Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

satisfaction 2x1
adriana beni de çalıştırsın kadıncağız erkek genel evi işletiyor ama sosyetik bir genel ev müşteriyle özel yerlerde bulşuşuyon geceliği 2000 dolar haftasonu 10000 dolar oluyormuş iyi trafie @destere bir başvur sen @Çiğdem- görmeden:A
neille grace bir süre ayrı kalıp birkaç kişiyle şaptıktan sonra dönüşür birbirlerine
adriana grace de işe alacak gibi bekliyoruz hop hop sahnelerini
simonın babası önemli bir za galiba bakalım kim çıkacak üvey anası da taşmış simon bunu kaçırmamıştır kesin:)))
anika paraya kavuştu kaçıp gitsin dicem de imdb ye göre bu sezon full var:D

katerina ilk 4 bölüm 2şer 2 şer 1 saatlik bölümler 2 saat yani ilk 4 bölüm toplamda :D sonra 43 dk lik bölümlere geçiyorlar :D
zaten rusça dizi ingilizce altyazıyla yayınlanıyor izleyen çıkmaz burayı batırayım ben :)
ekaterina oldu bizim kızın adı almandı rus oldu protestandı ortdoks oldu kökten dğeişti kız :) ilk bölümden zehirlediler caniler:))) neyse ne entrikalar ne enrtikalar polonya prensesini arada ekaterine yerine petr a kakalamaya kaltılar ama olamdı :) petr zaten pompy gibi adam oyuncağa kandı bu sayede evlnecek gibi :D ekaterinanın anası da kocası alman imparatorunu bırakıp rusyaya gelince rus sarayında parlak buldu kendine sonra hop hop :) kraliçer elizaveta has kadın herkesin peşinde ajanı var hiçbirinin kuyruğu birbirine değmiyor:D kendini hamile bırakacak adamla evlenip tahtını sağlama alacak bu suyede petr dan ve ivandan kurutlacak gibi :) @Yiğitt kesin prens saltykov u seçerdi ekaterinanın gönlü de onda ama mecbur petr veliaht diye onunla evlenecek işin ucunda imporatiçrlik var:)))

@Harunnn60 @Almila @cookies
iyi para :) ben bir deneyeyim bunu gerçi para almamada gerek yok ben öylesine bir deneyeyim :)

iyi para :) ben bir deneyeyim bunu gerçi para almamada gerek yok ben öylesine bir deneyeyim :)
Amma uzun yazmışsın ya bir de spoiler vermişsin. :D @xemrexxx
katherina ilk 8 bölüm bitti
ay bu petr totoşun teki çıktı 7 yıldır evliler ekaterinaya dokunmadı bile zaten kaıdnlara işkence ediyor sadece halası elizateva nedeniyle kadınlara pek bir düşman.ss
ekaterina da napsın sekssiz hayat geçmez nereye kadar bakirelik gelmişim 25 yaşında diyip prens saltykova verdi :) @Çiğdem- ile @Yiğitt in seveceği türden bir parlak ben daha önce şaparlar diyordum efendim ne diyordum sonra bu pter ın da ilgisi tuttu onunla da sevişti ekaterine sonra çocuk doğdu şimdi bu çocuk kimden dna testi de yok o vakitler nasıl anlicez biz:) elizateva teyze çok sinsi sevgilisi razumovsky ile gizlice evlendi veliahtı alıp kendine vlatlık yapacka böylece kendisi ölünce veliahtın babası olarak razu amca ülkeyi yönetecek ne ka pis bir kadın.ss bir de dombili haliyle dekolte giyiyor.ss 32 bin elbisesi varmış insan kayboluro gardlopta.:)

katherina ilk 8 bölüm bitti
ay bu petr totoşun teki çıktı 7 yıldır evliler ekaterinaya dokunmadı bile zaten kaıdnlara işkence ediyor sadece halası elizateva nedeniyle kadınlara pek bir düşman.ss
ekaterina da napsın sekssiz hayat geçmez nereye kadar bakirelik gelmişim 25 yaşında diyip prens saltykova verdi :) @Çiğdem- ile @Yiğitt in seveceği türden bir parlak ben daha önce şaparlar diyordum efendim ne diyordum sonra bu pter ın da ilgisi tuttu onunla da sevişti ekaterine sonra çocuk doğdu şimdi bu çocuk kimden dna testi de yok o vakitler nasıl anlicez biz:) elizateva teyze çok sinsi sevgilisi razumovsky ile gizlice evlendi veliahtı alıp kendine vlatlık yapacka böylece kendisi ölünce veliahtın babası olarak razu amca ülkeyi yönetecek ne ka pis bir kadın.ss bir de dombili haliyle dekolte giyiyor.ss 32 bin elbisesi varmış insan kayboluro gardlopta.:)
baktımda HİÇBİRŞEY NLAMADIM BEN BUNDAN AYOLL @destere açıklasın bence kısaca
o pompy senorlayından biraz talimli :F:F:F

baktımda HİÇBİRŞEY NLAMADIM BEN BUNDAN AYOLL @destere açıklasın bence kısaca
o pompy senorlayından biraz talimli :F:F:F

kısaca şöyle: peter senin jensen gibi bir oğlancık , parlak ama dop çıkmış :) katerinada çok güzel bir kız, önce peter e abayı yakıyor ama bakıyorki peter kendi kendine pandik atmakla meşgul bu yüzden çareyi başka erkeklerle yatmakta buluyor :)
@xemrexxx nin bir kamyon yazısının özü budur işte :))

kısaca şöyle: peter senin jensen gibi bir oğlancık , parlak ama dop çıkmış :) katerinada çok güzel bir kız, önce peter e abayı yakıyor ama bakıyorki peter kendi kendine pandik atmakla meşgul bu yüzden çareyi başka erkeklerle yatmakta buluyor :)
neyse 12 bölümü de izledim sonuç şöyle: ekaterina ilk çocuğu saltkov dan 2.si polonyalı prensten 3.sünü bir askerden yaptı en sonunda kraliçe elizteva ölünce son çocuğu yaptığı askerle anlaşıp askeri darbe yaptı kocası totoş oetr ı tahttan indirdi kendi oturdu tahta :) işte böyle kraliçeler görmek isteriz:) keşke devam edeydi kadın tahta oturdu dizi bitti tahta oturunca osmanlı ile pek haşır neşir oluyormuş ekaterina :( @Harunnn60 @Çiğdem-

ayy zaten nerde böyle tuhaf abuk sabuk dizi var @xemrexxx izliyor nasıl diziymiş bu böyle tövbe estafurulah hahah :F:F:F

neyse 12 bölümü de izledim sonuç şöyle: ekaterina ilk çocuğu saltkov dan 2.si polonyalı prensten 3.sünü bir askerden yaptı en sonunda kraliçe elizteva ölünce son çocuğu yaptığı askerle anlaşıp askeri darbe yaptı kocası totoş oetr ı tahttan indirdi kendi oturdu tahta :) işte böyle kraliçeler görmek isteriz:) keşke devam edeydi kadın tahta oturdu dizi bitti tahta oturunca osmanlı ile pek haşır neşir oluyormuş ekaterina :( @Harunnn60 @Çiğdem-
katerina bir beni pas geçmiş yoksa bayağı bir ulusşlararası çalışmış gibi duruyor :))

ayy zaten nerde böyle tuhaf abuk sabuk dizi var @xemrexxx izliyor nasıl diziymiş bu böyle tövbe estafurulah hahah :F:F:F
ama benim kısa ve öz anlatımım işe yaradı dimi :) konuyu anında anladın :))

katerina bir beni pas geçmiş yoksa bayağı bir ulusşlararası çalışmış gibi duruyor :))

ama benim kısa ve öz anlatımım işe yaradı dimi :) konuyu anında anladın :))
ama katerina her yerini gösteriyor petr totoşunda iş yk gibi dokunmadı kıza kız napsın ihtiyaçları karşılamalı :))

ama katerina her yerini gösteriyor petr totoşunda iş yk gibi dokunmadı kıza kız napsın ihtiyaçları karşılamalı :))
@Çiğdem- e sorsan peter için tamda aradığımız özellikte efendi bir çocuk diyecektir :)) ama içten içe keşke bu parlaklar dop olmasaydı da işimize yarasaydı diye düşünecektir :) kızların söyledikleriyle aslında düşündükleri arasında dağlarca fark var :))

@Çiğdem- e sorsan peter için tamda aradığımız özellikte efendi bir çocuk diyecektir :)) ama içten içe keşke bu parlaklar dop olmasaydı da işimize yarasaydı diye düşünecektir :) kızların söyledikleriyle aslında düşündükleri arasında dağlarca fark var :))
sen bunun önerdiği hiçbir diziye bakma @destere terbiyeni bozacak yoksa :F
desterenin terbiyesi mi var ayol sırf kadın popo gösteriyor diye affair isimli konusuz diziyi izliyor :F
neyse petr parlak değil zati çiçek hastalığı geçirince yüzünde baya iz kaldı senin hogarta alır anca:D

desterenin terbiyesi mi var ayol sırf kadın popo gösteriyor diye affair isimli konusuz diziyi izliyor :F
neyse petr parlak değil zati çiçek hastalığı geçirince yüzünde baya iz kaldı senin hogarta alır anca:D
the affair in derinliklerine dalsan neler var neler :) @sürgünüm e sor istersen belkide son yıllarda yayınlanmış içerik açısından en müthiş en heyecanlı dizi sadece açık sahneyle olmaz bu işler :)

the affair in derinliklerine dalsan neler var neler :) @sürgünüm e sor istersen belkide son yıllarda yayınlanmış içerik açısından en müthiş en heyecanlı dizi sadece açık sahneyle olmaz bu işler :)
Ulan var ya sen nasıl adamsın ya. Allah bildiği gibi yapsın seni. :) Ben de açık sahnelerden şikayet ediyorum ya. Dizide başka bir şey yok.

Partsız son yayınlanan bölüm güzeldi ama haksızlık yapmayım. @destere

Son düzenleme:
Ulan var ya sen nasıl adamsın ya. Allah bildiği gibi yapsın seni. :) Ben de açık sahnelerden şikayet ediyorum ya. Dizide başka bir şey yok.

Partsız son yayınlanan bölüm güzeldi ama haksızlık yapmayım. @destere
baştan beri tüm bölümleri güzel açık sahneleri çok nadirdir :) onlarıda mecbur çekiyorlar yani seyirci orda aralarında ne olduğunu anlasın istiyorlar yoksa bir kadın bir erkek bir odaya girdi diyelim orda naptılar belki okeye döndüler belki pişti oynadılar belki kavğa ediyorlar nasıl anlayacağız orayı göstermeleri lazım bunlarda mecburen kamerayı namahrem alaan yöneltiyor ki biz olayın aslını öğrenelim diye :)

baştan beri tüm bölümleri güzel açık sahneleri çok nadirdir :) onlarıda mecbur çekiyorlar yani seyirci orda aralarında ne olduğunu anlasın istiyorlar yoksa bir kadın bir erkek bir odaya girdi diyelim orda naptılar belki okeye döndüler belki pişti oynadılar belki kavğa ediyorlar nasıl anlayacağız orayı göstermeleri lazım bunlarda mecburen kamerayı namahrem alaan yöneltiyor ki biz olayın aslını öğrenelim diye :)
Ben sevişmeye karşı değilim. Alison'un sevişmesine karşıyım. Yoksa Luisa sevişebilir karşı çıkmıyorum. :)

Ben sevişmeye karşı değilim. Alison'un sevişmesine karşıyım. Yoksa Luisa sevişebilir karşı çıkmıyorum. :)
alison a bende kıyamıyorum o kadar hor kullanmamaları lazım kadını ? yani o derece değerli bir varlık aslında bence hiçbir erkeğe layık değil onu saksıya koyup sulayacaksın arada bir öyle çiçek gibi büyüteceksin, sadece seyredeceksin:) hele o fiyonklaşan ağzı insanı kendinden geçirtiyor :))

zaten ben de dziyi ondan bıraktım bu alison @Çiğdem- den daha tipsiz bir de soyunuyor neyine güveniyorsa.ss
kaliteden anlamıyorsun alison un çok değişik bir güzelliği var hanı gidersin holstein ineklerine bakarsın hepsi iriyarı hepsi beyaz alacalı hepsi dalyan gibi ama kenarda köşede bizim memleketin sarıkızı gözüne çarpar böyle daha bir kibar duruşu daha bir seksi yürüyüşü daha bir bizden gibidir :)) işte alison öyle bişey çokluğun verdiği b.kluk arasında açan bir çiçek gibi :))

daha nasıl anlatılırki bu şimdi :)