Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

tobaca bak sen :) sanki diziyi çok merak eden varda spoi vermiyormuş :) la izlediğimiz dizilerde karpuz gibi spoiler lar ı havada uçuruyorsun? kimsenin iplemediği diziye sıra gelince mi sır saklayasın geldi :))
@Çiğdem- zaten iş olsun diye sormuş merak falan etmiyor yani :)
parlakların memelerini görse nasıl tıpış tıpış izler:A @Harunnn60 zaten izlicek sarah wayne callies wlking deaddekine benzer rolde çünkü :A @Çiğdem-

Orphan Black dışında diğerlerini izlemesende olur. :))

Da Vinci ne oldu? birlikte yola çıkıyoruz sürekli ama hep yarı yol da bırakıyorsun?

da vinci de koskoca 3 sezon devirdim topu topu 4 bölüm falan kaldı yani o sorun değil bir günde hallederim :)
ayrıca pll ve z. nationdan vazgeçemem biri hannahlı spoşlu dizi diğeride @Çiğdem- in dizisi bu kızların hatrı için izlemem lazım :))

da vinci de koskoca 3 sezon devirdim topu topu 4 bölüm falan kaldı yani o sorun değil bir günde hallederim :)
ayrıca pll ve z. nationdan vazgeçemem biri hannahlı spoşlu dizi diğeride @Çiğdem- in dizisi bu kızların hatrı için izlemem lazım :))
İyi o zaman Empire'ı da unutma. :) Başka yarım bıraktığın dizilerde var da şimdi aklıma gelmedi onları hatırladıkça söylerim. :))

onu izlerim ama şimdi ray donovan ağır toptu true da öyle ağır toplardan üstüste birbirine yakın kafayı zorlayacak iki dizi izlemek zor olabilir:) o açıdan araya hafif dizilerden z. nation veya pll yi koymam lazım :)
Acelesi yok tabiki unutma o açıdan söyledim. 10 sezon olsa ben izlerim valla. :)

killjoys 7.bölüm
davinin olayını öğrendik adamı makine yapmışlar istediğklerinde katil oluyor :D neyse dutch halleti o işi de adam normale döndü doktor kız her yere tam zamanında yetişiyor ona biraz daha inmeli senaryo :D lucy bir harika her zamanki gibi

neyse @destere @Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @cookies 90 saniye ayırıp bir dutch ı izleyin sonra diziye bağımlı olursunuz:A

@Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt sizin için de bu var gelin bakayım:A
Luke-MacFarlane-in-Killjoys-Episode-1.05-150812-08.jpg

ama sevgilisi de bu bunun :A
hot2.jpg

killjoys 7.bölüm
davinin olayını öğrendik adamı makine yapmışlar istediğklerinde katil oluyor :D neyse dutch halleti o işi de adam normale döndü doktor kız her yere tam zamanında yetişiyor ona biraz daha inmeli senaryo :D lucy bir harika her zamanki gibi

neyse @destere @Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @cookies 90 saniye ayırıp bir dutch ı izleyin sonra diziye bağımlı olursunuz:A

@Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt sizin için de bu var gelin bakayım:A

ama sevgilisi de bu bunun :A
aaa hep yakışıklı çocukları erkekelr kapıyor birşey anlamıyorum bu işten vlla :F