yaşlandın kız parlakalrı bile unutuyon arrow 9.bölümünde yer almış bencebu diziye başla senaaa bu güzel gözlüyü naısl hatırlayamadım şuan aklımda canlanamdı vlla arrowdakı rolu
😳😳😳
yaşlandın kız parlakalrı bile unutuyon arrow 9.bölümünde yer almış bencebu diziye başla senaaa bu güzel gözlüyü naısl hatırlayamadım şuan aklımda canlanamdı vlla arrowdakı rolu
😳😳😳
1.sezonu bölümü nasıl hatırlıyayım ayoll ama o bölüme bir göz atıcam tekrar hangi roldeymiş arrowun dövdüğü birisidir kesinyaşlandın kız parlakalrı bile unutuyon arrow 9.bölümünde yer almış bencebu diziye başla sen
reign 3x6 @Çiğdem- lerin francis parlağı ölünce dizi açıldı
elizabeth elizabet oldu tam lord dudley karısı amy ile gitti. aslında elizabeth iyi oynamıştı amy e sarayda yüksek mevkide görev vererek ama amy de doktor amcayı yalaya yalaya sahte hastalık varmış gibi gösterdi @destere o sahneleri görse dibi düşerdi
catherine ve mary el ele verip charlesın tahtını güvence altına aldı konseyi ele geçirdiler helal olsun
narcisse lolaya fandazi yapalım dedi yatakta sert kadınlardan hoşlanırım dedi lola olmaz deyince catherine teyzeye yanaştı
claude yazık leithle evcilik oynuyor kızı kakalıcaklar avrupalı bir krala bu claude bizim çiğdeme benziyor
chalres mary e destek verdi koca bulacak kıza konseyin gazına da gelmedi helal )) haftaya memeli ispanya kralı don carlos geliyor @Yiğitt koş arrowda da oynamış galiba @Çiğdem- @cookies: D
point: 8.8
@Harunnn60 @mrt-06 diziye bekleriz
göstermem o sahneyi izle göramy nin doktoru yaladığı resim nerde onca anlatmışsın resimde bir yuvarlak var sadece
ay bence sevişmitir arrowla1.sezonu bölümü nasıl hatırlıyayım ayoll ama o bölüme bir göz atıcam tekrar hangi roldeymiş arrowun dövdüğü birisidir kesin
şu esmer kız harika ya bu dizide harcanıyor resmen )catherşne teyze biraz cookie biraz senin perroş izle bence
boşuna başlama bitecek zaten 0.3 reyting alıyor dizi1.sezonu bölümü nasıl hatırlıyayım ayoll ama o bölüme bir göz atıcam tekrar hangi roldeymiş arrowun dövdüğü birisidir kesin
bu dizi çok iyi ama @Çiğdem- in cw kanalında izlenmiyor derhal hbo almalışu esmer kız harika ya bu dizide harcanıyor resmen )
yok ona bakmam cnm bu adam arrowun 1.ezon 9.bölümünde oynamış dedi emre bende nasıl hatırlayamadım diyorum bir tekrar bakarım arrowdaşu esmer kız harika ya bu dizide harcanıyor resmen )
boşuna başlama bitecek zaten 0.3 reyting alıyor dizi
kızın hatrına ilk bölümünü izlemiştim zaten sonra baktım parlaklarda bol vazgeçtim izlemekten yoksa işi ergenik diziye çevirmeselerdi kız başrol için muhteşemdi )bu dizi çok iyi ama @Çiğdem- in cw kanalında izlenmiyor derhal hbo almalı
oliver yuvarlağını iki kez izleyeceğine o zaman bu dizinin ilk bölümüne bak prensesi gör güzün şenlensinyok ona bakmam cnm bu adam arrowun 1.ezon 9.bölümünde oynamış dedi emre bende nasıl hatırlayamadım diyorum bir tekrar bakarım arrowda
merhum fransa kralı sana benziyordu en azından fandazi olraktan senden o ka performans çıkmaz)) mesela alman arşidükünün kız kardeşiyle sevişirken kadını camdan düşürdü adamdaki güce maşallah )) @Çiğdem- senin dizilerdeki doplar böyle performans gösteremeezkızın hatrına ilk bölümünü izlemiştim zaten sonra baktım parlaklarda bol vazgeçtim izlemekten yoksa işi ergenik diziye çevirmeselerdi kız başrol için muhteşemdi )
moruk kral beceriksizin tekiymiş neyini övüyorsun kıza kancayı sağlam takmamış tabiki düşürür ) belli bir yaştan sonra kanca tabi gevşiyor ondan anca o kadar performans çıkar )merhum fransa kralı sana benziyordu en azından fandazi olraktan senden o ka performans çıkmaz)) mesela alman arşidükünün kız kardeşiyle sevişirken kadını camdan düşürdü adamdaki güce maşallah )) @Çiğdem- senin dizilerdeki doplar böyle performans gösteremeez
yok kadın bir garipti zati çok istekliydi istekten camdan uçtu gittimoruk kral beceriksizin tekiymiş neyini övüyorsun kıza kancayı sağlam takmamış tabiki düşürür ) belli bir yaştan sonra kanca tabi gevşiyor ondan anca o kadar performans çıkar )
olsun ben olsam kadınla birlikte aşağı uçarım yinede bırakmazdım ne dersen de adamda iş yokmuş )yok kadın bir garipti zati çok istekliydi istekten camdan uçtu gitti
şatonun tepesinden uçsaydın ) sanki başka kadın yok )) zaten fandazdik adamdı böyle hizmetçi kızları çağırır kendini zincirledik köpek pozisyonuna geçerdi kırbaçlatırdı sonra kızları ısırırdı falan )olsun ben olsam kadınla birlikte aşağı uçarım yinede bırakmazdım ne dersen de adamda iş yokmuş )
düşme pozisyonunda yere bakan tarafta kız yokmu ? yani hava yastığı görevi görür kaç olursa olsun bişey olmazdışatonun tepesinden uçsaydın ) sanki başka kadın yok )) zaten fandazdik adamdı böyle hizmetçi kızları çağırır kendini zincirledik köpek pozisyonuna geçerdi kırbaçlatırdı sonra kızları ısırırdı falan )
badlanı izleyecktim sanırım öyle bişey hatırlıyorum expance yeni duydum havada karada o iş oluyorsa bakmak lazım )xemrexxx kaliteli dizileri özenle seçip tek başına izleme merkezi iftiharla sunar
LAST KINGDOM 7.BÖLÜM
uthred totoşu ilk defa batırmadı gerçi ortada batıracak bişi de kalmadı danimarkalılar ele geçirdi her yeri bulduğu pagan kız da alfredin oğlunu ve alfredi iyiyleştirdi gibi alfredin karısı çok totoş beoccayla ikisi God is great diyip duruyorlar her şeyi tanrıya bağlıyorlar pagan kıza kafir dediler kızın büyüsüne Tanrı nın iş idediler çok garipler) keşke ölseler leofric ölür diyordum iyi oldu ölmediği uthred ile dövüşürkene danimarkalıalr bastı yırtı earl ragnar ve brida uthreda karşı galiba artık neyse son karar guthrum reyizde
INTO THE BADLANDS 2.BÖLÜM
dulların hası dul karakterimiz var herkesi öldürüyor sürekli oyun peşinde kadın M.K. ve kızı iyi kandırdı ama dulu bir öğrense ikisini doğpratır artık
baron öli gibi ama sunny nin müstakbel kayınbabasısı ve kayınvalidesini öldürmese iyiydi sunny nin sadakati gidici gibi artık
ryder tam ergen de o ayak nedir neye uğramış bu çocuk babası ölünce ortalığı batıracak gibi kerhanelerden çıktığı yok adamın pat tuzğa düştü fahişesinin lafıyla
Neyse şu Mk yin gücü nereden geliyor bakmak için devam
EXPANSE 1.BÖLÜM
ilginç bir dizi 23.yüzyılda geçiyor ülke mülke kalmammış bm kontrol ediyor dünyayı marslılarla savaşıyoz ibr de kemer diye ayrı bir yer var.
Chrisjen teyze favorim galiba bm başkanı gibi bişi ses tonu catelyn starka baya benziyor etkileyici
holdenın sevgilisi kız yerine holden parlağı gebereydi
şu kayıp kız ilgimi çekti ondan bişi çıkacak gibi polis ve çömeziyle maceralara atılır gibi
Last kingdom 7.bölüm: 8.2 point
Into the badlands 2.bölüm: 8.6 point
Expanse 1.bölüm: 8.5 point
şimdi adam toplamaya çalışalım @destere expanse tam senlik sen hiç yerçekimsiz ortamda sevişme sahnesi gördün mü)) @Çiğdem- badlandsdeki başrollerinden olan ufaklık senin teen wolftaki başrol kurtun gençliğini oynamış @Harunnn60 wlaking dead in kanalı zati vikings izleyen last kingdomu da sever @sürgünüm expanse konusunda @Tolstoyevski de ümitliyim pek kaliteli olmasa da gideri olabilir 2. ve 3.bölüme göre zati syfy dizilerini hep tek izliyom .ss @OzaN ı de bekleriz işten güçten kalan zamanda
İnto the Badlands olabilir aslında @destere @Çiğdem- ne diyorsunuz.xemrexxx kaliteli dizileri özenle seçip tek başına izleme merkezi iftiharla sunar
LAST KINGDOM 7.BÖLÜM
uthred totoşu ilk defa batırmadı gerçi ortada batıracak bişi de kalmadı danimarkalılar ele geçirdi her yeri bulduğu pagan kız da alfredin oğlunu ve alfredi iyiyleştirdi gibi alfredin karısı çok totoş beoccayla ikisi God is great diyip duruyorlar her şeyi tanrıya bağlıyorlar pagan kıza kafir dediler kızın büyüsüne Tanrı nın iş idediler çok garipler) keşke ölseler leofric ölür diyordum iyi oldu ölmediği uthred ile dövüşürkene danimarkalıalr bastı yırtı earl ragnar ve brida uthreda karşı galiba artık neyse son karar guthrum reyizde
INTO THE BADLANDS 2.BÖLÜM
dulların hası dul karakterimiz var herkesi öldürüyor sürekli oyun peşinde kadın M.K. ve kızı iyi kandırdı ama dulu bir öğrense ikisini doğpratır artık
baron öli gibi ama sunny nin müstakbel kayınbabasısı ve kayınvalidesini öldürmese iyiydi sunny nin sadakati gidici gibi artık
ryder tam ergen de o ayak nedir neye uğramış bu çocuk babası ölünce ortalığı batıracak gibi kerhanelerden çıktığı yok adamın pat tuzğa düştü fahişesinin lafıyla
Neyse şu Mk yin gücü nereden geliyor bakmak için devam
EXPANSE 1.BÖLÜM
ilginç bir dizi 23.yüzyılda geçiyor ülke mülke kalmammış bm kontrol ediyor dünyayı marslılarla savaşıyoz ibr de kemer diye ayrı bir yer var.
Chrisjen teyze favorim galiba bm başkanı gibi bişi ses tonu catelyn starka baya benziyor etkileyici
holdenın sevgilisi kız yerine holden parlağı gebereydi
şu kayıp kız ilgimi çekti ondan bişi çıkacak gibi polis ve çömeziyle maceralara atılır gibi
Last kingdom 7.bölüm: 8.2 point
Into the badlands 2.bölüm: 8.6 point
Expanse 1.bölüm: 8.5 point
şimdi adam toplamaya çalışalım @destere expanse tam senlik sen hiç yerçekimsiz ortamda sevişme sahnesi gördün mü)) @Çiğdem- badlandsdeki başrollerinden olan ufaklık senin teen wolftaki başrol kurtun gençliğini oynamış @Harunnn60 wlaking dead in kanalı zati vikings izleyen last kingdomu da sever @sürgünüm expanse konusunda @Tolstoyevski de ümitliyim pek kaliteli olmasa da gideri olabilir 2. ve 3.bölüme göre zati syfy dizilerini hep tek izliyom .ss @OzaN ı de bekleriz işten güçten kalan zamanda
neşer oljuyor neler çiğdemi bile unutursun diziyi izlersenbadlanı izleyecktim sanırım öyle bişey hatırlıyorum expance yeni duydum havada karada o iş oluyorsa bakmak lazım )
çiğdem izlemez memeli hayvan yok dizide var ama çinli ve 35 yaş üstü gerçi bir 16 yaşında bir tanevar çiğdem teyzesi onu eliyle besler büyütür
konusu açılmışmıydı bunun sanki konusu açılmıştı konuşmuştuk gibi felan
the affair izlerken bile @Çiğdem- i unutmuyorum bunu izlerkende unutmam imkansızneşer oljuyor neler çiğdemi bile unutursun diziyi izlersen
çiğdem izlemez memeli hayvan yok dizide var ama çinli ve 35 yaş üstü gerçi bir 16 yaşında bir tanevar çiğdem teyzesi onu eliyle besler büyütür
neyse sen şimdi uyumadan bak ben uyumaya gidiyom yeter bu ka dizi bana bugünlükkonusu açılmışmıydı bunun sanki konusu açılmıştı konuşmuştuk gibi felan
the affair izlerken bile @Çiğdem- i unutmuyorum bunu izlerkende unutmam imkansız