Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

İzlemesi farz olan dizilerden zaten de beklentiyi aşırı yüksek tutma derim, ben çok bayılmıyorum ona. :):)

İzleyen var mı forumda güncel sezonu? :)
Çok bayıldığın ne var? Belki onu izlerim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok bayıldığın ne var? Belki onu izlerim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya aslında çok bayıldığım pek bir şey çıkmıyor uzun süredir. Sanırım dizi doygunluğuna ulaştım. Ya da en iyilerin hepsini erken izledim. :)

Game of Thrones, Dexter izlemediğini bildiğim en bayıldıklarım. :) Geçen konuştuğumuz gibi Boardwalk Empire da var ama o da yer yer çok ağırlaşıp sıkıcılaşabiliyor. Bir de tabii komediler var çokça ama sen komedi dizisi izlemiyorsun herhalde? Bir Friends'i hiçbir diziyle değişmem mesela. :):)

Pc de duruyor hala ilk bölümü
2 bölüm birden yayınlqndiği için ve geçen sene pek beğenmediğim için hala başlayamadım. Tyrant'a da başlayamadım hala[emoji19] neyse @OzaN geçen gün az çok anladı benim sorunumu[emoji23]
Gördüm orada yorumunu [emoji4] bu sana dedigim şeyden kaynaklı [emoji23]

Ne dışladın diziyi be [emoji33]
Sen daha başlamadın galiba üçüncü sezona bir gör ondan sonra konuşalım :F

Ya aslında çok bayıldığım pek bir şey çıkmıyor uzun süredir. Sanırım dizi doygunluğuna ulaştım. Ya da en iyilerin hepsini erken izledim. :)

Game of Thrones, Dexter izlemediğini bildiğim en bayıldıklarım. :) Geçen konuştuğumuz gibi Boardwalk Empire da var ama o da yer yer çok ağırlaşıp sıkıcılaşabiliyor. Bir de tabii komediler var çokça ama sen komedi dizisi izlemiyorsun herhalde? Bir Friends'i hiçbir diziyle değişmem mesela. :):)
Dexter mı :D İzle kesin Dexter'ı :D @Danger UA!