Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Review 2x1

Fena bir açılış değildi, konuk olarak Fargo'dan Allison Tolman'ı görmek güzeldi. Yalnız diziyi bırakıyorum. :D Çünkü konsept sıktı artık, pek bir esprisi kalmadı benim açımdan. Izleyecek daha güzel diziler var...

6/10

@gundix123 dizinin ayrı konusu vardı. @sürgünüm sevinecek bu işe. :D
Dizinin konusunun olabileceği hiç aklıma gelmemiş olacak ki arama zahmetinde bile bulunmamıştım. Bundan sonra oraya yazarım artık. :D

The IT Crowd 1x1

Yıllardır izlemek istediklerimdendi, nihayet sıra geldi. :)

Bizim mesleğe dizi yapmışlar. :D Nerd karakterlerin nerdlikleri biraz abartı olsa da sevdim diziyi ilk bölümden. Özellikle kadın karakterin de iyi olması diziyi iyi yapacak gibi. İzlemeye devam. :D

8/10

The IT Crowd 1x2

İlk bölüm güzeldi de bu bölümü sevmedim.

Dizi çok abartılı bir komedi ya. BKM veya Güldür Güldür skeçleri tadında, aşırı abartı olunca sevemiyorum o işi ben. Yine de güldürdü bazı yerler ama bu komedi anlayışıyla diziyle ilişkim uzun ömürlü olur mu bilemiyorum. :)

6/10

The IT Crowd 1x3

Bu bölüm baya zayıftı. Diziyi direkt bırakmayı bile düşündüm...

5/10

-----------------------

The IT Crowd 1x4

Bu bölüm bir önceki bırakma düşüncemden en azından sezon sonuna kadar vazgeçmemi sağladı. Zaten iki bölüm kaldı. :D

Masa altı macerası komikti. Başroldeki iki adamı aşırı abartılı bulduğumdan sevmiyorum ama kadın oyuncunun mimikleri falan çok sempatik. :D

7/10

3x19
3x20
3x21 (FİNAL)

Ne efsane diziydi be! Destansı demeyeceğim çünkü direkt olarak destan zaten.

Bittiği için çok üzgünüm. Net bir şekilde diyebilirim ki Lost'dan sonra izlediğim en iyi finaldi! Tam bir epik havada geçti.

Sımsıcak bir öykünün sonuna geldik... Böylesine dostluğu, savaşı, macerayı, Doğu Mistiğini, müzikleri ve efsane öğretileri bir arada daha zor buluruz.

Her önüne gelen diziyi izleyemeyen, yalnızca mükemmel olanları izleyen biri olarak diyebilirim ki bu dizi kesinlikle Mesih düzeyinde bir diziydi. Lost"un, Breaking Bad'in, Prison Break in yanında artık benim için. :)

Sokka'nın esprilerini, Sokrates Amcanın çayını, Aang ve Yipyipini hatta Momo'yu bile özleyeceğim. Şaka maka gerçekten bitti ha? İçim inanılmaz buruk. :(

Final

Mükemmel bir finaldi. Her şey mutlu sonla bitti. Acaba hayatlarına nasıl devam rdecekler?

Hava, Su, Ateş, Toprak üzerine kurulu bir insanlık öğretisi! Şimdiden özlemiş bulunuyorum. :(

IMDB'DE 108.000 kişinin oyuyla 9.2 gibi yüksek bir puan alan ve Top 250 dizilerinde 16.sırada olan bu EMMY ödüllü prestijli çizgi diziyi izlememiş olan varsa muhakkak öneriyorum.

@OzaN @Danger UA!
Death Note bile yanında hiç olarak kalıyor. Çizgi dizi deyip geçmeyin bence, birçok diziden çok daha kaliteli olduğunu göreceksinizdir. Üstelik süresi 23 dakika bölüm başına. :)

11/10

3x19
3x20
3x21 (FİNAL)

Bittiği için çok üzgünüm. Net bir şekilde diyebilirim ki Lost'dan sonra izlediğim en iyi finaldi! Tam bir epik havada geçti.

Sımsıcak bir öykünün sonuna geldik... Böylesine dostluğu, savaşı, macerayı, Doğu Mistiğini, müzikleri ve efsane öğretileri bir arada daha zor buluruz.

Her önüne gelen diziyi izleyemeyen, yalnızca mükemmel olanları izleyen biri olarak diyebilirim ki bu dizi kesinlikle Mesih düzeyinde bir diziydi. Lost"un, Breaking Bad'in, Prison Break in yanında artık benim için. :)

Sokka'nın esprilerini, Sokrates Amcanın çayını, Aang ve Yipyipini hatta Momo'yu bile özleyeceğim. Şaka maka gerçekten bitti ha? İçim inanılmaz buruk. :(

Final

Mükemmel bir finaldi. Her şey mutlu sonla bitti. Acaba hayatlarına nasıl devam rdecekler?

Hava, Su, Ateş, Toprak üzerine kurulu bir insanlık öğretisi! Şimdiden özlemiş bulunuyorum. :(

IMDB'DE 108.000 kişinin oyuyla 9.2 gibi yüksek bir puan alan ve Top 250 dizilerinde 16.sırada olan bu EMMY ödüllü prestijli çizgi diziyi izlememiş olan varsa muhakkak öneriyorum.

@OzaN @Danger UA!
Death Note bile yanında hiç olarak kalıyor. Çizgi dizi deyip geçmeyin bence, birçok diziden çok daha kaliteli olduğunu göreceksinizdir. Üstelik süresi 23 dakika bölüm başına. :)

11/10
Denerim bir ara. :)

3x19
3x20
3x21 (FİNAL)

Final

@OzaN @Danger UA!

11/10
Bende bakıcam buna istersen biraz mola ver ben yetişeyim sana. :D

The IT Crowd 1x5

Bu bölüm baya iyiydi, güldürdü pek çok yerde. :D

8/10

-------------------

The IT Crowd 1x6 (Sezon Finali)

Bir önceki bölümün altında olsa da yine güzeldi. Diziyi baştan aşırı abartılı bulsam da zamanla alıştım. Zaten sezonları kısa olan bir dizi, zaman zaman izlemeye devam ederim. :):)

7/10

Gankutsuou

1x7
1x8
1x9
1x10
1x11
1x12
1x13

Efsane, kaldığı yerden devam ediyor. Mükemmel müzikler eşliğinde içimize işlenen unutulmaz bir efsanevi öyle... :)

Kont, yavaş yavaş kabusları olmaya başlıyor adamların. Animede biraz değişik uyarlama var ama bence uymuş. Mektup yollaması, Eugienne ile Albert aşkı filan yoktu ama anime olduğu için pek sorun değil. Ayrıca pek bozduğu söylenemez.

Ray Donovan'ı seveceğini düşünüyorum. :)
O da aklımda ama şuan baya dizim var yine. Band Of Brothers, Sherlock, Six Feet Under ve yarın da Battlestar Galactica diye bir diziye başlıyorum. Üstelik hepsi de 1 saatin üstünde.

Aaa çok şaşırdım şimdi. 😳 Bence 2.bölümüne bak ondan sonra bir karar ver. :( Twin Peask dizisini bile 3 bölüm izlemişsin. :D
Az önce yazdığım gibi uzun süreli bir sürü dizi izliyorum. İlk bölüm umut vermeyen bir diziye devam edemem.

O da aklımda ama şuan baya dizim var yine. Band Of Brothers, Sherlock, Six Feet Under ve yarın da Battlestar Galactica diye bir diziye başlıyorum. Üstelik hepsi de 1 saatin üstünde.

Az önce yazdığım gibi uzun süreli bir sürü dizi izliyorum. İlk bölüm umut vermeyen bir diziye devam edemem.
Neyse sağlık olsun. 😉

Bütün sevdiğim dizileri sen de beğeniyorsun. Bilim kurguyu dışarda tutarsak (ki ben sevmiyorum) tarzlarmız aynı. O yüzden Ray Donovan ve Homeland'i seveceğini düşünüyorum. :)

Mickey reyiz sevilmez mi baksana şu adamdaki güzelliğe. :)

Jon%20Voight_Mickey%20Donovan.jpg