Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Dr.Who - x -

Demin e2'de izledim yine doktor değişmiş keşke daha karizmatik birisi olsaymış bundan 2 önceki doktor çok iyiydi mesela. Bu dizinin de konusu bitmiyor arkadaş? :F Her bölüm bir şey buluyorlar hayır insanı sıkmıyor da ilginç olarak, doktor yine insanlığı kurtardı az kalsın ölü robotlar istila edecekti. :A Sen devam ediyor musun hala? :D @RüzgarGülü

@Çiğdem- sen bu diziyi izledin mi bu da fantezik dizi. :D

Dr.Who - x -

Demin e2'de izledim yine doktor değişmiş keşke daha karizmatik birisi olsaymış bundan 2 önceki doktor çok iyiydi mesela. Bu dizinin de konusu bitmiyor arkadaş? :F Her bölüm bir şey buluyorlar hayır insanı sıkmıyor da ilginç olarak, doktor yine insanlığı kurtardı az kalsın ölü robotlar istila edecekti. :A Sen devam ediyor musun hala? :D @RüzgarGülü

@Çiğdem- sen bu diziyi izledin mi bu da fantezik dizi. :D
yok cnm dexter doktor waho firinge falan otür diziler pek benlik değil
:F:F:F

My Name Is Earl 1x1 1x2

İzleyeli çok oldu ama yoruma fırsat bulamamıştım aklıma gelmişken yazayım. :D

İlk bölüm eh iştelikti ama konusunu sevmiştim. İkinci bölüm ise baya güzeldi. İlkine göre çok daha komikti. :D

Yalnız diziyi sevmeme rağmen çok yavaş ilerleyeceğim, çünkü aile ile izlemelik kontenjanından izliyorum yani hızı ben ayarlamıyorum gibi bir şey. :D

7/10 8/10

My Name Is Earl 1x1 1x2

İzleyeli çok oldu ama yoruma fırsat bulamamıştım aklıma gelmişken yazayım. :D

İlk bölüm eh iştelikti ama konusunu sevmiştim. İkinci bölüm ise baya güzeldi. İlkine göre çok daha komikti. :D

Yalnız diziyi sevmeme rağmen çok yavaş ilerleyeceğim, çünkü aile ile izlemelik kontenjanından izliyorum yani hızı ben ayarlamıyorum gibi bir şey. :D

7/10 8/10
Ben bu diziyi bir yerden hatırlıyorum Google'den baktım yine çıkaramadım. :D Dizideki sarışın kadın şuan Mom'da oynuyor demi bayağı benzettim. :D

Samanyolu'nda uyarlaması varmış Hakkını Helal Et mi ne. :D Evet Mom'da oynuyor o kadın, zengin sarışın. :D
Belki eskiden cnbc verdiyse oradan hatırlıyorumdur. (b)

O kadını ben çok sevdim sakin gibi dursa da delinin teki. Çantasından silahı çıkarıp fareyi vurduğu bölümü hatırlıyor musun. :F

Belki eskiden cnbc verdiyse oradan hatırlıyorumdur. (b)

O kadını ben çok sevdim sakin gibi dursa da delinin teki. Çantasından silahı çıkarıp fareyi vurduğu bölümü hatırlıyor musun. :F
Hatırlamadım ama yapmıştır. :D Ben pek sevmiyorum onu ya. :D

CNBC vermiştir kesin bol bol, ben de görüyordum sanki orada. :D

2x16, 2x17, 2x18, 2x19, 2x20 (sezon finali
)

Destan tüm kuvvetiyle devam ediyor. Şuna karar verdim ki, izlediğim en iyi yetişkin animasyon dizisi artık Death Note değil, kesinlikle Avatar! Avatar'daki derinlik, sıcaklık, karakterin sağlamlığı, öykünün sürükleyiciliği, aksiyonu, mistik felsefesi, Doğu felsefesi, müzikleri... Hiçbir animede ve çoğu yabancı dizide bile yok. Klişe bile yok bu dizide. Final sezonuna geçtik bakalım. :(

Toprak krallığı da düştü. Zula yine şerefsizlik yaptı, amcası ise her zamanki gibi adamlığını gösterdi. Çok sağlam bir karakter.
Avatar ın bu kadar kolay yenileceğini beklemiyordum ama oldu bir kere. Daha çok çalışması gerek

Güneş tutulduğu gün görüşmek üzere !

3x1, 3x2, 3x3, 3x4

Sun Tzu 'nun Savaş Sanatı 'ndan Konfüçyüs Öğretilerine, Uzak Doğu felsefesinden müziklerine, yaşam tarzına, düşünce sistemine, Antik Yunan 'a doğulu batılı farketmeksizin bütün insanlığa, Ölü Ozanlar Derneği 'ne, Irkçılığa, devlet eleştirisine, ön yargı ve kibirlere, iyilik ve kötülük kavramlarına, gerçek zafere.... Ve daha sayısız birçok şeye kadar her bölümde mükemmel işlenen temaları, özlü sözleri, arkadaşlığı... Her şeyiyle tam bir yapıt!

İzlediğim en dolu dolu gerçek bir sanat eseri olma yolunda ilerliyor.

3x4

bölüme damgasını vuran Amca 'nın. mükemmel şekilde kendini geliştirmiş olması. Bakalım efsanevi bir şekilde filozof-kral geri dönebilecek mi?

8.9/10
8.3/10
8.1/10
8.6/10

aaa senin gibi uysal bir çocuğun öyle dizilerle ne işi var cnm sen @yatutarsa nasıl böyle oldu sanıyorsun hahaah:F:F:F
baby daddy 4x20
kız çiğdem bak danny ve riley seni çatlatıyor :A
neyse bak bonnie bile brad parlağını kaptı :A
11392825_10153393266791952_8791352353560984056_n.jpg

@Forumdash @Harunnn60[/QUOTE]