Lori güzel bence.loriyi atlar tepsin lori boncuğu @Harunnn60 unda favorisiydi? onun nesini beğendiniz anlamadım maggie nin her bir santimetre karesinden 6 lori çıkar
Saçları, yüzü herşeyi.
Lori güzel bence.loriyi atlar tepsin lori boncuğu @Harunnn60 unda favorisiydi? onun nesini beğendiniz anlamadım maggie nin her bir santimetre karesinden 6 lori çıkar
o 600 yıllık tarih içinde ne naneler var bir bilsen ya da bir kabul edebilsen ya da kendi doğrularından çıkabilsen keşke 600 yıllık tarihin içinde ayyaş selimler katliamcı yavuzlar boncuklu ibrahimler damat ibrahimler lale soğanı padişahlarmı desek oğlancı padişahlarmı desek , neler var neler pürüpak taihini fok götürüyor
madem gördün insan tüm konuyu unutur maggie den bahseder bir kaç kelime hem gördün hem nasıl yorum yapmadın kız hakkında seni kınıyoruz
aslında maggie sahneye çıkana kadar lori bayağı bir sempatik geliyordu bana sonra tavırları davranışlarıyla soğudum kadından hele birde maggie çıkınca lori benim için bittiLori güzel bence.
Saçları, yüzü herşeyi.
Maggie itici bir kerene.aslında maggie sahneye çıkana kadar lori bayağı bir sempatik geliyordu bana sonra tavırları davranışlarıyla soğudum kadından hele birde maggie çıkınca lori benim için bitti
varsa yoksa maggie güzellikte maggie cesarette michone gerisi hikaye
iddiayı reddderken sen nasıl o kadar emin olabiliyorsun ) oğlancı padişah profiline nasıl net bir şekilde karşı gelebiliyorsun oğlancı olduğunu söyleyen tarihçiler olmadığını söyleyen sen ? bu bilgi kaynağın nerden geliyor ? aynı şeyi sana soruyorumKeşke sana anlatilan yalanları az buz aarastirsan. Selimin ayaş olduğunu daha yeni yazdım. Ama yavuzun katılımcı olduğuna dair hic bir kanıt yok. Uydurma oglanciliga gelince bunlar nerden biliyor oglanci olduğunu yoksa o devire gidip padişahla yaptılar mi)) padişahların annelerinin bile ismi bilinmezken boyle bir şeyin tarih sayfalarına girdigine insana kadar akilli değilim malasef)))
Hacı asgari mantık kulan bir ülke kendi devrinde 100 yasayamazken 600yil ayakta kalabilmiş bir devlet ki super güç olmuş devletin artıları çok çok fazla. Hatları varsa ki hatasız kul olmaz bunun minimum olduğu açıközünü kaybettikten sonra istrse 1600 yıl sürsün zati 600 yılın son 250 yılı pek pürü pak değil ))
gleen i hatırlatmayacaktınMaggie itici bir kerene.
Gleen bakar ona anca.
roma imparatorluğu 1500 yıl yaşamış hunlar bilmem kaçyüzyıl yaşamış göktürkler yine öyle selçuklular yine öyle çok sürmesi bir başarı değildir zaten belli bir sisteme oturunca imparatorluklar düşe kalka gidiyormuş eski çağlarda orta çağlarda orda bir numara yokHacı asgari mantık kulan bir ülke kendi devrinde 100 yasayamazken 600yil ayakta kalabilmiş bir devlet ki super güç olmuş devletin artıları çok çok fazla. Hatları varsa ki hatasız kul olmaz bunun minimum olduğu açık
iddiayı reddderken sen nasıl o kadar emin olabiliyorsun ) oğlancı padişah profiline nasıl net bir şekilde karşı gelebiliyorsun oğlancı olduğunu söyleyen tarihçiler olmadığını söyleyen sen ? bu bilgi kaynağın nerden geliyor ? aynı şeyi sana soruyorum
Lori sende sevmissin benim gibi bence 3.sezonda çok seveceksin gerçekten özünde iyi bir karakterLori bile daha güzel.
Destere seni kınıyoruz Prison break dizinde ağzının Suları akıyorduloriyi atlar tepsin lori boncuğu @Harunnn60 unda favorisiydi? onun nesini beğendiniz anlamadım maggie nin her bir santimetre karesinden 6 lori çıkar
Yiğit Loriyi sevdiysen the walking dead bitirince Prison break başlaLori güzel bence.
Saçları, yüzü herşeyi.
Uff iyi salladin 1500 yıl mi kuculsunde cebime girsingleen i hatırlatmayacaktın
o japon çekirdeği ölsün diye az dua etmedim )
roma imparatorluğu 1500 yıl yaşamış hunlar bilmem kaçyüzyıl yaşamış göktürkler yine öyle selçuklular yine öyle çok sürmesi bir başarı değildir zaten belli bir sisteme oturunca imparatorluklar düşe kalka gidiyormuş eski çağlarda orta çağlarda orda bir numara yok
ayrıca osmanlının ilk 200 yılında öyle pek parlak bişeyde yok heleki son 200 yılı tam batık ona buna yaltaklanmalarla geçen sürünen bir fosil devlet
senin tenyolu tarihin başarıları yazar fiyaskoları yazmaz
prison break de maggie yoktu lori rakipsizdi o yüzden bakılacak tek şeydi yani koyunun olmadığı yerde keçiye aburrahman çeşnibaşı derler diye bir laf vardı yaLori sende sevmissin benim gibi bence 3.sezonda çok seveceksin gerçekten özünde iyi bir karakter
Destere seni kınıyoruz Prison break dizinde ağzının Suları akıyordu
Yiğit Loriyi sevdiysen the walking dead bitirince Prison break başla
Orada bu kadın başrol
O dizide çok iyi dünyaca ünlü bir dizi
Bu mesaj Samsung Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
hiç birşey yapamıyorsan bari google amcaya bir sor sonra karşı çıkUff iyi salladin 1500 yıl mi kuculsunde cebime girsin
Lori yeni dizini bekliyorum benim moralimi bozmaprison break de maggie yoktu lori rakipsizdi o yüzden bakılacak tek şeydi yani koyunun olmadığı yerde keçiye aburrahman çeşnibaşı derler diye bir laf vardı ya
Sordum öyle deniyor işteprison break de maggie yoktu lori rakipsizdi o yüzden bakılacak tek şeydi yani koyunun olmadığı yerde keçiye aburrahman çeşnibaşı derler diye bir laf vardı ya
hiç birşey yapamıyorsan bari google amcaya bir sor sonra karşı çık
milattan önce 1. yüzyılda kurulmuş 1453 istanbul fethiyle sona ermiş sen şimdi yok batı doğu ayrılınca farklı hesaplanır diye itiraz edeceksin öyle bişey yok yani tam bin beşyüz yıl sürmüş ayrıca ayırsan bile tek başına doğu romanın hüküm süresi nerdeyse 1200 yıl yine osmanlıyı ikiye katlıyor ayrıca osmanlı hesabını cillop gibi 600 yıl sürdü diye hesaplarsan roma imparatorluğuda 1500 yıl dalbaşak salmıştır dünyaya nede olsa senin mantığınla uzun sürmesi başarı sayılıyor )Sordum öyle deniyor işte
İkitane anne ve lori ve greene@beyazsoy the walking dead en sevdiğin kadın karakterler kimdi ? merak ettim şimdi
neyse loriyi sana bıraktım bana maggie yeterLori yeni dizini bekliyorum benim moralimi bozma
Senin biraz lori yi sevmeme nedenin dizide kötü karakter gösterilmesi ama romanda özü iyi bir karakter
Aynen bendeİkitane anne ve lori ve greene
Eee sonuc osmanlı zamanında mi bizans herkes kendi çağına gore değerlendirilir sonuçta basari varsa iki ülkeye nasip olmuşmilattan önce 1. yüzyılda kurulmuş 1453 istanbul fethiyle sona ermiş sen şimdi yok batı doğu ayrılınca farklı hesaplanır diye itiraz edeceksin öyle bişey yok yani tam bin beşyüz yıl sürmüş ayrıca ayırsan bile tek başına doğu romanın hüküm süresi nerdeyse 1200 yıl yine osmanlıyı ikiye katlıyor ayrıca osmanlı hesabını cillop gibi 600 yıl sürdü diye hesaplarsan roma imparatorluğuda 1500 yıl dalbaşak salmıştır dünyaya nede olsa senin mantığınla uzun sürmesi başarı sayılıyor )
işte anlaşamadığımız nokta her iki imparatorluktada başarı kadar başarısızlıkların da bulunması sen başarısızlıklarıda görebilsen sorun kalmayacak )Eee sonuc osmanlı zamanında mi bizans herkes kendi çağına gore değerlendirilir sonuçta basari varsa iki ülkeye nasip olmuş