Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

kaliteden anlamıyorsun alison un çok değişik bir güzelliği var hanı gidersin holstein ineklerine bakarsın hepsi iriyarı hepsi beyaz alacalı hepsi dalyan gibi ama kenarda köşede bizim memleketin sarıkızı gözüne çarpar böyle daha bir kibar duruşu daha bir seksi yürüyüşü daha bir bizden gibidir :)) işte alison öyle bişey çokluğun verdiği b.kluk arasında açan bir çiçek gibi :))

daha nasıl anlatılırki bu şimdi :)
ay neyse sen satisfactiona başla da adriana ile grace in cıbıldak havuza girdikleri sahneyi izle toton tavana vurur :)))

neyse 12 bölümü de izledim sonuç şöyle: ekaterina ilk çocuğu saltkov dan 2.si polonyalı prensten 3.sünü bir askerden yaptı en sonunda kraliçe elizteva ölünce son çocuğu yaptığı askerle anlaşıp askeri darbe yaptı kocası totoş oetr ı tahttan indirdi kendi oturdu tahta :) işte böyle kraliçeler görmek isteriz:) keşke devam edeydi kadın tahta oturdu dizi bitti tahta oturunca osmanlı ile pek haşır neşir oluyormuş ekaterina :( @Harunnn60 @Çiğdem-
Emre bugün sende bir haller var şu diziye takılı kaldın. :A

Zaten nerede adı sanı duyulmamış bir dizi var onu buluyor. :A
ve daha kimseyide ikna edebilmiş değil dizileri ne kadar kötüyse artık tek bir vatandaş bile yanaşmıyor izlemeye :)

tabi downton ve PLL hariç tabiki onları bende izliyorum arada bir güzel dizileride izleyebiliyor gülağa :)

yanda bir reklam var @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- her foruma girişte yandaki reklam gözüme çarpıyor :) çok seksi bir kız var orda

KARANLIK IŞIK
OYUNA GİR DİYOR İNSANIN OYUNA GİRESİ GELİYOR :)

ve daha kimseyide ikna edebilmiş değil dizileri ne kadar kötüyse artık tek bir vatandaş bile yanaşmıyor izlemeye :)

tabi downton ve PLL hariç tabiki onları bende izliyorum arada bir güzel dizileride izleyebiliyor gülağa :)

yanda bir reklam var @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- her foruma girişte yandaki reklam gözüme çarpıyor :) çok seksi bir kız var orda

KARANLIK IŞIK
OYUNA GİR DİYOR İNSANIN OYUNA GİRESİ GELİYOR :)
Aman girme virüslüdür belki öyle şeyler. :F

sihirli dünyaysa @pompy ide etiketleyeydin sever böyle dizileri :)
@Çiğdem- izliyecekse ben izlerim :)

İlk tefa duydum. :D Yarın bir inceleyecegim diziyi. :D
zaten ilk bölüm 8 ocak 2016 daymış erken düşmüş nete duymamamanız normal :) destere öyle deme sihir yaparken falan birbirilerine girişiyor millet mesela bir örnek vereyim dizidens evişme sahnesine yatakta başladılar yüksele yüksele tavana geldiler sihirle artık sen düşün:A