jenerik müziğine bakmıştım motorcu bir grup vardı öyle bişeydi jenerik samadı konuya geçemedimKonusunu bile bilmiyorum. @sokak sanati
pilli çocuk flash 9.8 puan almış imdb de ) ben inanmadımda @Çiğdem- öyle söylüyor
eksik söyleme beee 9.9 almıştı bir bölümümüz 1.sezondaÇiğdemlik diziler İMDB'de 8.7 alır mı.
tek bölüm haricinde 9 puanı çıkan bölümü varmı ?eksik söyleme beee 9.9 almıştı bir bölümümüz 1.sezonda
aaa diğer bölümelri bilmiyorumki diğerlerinin puanlarına hiç bakmak aklıma gelmeditek bölüm haricinde 9 puanı çıkan bölümü varmı ?
çok çok düşmüş ama hala bence çok fazla ortalama puanı imdb de 8.3 müşaaa diğer bölümelri bilmiyorumki diğerlerinin puanlarına hiç bakmak aklıma gelmedi
kız nerde parlağı paylaşacağına kızı gösterseydinlast kingdom 3. ve 4.bölüm
@destere kimin şeysi kimde belli değil ))
young ragnar uthredla iyi geçiniyor bakalım babalarının intikamını alabilecekler mi
wessex kralı çok totoş çıktı .s uthred ın karısını ve çocuğunu alacak gibi
ubba dönüyor bakalım napacak savaşta
grutman çok totoş çıktı rehinleri ve rahibi öldürdü
@destere bu dzide bir kız var downtondaki daisy gibi kızıl ama daha güzel
@Çiğdem- @Almila başroldeki oğlan bu tam sizlik
İlgimi çekmedilast kingdom 3. ve 4.bölüm
@destere kimin şeysi kimde belli değil ))
young ragnar uthredla iyi geçiniyor bakalım babalarının intikamını alabilecekler mi
wessex kralı çok totoş çıktı .s uthred ın karısını ve çocuğunu alacak gibi
ubba dönüyor bakalım napacak savaşta
grutman çok totoş çıktı rehinleri ve rahibi öldürdü
@destere bu dzide bir kız var downtondaki daisy gibi kızıl ama daha güzel
@Çiğdem- @Almila başroldeki oğlan bu tam sizlik
benimde ilgimi çekmedi bahsettiği kızı koymamış gitmiş yuvarlak bişey koymuş resim olarak ?İlgimi çekmedi
Kızdan daha çok ilgimi çekeceği kesinbenimde ilgimi çekmedi bahsettiği kızı koymamış gitmiş yuvarlak bişey koymuş resim olarak ?
biz o zaman ayrı dünyaların insanıyız kesinlikle anlaşamayızKızdan daha çok ilgimi çekeceği kesin
Bencedebiz o zaman ayrı dünyaların insanıyız kesinlikle anlaşamayız
sen zaten izlersin oto foku izliyon zaten çnemli olan çiğdem kitlesini çekmek anca fandazdik izliyorlar.sskız nerde parlağı paylaşacağına kızı gösterseydin
sen zaten izlersin oto foku izliyon zaten çnemli olan çiğdem kitlesini çekmek anca fandazdik izliyorlar.ss