Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Karıştırdın sanırım. :D Geçen yıl Forever 1.0 reyting alıyor diye onay alamamıştı bu dizi 1.0 reyting bile alamadı. :D O yüzden acele etmeye gerek yok bir 3 bölüm geçsin net anlaşılır durumu. :D
hepsi çorba oldu birbirine karıştı dün bir konu açılmıştı yeni dizilerden biri tam sezon onayı aldı diye bu dizi değilmiydi ? buydu ya ? :)

3-4 bölüm geçseydi de bir iptal olur mu yoksa onay alır mı belli olsaydı? Acele ettin sanki. :)
İlk bölüm 1.0 reytingin altında çünkü. :D
Yeni başlayan bir dizi 2. sezon onayını almadan izlenmez diye yeni bir kural mı çıktı? :) Dizi zaten 10 bölüm yayınlanmak zorunda, bu da az buz bir rakam değil. :)

wicked city 1x1. Bölüm

güzeldi özelikle polis jack root( the returned ın peter ı ) rolüne yakışmıştı yanındaki yancısını pek sevmedim
taisa farmiga karen rolünde sempatikti ablası vera farmiga kadar olmasada güzel kız :)
cinayeti işleyen katil pek rolüne oturmamış gibi @sürgünüm the fall daki katil tam rolüne uymuştu burda katil popcuya benziyor daha çok :)
diziyi @Harunnn60 ve @MelankoliK e öneriyorum bir bakın beğenme ihtimaliniz yüksek ..
@xemrexxx @Çiğdem- sizde Jeremy Sisto severler olarak izleyebilirsiniz :)

bill desen @xemrexx @Çiğdem tanımaz peter desen direk diziye başlarlar :))
Karen'den sen bahsedersin diye ben özellikle bahsetmedim yoksa benim gözüme de çarptı. Çarpmayacak gibi de değil hani. :)

Yeni başlayan bir dizi 2. sezon onayını almadan izlenmez diye yeni bir kural mı çıktı? :) Dizi zaten 10 bölüm yayınlanmak zorunda, bu da az buz bir rakam değil. :)

Karen'den sen bahsedersin diye ben özellikle bahsetmedim yoksa benim gözüme de çarptı. Çarpmayacak gibi de değil hani. :)
İnsan üzülüyor dizi kaldırılınca. Yoksa tabiki de öyle bir kural yok. :D

İnsan üzülüyor dizi kaldırılınca. Yoksa tabiki de öyle bir kural yok. :D
İptal olacaksa da 10 bölüm yayınlandıktan sonra olacak onu söylüyorum. Böyle bir hikayede 10 bölümde fena değil. The Faal'in sezonları da 6'şar bölümden oluşuyor. Şuan ki işlenen konu gelecek sezonda sürmez zaten, The Killing'te olduğu gibi. Sonuç olarak iptal olsa bile biz bir şey kaybetmiş olmayacağız. :)

wicked city 1x1. Bölüm

güzeldi özelikle polis jack root( the returned ın peter ı ) rolüne yakışmıştı yanındaki yancısını pek sevmedim
taisa farmiga karen rolünde sempatikti ablası vera farmiga kadar olmasada güzel kız :)
cinayeti işleyen katil pek rolüne oturmamış gibi @sürgünüm the fall daki katil tam rolüne uymuştu burda katil popcuya benziyor daha çok :)
diziyi @Harunnn60 ve @MelankoliK e öneriyorum bir bakın beğenme ihtimaliniz yüksek ..
@xemrexxx @Çiğdem- sizde Jeremy Sisto severler olarak izleyebilirsiniz :)

bill desen @xemrexx @Çiğdem tanımaz peter desen direk diziye başlarlar :))
Zaman bulabilirsem bakarım belki :)

bir kaç kez niyetlendim sonra bir göz atmışlığımda var şöyle bir beş dakika baktım motorcu oğlanlar grubu başroldeymiş vazgeçtim izlemekten :) sende izleme? @Çiğdem- lik dizi sanırım :)

Puff peki.ss

Artık @destere @Tolstoyevski 'ye kaldık.:F Belki @gundix123 izler onun merakı vardır böyle şeylere.:F

sen tek tabanca kaldın sanırım:) bendende hayır gelmez sana :))