5.bölümü yarın gündüz izle cnm gece gece izlemeDaha 4. Yu izliyim meğer yeni baslamisim 4. Bolume
Birazdan medcezir izlicem sonrada 5. Bölüm
5.bölümü yarın gündüz izle cnm gece gece izlemeDaha 4. Yu izliyim meğer yeni baslamisim 4. Bolume
Birazdan medcezir izlicem sonrada 5. Bölüm
Olmaz be yarin sabah 6. Yi izlicim hırs yaptim5.bölümü yarın gündüz izle cnm gece gece izleme
iyi gece izlede gör boyunun ölçüsünü cnm buraya gelip yorumda yapOlmaz be yarin sabah 6. Yi izlicim hırs yaptim
Tamam yaparımiyi gece izlede gör boyunun ölçüsünü cnm buraya gelip yorumda yap
cnm sahte kiimlikleri var olayları araştıran dedektifiiz diye söyleyip olayları çözüyolarTamam yaparım
Yalniz bunlar ne boyle her bölüm ajanim diyiler polisim diyiler falan
Evet biliyorumcnm sahte kiimlikleri var olayları araştıran dedektifiiz diye söyleyip olayları çözüyolar
bencede geçer ama çiğdem duymasın )friday night lights 2x2
matt ile julie ilişkilerine ara verdi jules @Çiğdem- gibi parlakçı çıktı.ss isveçli çocuğa takıldı gibi.ss
landry adamı öldürdüğü için üzülürken tyracığım çok mutlu son sahnede yatağa da girdiler landry kunçun kunçun etmiştir.bu sezon tyra tek eşliliği benimsemiş gibi kötü oldu
koç tayloın karısı fn hocasına verici gibi kocası yokken hem bebekle hem julie hem de iiyle ilgilenmesi zor gibi
lyla ile tim tekrar birleşici gibi zaten lyla isa nın hizmetkarları gibi saçma bir gruba katılı kendini dine vermişti yakımadı lyla ya.ss
jason parlağı tekrar yürüyebileceğini sanıyor yazık be
buddy amca dibee vurdu ama biz geçen seneki dalavereci buddy i geri isitiyz yaağa kalkıp herkese haddini bildirmeli
julie ciğim bence @Çiğdem- i sallar ezer geçer sence @destere ?
point: 8.3
duysa nolacak ki herkes biliyor kadınların %99 u @Çiğdem- den güzeldir kalan %1 de 85+ yaşdaki kadınlarbencede geçer ama çiğdem duymasın )
friday night lights 2x2
matt ile julie ilişkilerine ara verdi jules @Çiğdem- gibi parlakçı çıktı.ss isveçli çocuğa takıldı gibi.ss
landry adamı öldürdüğü için üzülürken tyracığım çok mutlu son sahnede yatağa da girdiler landry kunçun kunçun etmiştir.bu sezon tyra tek eşliliği benimsemiş gibi kötü oldu
koç tayloın karısı fn hocasına verici gibi kocası yokken hem bebekle hem julie hem de iiyle ilgilenmesi zor gibi
lyla ile tim tekrar birleşici gibi zaten lyla isa nın hizmetkarları gibi saçma bir gruba katılı kendini dine vermişti yakımadı lyla ya.ss
jason parlağı tekrar yürüyebileceğini sanıyor yazık be
buddy amca dibee vurdu ama biz geçen seneki dalavereci buddy i geri isitiyz yaağa kalkıp herkese haddini bildirmeli
julie ciğim bence @Çiğdem- i sallar ezer geçer sence @destere ?
point: 8.3
amannn beee fare suratlı birşeybencede geçer ama çiğdem duymasın )
5.bölümü şimdi izleyebilirsin cnm akşam olmadan izle 🙂🙂🙂@Çiğdem- sırf sen dedin diye 5. Bolumu izlemiyorum
4. Bölüm neydi oyle Allahtan kurtuldu uçak o ses neydi dabbedeki gibiydi .ss
Sam iyiki o "kiz arkadasina noldugunu biliyorum hala yaniyor " dedigini takmadi ve uçağı kurtardi adam gibin adam Sam
@cookies ide kötü dizilere alıştırdın ilerde psikolojisi bozulursa sorumlusu sensin baksana aynalara bakamıyormuş rüyalarında dabbeler kovalıyormuşamannn beee fare suratlı birşey
5.bölümü şimdi izleyebilirsin cnm akşam olmadan izle 🙂🙂🙂
@mrt-06 da 7.bölümü izleyecekti yetişirsiniz bence birbirinize bu arada süpernatural izleyipte süpernaturalın şarkısını dinlemeden geçmeyin sezon finallerinde çalan bir şarkı bayılıyorum
@cookies ide kötü dizilere alıştırdın ilerde psikolojisi bozulursa sorumlusu sensin baksana aynalara bakamıyormuş rüyalarında dabbeler kovalıyormuş
Ne aynalara bakamamasi
Bugun kardesimle her gördüğümüz aynaya 3 defa bloody mary dedik
@Çiğdem- snde de çok sarıyor
Ayrıca Vampire Diaries ve bu dizi süper bence snde izle
Walking dead çok iğrençti biraktim o kadar
hahahah çatlata patla @destere hergün süpernturalcılar olarak çoğalıyoruz@cookies ide kötü dizilere alıştırdın ilerde psikolojisi bozulursa sorumlusu sensin baksana aynalara bakamıyormuş rüyalarında dabbeler kovalıyormuş
forumda logo ayrışması yapıyormuş @OzaN
oynamadıysakta oynarız maksat güzel bir resmimizi logo yapmakhahahah bizz senle nezaman pilj voleybolu oynadık bee
nedir bu logo yarışması anlatsana 🙂🙂🙂oynamadıysakta oynarız maksat güzel bir resmimizi logo yapmak