Senin dizide 3.olmuş valla çok şaşırdım.sense8 tek başına iktidar olmalı
Senin dizide 3.olmuş valla çok şaşırdım.sense8 tek başına iktidar olmalı
ergenik marvel fanları .ssSenin dizide 3.olmuş valla çok şaşırdım.
sensin tırt piss.ss
Yok artık. 2 kardeş dizi Birbirine düşman olmuş sanırım. @destere @Çiğdem-Ekli dosyayı görüntüle 47955
izlemişse fantezi yapmaya gitmiştir çiğdem neyse ben colony ve second chance in ilk bölümlerine bakayım belki bişi çıkar@Çiğdem- de sevmemiş diziyi
Colony hakkında ki yorumun uzun olsun. bekliyorum.izlemişse fantezi yapmaya gitmiştir çiğdem neyse ben colony ve second chance in ilk bölümlerine bakayım belki bişi çıkar
mini dizi ve çocuk oyuncu seçiminde deiklerimi unutma dopoşizlemişse fantezi yapmaya gitmiştir çiğdem neyse ben colony ve second chance in ilk bölümlerine bakayım belki bişi çıkar
aaa bunlar sonuçta yakında bir dizide buluşacaklar oyüzden hemen barışmalılar 2 dizininde ilgi görmesi yapılacak ortak dizi adına iyi reklam oluyor sonuçtaYok artık. 2 kardeş dizi Birbirine düşman olmuş sanırım. @destere @Çiğdem-Ekli dosyayı görüntüle 47955
aaa bunlar sonuçta yakında bir dizide buluşacaklar oyüzden hemen barışmalılar 2 dizininde ilgi görmesi yapılacak ortak dizi adına iyi reklam oluyor sonuçta
Colony hakkında ki yorumun uzun olsun. bekliyorum.
colony 1.bölüm pek sarmadımini dizi ve çocuk oyuncu seçiminde deiklerimi unutma dopoş
colony 1.bölüm pek sarmadı
sarah wayne callies yine kocasına ihanet edip kendine saydırtacak gibi
will işgali seçti oğlunu vermeleri karşığında bakalım dayanbilecek mi
çocukların takas sahnesi güzeldi dünya çok bozmuş
şu vali amca karizma olmaya çalışıyor ama tırt yanına afet olsun diye konulan kadın da çirkin
konuya gelirsek pek ilgi çekici gelmedi bana backgrounda hazırlamadan direkt konuya girdiklerinden belki
point:7
second chance 1.bölüm
otto çok totoş bir insan kız kardeşni kurtarmak için tanrı görevi üstleniyor
ölen amca 85 günde gençleşti kas yaptı aşüfte hatunların dibini düşürdü
amcanın oğlu da safoz tanımadı babasını
point: 8
aaa colony yayınlandımı ama mre yüzünden heveim kaçtı harun@xemrexxx yorumlar iyi gibiydi.
Ben 14 Ocak'ta izleyeceğim (sınavlar var şimdi)aaa colony yayınlandımı ama mre yüzünden heveim kaçtı harun
genelde benim sevdiğim fantastik dizileri @xemrexxx sevmiyor oyüzden bu diziyi sevebilirim diye düşünüyorum aa bakıcam bugün yarınBen 14 Ocak'ta izleyeceğim (sınavlar var şimdi)
Erkenden internete vermişler bölümü. Sende o zaman izle bence.
Ne acaleci çıktın sende ya.genelde benim sevdiğim fantastik dizileri @xemrexxx sevmiyor oyüzden bu diziyi sevebilirim diye düşünüyorum aa bakıcam bugün yarın
genelde benim sevdiğim fantastik dizileri @xemrexxx sevmiyor oyüzden bu diziyi sevebilirim diye düşünüyorum aa bakıcam bugün yarın
bu dizi fantastik değil bilim kurgu çikinellaBen 14 Ocak'ta izleyeceğim (sınavlar var şimdi)
Erkenden internete vermişler bölümü. Sende o zaman izle bence.
Ne acaleci çıktın sende ya.
harun uzaylılar var dedi fantastik olmuyormu yoksa benimi kandırıyor 😵😵😵bu dizi fantastik değil bilim kurgu çikinella
fantastik senin vampirlerin kurt adamların gibi oluyorharun uzaylılar var dedi fantastik olmuyormu yoksa benimi kandırıyor 😵😵😵
Daha izlemeden nasıl kandırayım seni.harun uzaylılar var dedi fantastik olmuyormu yoksa benimi kandırıyor 😵😵😵
tek uzaylılar eksikti benim fantastik listemde onuda doldurmuş oldum aa uzaylılar varmıydı bu bölümde söyle bakalımfantastik senin vampirlerin kurt adamların gibi oluyor
spoi yok sanatek uzaylılar eksikti benim fantastik listemde onuda doldurmuş oldum aa uzaylılar varmıydı bu bölümde söyle bakalım
spoi yok sana