Sen de mi başladın? @çiğdem- bak bak bak, CW 'dan başka dizi izlemiyorsun[emoji23] [emoji23] [emoji23]dexter güzel dizi ya @Harunnn60
Sen de mi başladın? @çiğdem- bak bak bak, CW 'dan başka dizi izlemiyorsun[emoji23] [emoji23] [emoji23]dexter güzel dizi ya @Harunnn60
başlamadımda cnbc e den biliyorum güzel dizi😉Sen de mi başladın? @çiğdem- bak bak bak, CW 'dan başka dizi izlemiyorsun[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yazın evde kimse uyumuyor bir de [emoji23] içerdeki sesler odama geliyor...Kulaklıkla izlemediğim için rahatsız oluyorum.Haklısın. Yaz ayından dolayi da olabilir insanın içi kıpır kıpır oluyor
Okuldan bir arkadaşı başlattım geçen bitirmiş. Sevaba girmiş gibi sevindim Son senemde birkaç kişiyi daha diziye başlatacağım inşallah...@yatutarsa sorumlu o diziden [emoji23]
En iyi klasiklerden[emoji122] [emoji106]başlamadımda cnbc e den biliyorum güzel dizi😉
evet çok güzel baştan başlamayı düşünüyorum bendeEn iyi klasiklerden[emoji122] [emoji106]
Okuldan bir arkadaşı başlattım geçen bitirmiş. Sevaba girmiş gibi sevindim Son senemde birkaç kişiyi daha diziye başlatacağım inşallah...
Başla bence de [emoji6]evet çok güzel baştan başlamayı düşünüyorum bende
nşallah yarım kalanlar bitirimde şu bayram bitsin bir😉Başla bence de [emoji6]
Başlat başlat [emoji23]Okuldan bir arkadaşı başlattım geçen bitirmiş. Sevaba girmiş gibi sevindim Son senemde birkaç kişiyi daha diziye başlatacağım inşallah...
TWD'ye başlayan bir arkadaşıma bıraktırmıştım diziyi ahahaha Tekrar başlayacağım diyordu ama.sBaşlat başlat [emoji23]
Bende okulda akıllı tahtalar gelince başlattım sınıfta herkes bir ara twd izliyordu [emoji41]
Twd bir bulaştın mi aklına takılır peşini birakmaz [emoji41] [emoji41]TWD'ye başlayan bir arkadaşıma bıraktırmıştım diziyi ahahaha Tekrar başlayacağım diyordu ama.s
hangi diziden bahsediyosunuzTwd bir bulaştın mi aklına takılır peşini birakmaz [emoji41] [emoji41]
Ben ilk 3 bölümü izledim şu anda aklıma falan takılı değilTwd bir bulaştın mi aklına takılır peşini birakmaz [emoji41] [emoji41]
Boşver ütopik dizi zaten.hangi diziymiş o bilmiyorum ben bu fdiziyi
Fringe izlemeden ölmek büyük kayıp olacaktır bence, her bölümde konuların farklı olduğu yok, en azından Sherlock gibi polisiye değil ve her bölümünde farklı olaylarda durmuyorlar. Temevarım yani özelden genele yani parçadan bütüne dolu işleniyor. Spoiler sayılmaz, ilk Sezonlarda farklı bölüm diye anladığımız her şeyin bir açıklaması, temellendirilmesi olacak ileriki bölümlerde.Her bölüm farklı konu dedin, çok umutlu olduğum diziden soğudum resmen başlamadan.
Gerçi ben yıllar önce Fringe'e başlamaya karar vermiştim ama ilk bölümde aşırı sıkılıp bölümü dahi bitirmeden bırakmıştım.