Evet, OzaN ile konuşmuştuk.@sürgünüm Homeland ve Ray Donovan'ı er geç izleyeceğim zaten.
Bu adamın Angelina Jolie'nin babası olduğunu biliyor muydun?
Evet, OzaN ile konuşmuştuk.@sürgünüm Homeland ve Ray Donovan'ı er geç izleyeceğim zaten.
Bu adamın Angelina Jolie'nin babası olduğunu biliyor muydun?
Yorum konusu şurada: https://fav10.net/forum/threads/the-newsroom-dizi-yorumları.236360/The Newsroom 1x1
Dizinin ilk bölümün ilk 10 dakikası yüzünden ne zamandır izlemeyi düşünüyordum, bugüne kısmetmiş. Aslında daha farklı birşey olur diye düşünüyordum tahminim tutmasada yine güzel yere çıktı. Hayatım boyunca rüya takım hissiyatını çok sevmişimdir, burada da güzelce gösterdiler.
Başrolde ki reyisi ilk defa görüyorum sanırım, emin olamadım ama gerçekten sesi kuvvetli, siyasete gitse kimse yadırgamaz cinstendi. Dizi eğlenceliye benziyor. Henüz planlamadım ama 2. bölümü ne zaman izlerim bilmiyorum açıkcası.
9.5/10
Teşekkürler, bazı konular inatla ne aramalarda, ne de google de çıkmadığından bulamıyorum...
ayy banane ondan bee foreverdeki adam gelseymişscorpion 2x1
yine başarılı olduk 10 milyon insan kurtuldu nükleer ölümden
paige ile walter duygularını gizleyemiyor artık
favorim happy ve toby
galonun oyuncuyla sahnesi iyiydi
point:8.3
kız @Çiğdem- foreverdaki kadın polis burada da polis ama daha yetkili biri olarak dail olmuş0 @yatutarsa
ay pis parlakçı kadın sonuçta başroldü o dizide deayy banane ondan bee foreverdeki adam gelseymiş
Yorum konusu var ya bu dizinin. Niye buraya yorum yapıyorsun.downton 6x2 6x3 ay evlendiler sonunda ekranın en uymlu çifti @Çiğdem- umudunu kaybetme sen de o yaşta birini bulursun belki
genel yorum konusu muydu o 6.sezon için mi açıldıYorum konusu var ya bu dizinin. Niye buraya yorum yapıyorsun.
Geneldi.genel yorum konusu muydu o 6.sezon için mi açıldı
ay neyse bırak @Çiğdem- çatlasın biraz adamlar 60 ından sonra mutluluğu buldu çiğdem hala yanlızGeneldi.
benn istemiyorum beeee yoksa kapımda yatan çokay neyse bırak @Çiğdem- çatlasın biraz adamlar 60 ından sonra mutluluğu buldu çiğdem hala yanlız