kedi köpek çok yatıyormuş biliyoruz besliyormuşsun .Abenn istemiyorum beeee yoksa kapımda yatan çok
kedi köpek çok yatıyormuş biliyoruz besliyormuşsun .Abenn istemiyorum beeee yoksa kapımda yatan çok
ayy birgün geberticem seni gerçekten oğlan bir elime geçirebilirsem zatenkedi köpek çok yatıyormuş biliyoruz besliyormuşsun .A
The Bastard Executioner'dan tam istediğimi bulamadım. Bir de ben deneyim bu diziyi. Nasıl beğendin mi sen? Vikings'e benzetenler olmuş, sen de benzettin heralde.last kingdom 1.bölüm
bu dizide de basya bir ragnar adı var seninkindeki ragnar olmasın @sürgünüm
neyse başroldeki adam @Çiğdem- den daha çok kıza benziyor
vikingleri baya insancıl göstermişler
ingilteredeki krallar hep mi safoz olur 3 kral bir vikingleri alt edemediler
kör olan çocukla babası şimdiden nefret kaynağı
bakalım uthred ve mantiası krallıklarını geri alabiliciler mi
vikinsi pek izlemedim cnbc e de denk geldiğim kadarıyla biliyorum o ka aksiyon yok bu dizideThe Bastard Executioner'dan tam istediğimi bulamadım. Bir de ben deneyim bu diziyi. Nasıl beğendin mi sen? Vikings'e benzetenler olmuş, sen de benzettin heralde.
Güzel gacılar var mı?vikinsi pek izlemedim cnbc e de denk geldiğim kadarıyla biliyorum o ka aksiyon yok bu dizide
pek göremedil bbc de yayınlanıyor bu güzel olsalar da güzellikleri belli olmazGüzel gacılar var mı?
He ya o ka İngiliz dizisi izledim daha bugüne kadar soyunanı görmedim. Aksiyon da yoksa biraz mesafeli durayım o zaman.pek göremedil bbc de yayınlanıyor bu güzel olsalar da güzellikleri belli olmaz
birkaç bölüme anlarız ama cıbıldaklar yok sen izleme o yüzdenspoiler ı açtım nasıl olsa izlemeyeceğim ama öyle bir yorum yapmışsınki sende anlamamışsın kimkime girmiş okuyan nasıl diziye başlasın
konu varmı konu? yani şöyle oturaklı bişeymi yoksa regl gibi ergenler saklambaçmı oynuyor ))birkaç bölüme anlarız ama cıbıldaklar yok sen izleme o yüzden
başroldeki oğlancık @Çiğdem- den daha güzel kesin ilgini çeker senin onun dışında vikingler-ingilziler savaşıp duruyorlar konu bu kakonu varmı konu? yani şöyle oturaklı bişeymi yoksa regl gibi ergenler saklambaçmı oynuyor ))
yanlış yeremi yorum yaptın ) burası konusu açılmayan diziler için sanıyordum )Fargo 2x1
Bölümün ilk yarısı durgundu ama ikinci yarısı gayet güzeldi.
Bir dizide en önem verdiğim nokta oyunculuktur. Böyle olunca haliyle gözler Billy Bob Thornton ve Martin Freeman'ı (Özellikle Billy Bob'un çok büyük hayranıyım) aradı. Yine de Breaking Bad'den Todd'u görünce sevindim doğrusu. Kirsten Dunst da duru ve asil güzelliğiyle göz alıcıydı, bu kadar datlı olunmaz. Asıl malzeme bu iki oyuncu da ben onları tutuyorum.
İlk sezon çıtayı çok yukarıya çektikleri için dediğim gibi oyunculuklardan dolayı ilk sezonun gerisinde kalabilir...
Üç kişiyi öldüren adama adalet erken geldi. İlk bölümden ölmesini beklemiyordum ama neyseki konu güzel bir yere bağlandı. Geriye kaldı iki evlat.
8/10
vikingslere benziyormu ? benziyorsa bir bakayım ama hiç ümidim yok zaten vikingslere benzese tek kalmazdın izleyici olarak konusu bile yok forumda dizininbaşroldeki oğlancık @Çiğdem- den daha güzel kesin ilgini çeker senin onun dışında vikingler-ingilziler savaşıp duruyorlar konu bu ka
bizim forum diziden ne anlar bak geçen sene dedim o ka cookie teyzede iş var diye herkes sonradan geldi))) vikingler ka kanlı değilyanlış yeremi yorum yaptın ) burası konusu açılmayan diziler için sanıyordum )
vikingslere benziyormu ? benziyorsa bir bakayım ama hiç ümidim yok zaten vikingslere benzese tek kalmazdın izleyici olarak konusu bile yok forumda dizinin
cookie teyzenin olayı başka öylesi çok nadir olur müzikal ı hiç sevmem ne filmlerde ne dizilerde ama empire ın ilk bölümünde hemen sardı konu çünkü karakterler çok çok iyiydi sadece cookie değil hepsi kaliteli oyuncuydu öyle olunca istisna olarak dalğa dalğa yayıldı forumda empire ı ilk keşfedenlerden biri benim sanırım sen benden sonra izledinbizim forum diziden ne anlar bak geçen sene dedim o ka cookie teyzede iş var diye herkes sonradan geldi))) vikingler ka kanlı değil
Ben izlediğimde OzaN yorum konusunu açmamıştı.yanlış yeremi yorum yaptın ) burası konusu açılmayan diziler için sanıyordum )
vikingslere benziyormu ? benziyorsa bir bakayım ama hiç ümidim yok zaten vikingslere benzese tek kalmazdın izleyici olarak konusu bile yok forumda dizinin
şimdide the knick ın konusu açılmamış onu bekliyoruz @OzaN gelecekte açacakta teheyyy ) beklede bekleBen izlediğimde OzaN yorum konusunu açmamıştı.