Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

@Çiğdem- sırf sen dedin diye 5. Bolumu izlemiyorum :)

4. Bölüm neydi oyle Allahtan kurtuldu uçak o ses neydi dabbedeki gibiydi .ss :( :T:
Sam iyiki o "kiz arkadasina noldugunu biliyorum hala yaniyor " dedigini takmadi ve uçağı kurtardi adam gibin adam Sam :bhr:

friday night lights 2x2
matt ile julie ilişkilerine ara verdi jules @Çiğdem- gibi parlakçı çıktı.ss isveçli çocuğa takıldı gibi.ss
landry adamı öldürdüğü için üzülürken tyracığım çok mutlu son sahnede yatağa da girdiler landry kunçun kunçun etmiştir.bu sezon tyra tek eşliliği benimsemiş gibi kötü oldu :(
koç tayloın karısı fn hocasına verici gibi kocası yokken hem bebekle hem julie hem de iiyle ilgilenmesi zor gibi
lyla ile tim tekrar birleşici gibi zaten lyla isa nın hizmetkarları gibi saçma bir gruba katılı kendini dine vermişti yakımadı lyla ya.ss
jason parlağı tekrar yürüyebileceğini sanıyor yazık be:(
buddy amca dibee vurdu ama biz geçen seneki dalavereci buddy i geri isitiyz yaağa kalkıp herkese haddini bildirmeli :X

julie ciğim bence @Çiğdem- i sallar ezer geçer sence @destere ?
tn-aimee-teegarden-cleavage-fuze-resolution-slenderize-01.jpg

point: 8.3

friday night lights 2x2
matt ile julie ilişkilerine ara verdi jules @Çiğdem- gibi parlakçı çıktı.ss isveçli çocuğa takıldı gibi.ss
landry adamı öldürdüğü için üzülürken tyracığım çok mutlu son sahnede yatağa da girdiler landry kunçun kunçun etmiştir.bu sezon tyra tek eşliliği benimsemiş gibi kötü oldu :(
koç tayloın karısı fn hocasına verici gibi kocası yokken hem bebekle hem julie hem de iiyle ilgilenmesi zor gibi
lyla ile tim tekrar birleşici gibi zaten lyla isa nın hizmetkarları gibi saçma bir gruba katılı kendini dine vermişti yakımadı lyla ya.ss
buddy amca dibee vurdu ama biz geçen seneki dalavereci buddy i geri isitiyz yaağa kalkıp herkese haddini bildirmeli :X

bencede geçer ama çiğdem duymasın :))

friday night lights 2x2

bencede geçer ama çiğdem duymasın :))
amannn beee fare suratlı birşey :F:F:F:F

@Çiğdem- sırf sen dedin diye 5. Bolumu izlemiyorum :)

4. Bölüm neydi oyle Allahtan kurtuldu uçak o ses neydi dabbedeki gibiydi .ss :( :T:
Sam iyiki o "kiz arkadasina noldugunu biliyorum hala yaniyor " dedigini takmadi ve uçağı kurtardi adam gibin adam Sam :bhr:
5.bölümü şimdi izleyebilirsin cnm akşam olmadan izle 🙂🙂🙂
@mrt-06 da 7.bölümü izleyecekti yetişirsiniz bence birbirinize bu arada süpernatural izleyipte süpernaturalın şarkısını dinlemeden geçmeyin sezon finallerinde çalan bir şarkı bayılıyorum:bhr:

@Çiğdem- @mrt-06 5. Bolumu izledim superdi :Z

O kadar korkunc degildi ama digerlerine gore korkunctu :)
Bu arada o bloody Mary i canlandiran kız The Vampire Diariesteki Elenanin kardesinin vampir sevgilisiydi özlemişim kızı :)

amannn beee fare suratlı birşey :F:F:F:F

5.bölümü şimdi izleyebilirsin cnm akşam olmadan izle 🙂🙂🙂
@mrt-06 da 7.bölümü izleyecekti yetişirsiniz bence birbirinize bu arada süpernatural izleyipte süpernaturalın şarkısını dinlemeden geçmeyin sezon finallerinde çalan bir şarkı bayılıyorum:bhr:
@cookies ide kötü dizilere alıştırdın ilerde psikolojisi bozulursa sorumlusu sensin baksana aynalara bakamıyormuş rüyalarında dabbeler kovalıyormuş :)

@cookies ide kötü dizilere alıştırdın ilerde psikolojisi bozulursa sorumlusu sensin baksana aynalara bakamıyormuş rüyalarında dabbeler kovalıyormuş :)

Ne aynalara bakamamasi :F
Bugun kardesimle her gördüğümüz aynaya 3 defa bloody mary dedik :F
@Çiğdem- snde de çok sarıyor :F
Ayrıca Vampire Diaries ve bu dizi süper bence snde izle :A
Walking dead çok iğrençti biraktim o kadar :)

Ne aynalara bakamamasi :F
Bugun kardesimle her gördüğümüz aynaya 3 defa bloody mary dedik :F
@Çiğdem- snde de çok sarıyor :F
Ayrıca Vampire Diaries ve bu dizi süper bence snde izle :A
Walking dead çok iğrençti biraktim o kadar :)
hahahah çatlata patla @destere hergün süpernturalcılar olarak çoğalıyoruz:Z:Z:Z
sen bakma bunlara devam et @cookies 😉😉😉

@mrt-06 sen ne yaptın cnm devam etmiyormusun 🙂🙂🙂

hahahah çatlata patla @destere hergün süpernturalcılar olarak çoğalıyoruz:Z:Z:Z
sen bakma bunlara devam et @cookies 😉😉😉

@mrt-06 sen ne yaptın cnm devam etmiyormusun 🙂🙂🙂forumda logo yarışması yapıyormuş @OzaN ?
forumda logo ayrışması yapıyormuş @OzaN

bizde katılalım @Çiğdem- kesin kazanırız :)
ikimizin plaj voleybolu oynarken çekilmiş cıbıl resimlerimizin altına bizi seven foruma baksın yazarız forum reyting rekorları kırar :)