldu cnm hahahahaha spoine bayıldım yaa gördüğüm en iyi spoi
9.bölümümü izledin en son cnm 10.bölümdemisin 🙂🙂🙂Neyi var ayol işte o an aklıma o geldi onu yazdım soruma cevap versene
Evet9.bölümümü izledin en son cnm 10.bölümdemisin 🙂🙂🙂
izlediğin bölümleri @mrt-06 gibi yorum yap cnm sen motor gibi gidiyorsunEvet
Super gidiyi
Birazdan 10.yuda izlerim 😉
evet cnm olaylar artık 9.bölüdmen itibaren beklediğiniz gibi bağlantılı şekilde ilerliyor
Super kız bu aksam 11 ve 12 yi izlerimevet cnm olaylar artık 9.bölüdmen itibaren beklediğiniz gibi bağlantılı şekilde ilerliyor
sezon finaline yakın dahada detay olucak o konularda 🙂🙂🙂
@cookies @mrt-06 9.bölümle başlıyor ve üst üste harika bölümelr geliyor ve tempo artık hiç düşmüyor özellikle @mrt-06 9 ve 10 bölümleri bir an önce izlemelisin cnm sonrasıda aynı kalitede gidiyorSuper kız bu aksam 11 ve 12 yi izlerim