Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

PRİSON BREAK 1X4

Sonları yok artıklı bitiyor. :Z
Öncelikle Haywire'den kurtulduk. Michael basit bir işle onu halletti, Fernandao geri geldi aramıza. :Z

Avukat kız Verocina ve o yeni erkekle işi halledecekler bence, şimdiden başladılar çalışmaya.

Final kısmı süperdi. Michael ve Fernando güzel bir delik açtı ama Gizli Ajanlar işi mahvedecek. :T: Michael başka hapisaneye gidiyormuş. :T:

8.5/10

PRİSON BREAK 1X5

Süper bölümdü, diziye bağlanmaya başladım. :Z
Michael az daha hapisaneden transfer ediliyordu, bizim sevgili müdürümüz buna izin vermedi neyseki. :Z Tabi ajanlar karısına ötmeden müdür eve gitti ve karısıyla konuşması gerekenler olduğunu söyledi. Bakalım ne çıkacak oradan?

Michael'in kaçtığı sahneler çok iyiydi, valla her yer teyakkuza geçiyor. :D

Son kısım iyiydi yine, Burrows'u vaktinden önce öldürmeyi deneyecekler..

9/10

1X6

Ovvv ne bölümdü lan. :Z
Hapisanede isyan çıktı, öyle böyle bir isyan değil tabi. Kavga edeni mi arasın, birbirlerini yaralayanı mı, gardiyanı döveni mi? :F

O sırada bizim Micheal ve Fernandao ise yukarıda duvar açmaya çalışıyordu, açmalarını beklerken ben gerildim resmen. :T:

Burrows o son kısımdaki tuzağa düşmez umarım, yoksa o garibimi öldürecekler. :(

9.5/10

1X6

Ovvv ne bölümdü lan. :Z
Hapisanede isyan çıktı, öyle böyle bir isyan değil tabi. Kavga edeni mi arasın, birbirlerini yaralayanı mı, gardiyanı döveni mi? :F

O sırada bizim Micheal ve Fernandao ise yukarıda duvar açmaya çalışıyordu, açmalarını beklerken ben gerildim resmen. :T:

Burrows o son kısımdaki tuzağa düşmez umarım, yoksa o garibimi öldürecekler. :(

9.5/10
Baya hızlı çıktın. :D

PRİSON BREAK 1X7

Yine çok iyi bölümdü. :D
Çıkan isyan baya olaylı devam etti, sonlara doğru bastırılmaya başlandı. Vali ve askerler gelmese bu isyan daha da büyürdü. :D

Michael de o hemşireyi, Tancredi'yi kurtardı. Sırf o hemşire için ölecekti garibim. :D Bu arada çok yakışıyorlar. :bhr:

Duvarı deldiler bu arada. :Z

9/10

PRİSON BREAK 1X7

Yine çok iyi bölümdü. :D
Çıkan isyan baya olaylı devam etti, sonlara doğru bastırılmaya başlandı. Vali ve askerler gelmese bu isyan daha da büyürdü. :D

Michael de o hemşireyi, Tancredi'yi kurtardı. Sırf o hemşire için ölecekti garibim. :D Bu arada çok yakışıyorlar. :bhr:

Duvarı deldiler bu arada. :Z

9/10

Sarah'ı nasıl buldun burada. :A :bhr:

Ha şey şu avukat. :D

Sarah Wayne Callies'i nasıl tanıyamadın ya. :F

Prison Break - Sara Tancredi
sarah-wayne-callies-.jpg

The Walking Dead - Lori Grimes
Lori_(The_Walking_Dead_TV_Series).jpg

PRİSON BREAK 1X8

Süper bölümdü yine, ağzım açık kaldı bazı sahnelerde. :(
Avukat kadın Verocina ve yanındaki erkekle tam eve girerken bomba patladı, garibim o adam öldü. Baya şaşırdım o sahnede. :(

İkinci olay ise LJ'nin evine yapılan baskındı. LJ'nin annesi ve babası öldürüldü, suçu da LJ'ye attılar.

Şu Bob'u öldürenlerin de tuzak kurarak başka birine suçu devirmesi üzdü, o adamın adını şimdi unuttum ama onu halletmeleri lazımdı. :T:

9.5/10

PRİSON BREAK 1X9

Durgun bir bölümdü. :(
LJ babasının tavsiyesiyle Veracino'ya demir attı, onlar korur en azından bir süre onu. Bakalım ne yapacaklar, iki hafta kaldı. :(

LJ'yi kovaladıkları sahne iyiydi, gerilimliydi orası.

Son kısım kötü oldu, bizimkiler o yeri kazdıkları görevi kaptırdı. :(

7.5/10

PRİSON BREAK 1X10

İyi sayılabilecek bir bölümdü.
Micheal adamım ya. :D Ne kadar dahi bir adam.Philly'e güzel bir tuzak kurdu ve Fibonacci'yi harcamadan onun işini halletti. :Z

LJ'yi takip eden o iki adam görevden alındı, yerine yeni birisini getirdiler. O adam da bizimkilerin yerini buldu final kısmında. :T:

Bir de başımıza o siyahi adam Darwin eksikti. :T:

8/10

PRİSON BREAK 1X11

Güzel bölümdü. :Z
LJ, Verocina ve o yanındaki adamın başı dertten bir kurtulmadı. O iki ajanın yerine yeni bir adam geldi, baya zor anlar yaşattı. Neyseki sonda kuyuya düştü. :Z

Michael'in karısı çıktı geldi, Sara baya bozuldu. :A

Bizimkiler kaçacak fakat o ipten geçmeleri için 18 dakikaları var ve kişi başı 2 dakika. Bu sebeple birisini eleyecekler aralarından.

9/10

PRİSON BREAK 1X12

Güzel bölümdü. :D
Vay be lan John öldü. :( T-Bag'ın işini orada ne güzel halledecekti, gitti onu orada bıraktı sonra T-Bag geldi bıçağı sapladı.

Burrows tam kaçacakları gece gardiyanı dövdü, ''büyük sorun'' :T:

9/10

PRİSON BREAK 2X4

Dizinin bölümü olmadığı için tek tek yorum yaparak vakit kaybetmek istemiyorum, o nedenle öyle ara sıra yorum yazacağım artık. :D

Bölüm iyiydi yine. :D
Federaller fena, baya da uğraşıyorlar. Birisi John'u yakaladı, hatta vurdu. Öldü herhalde, bu sefer ölmüştür diye düşünüyorum. :(

Bellick de Michale ve Burrows'un peşine düştü, baya damga vurdu bölüme. Elinden kaçtılar neyse ki, o kızın da yardımıyla tabi.

T-Bag boş durmuyor, bir kızın babasını öldürdü sanırsam. :F O benzinlikteki polislerle konuşması da gerdi.

9/10

PRİSON BREAK 2X7

Bölümler mükemmel gidiyor gerçekten. :D
Bu nasıl dizi lan, her bölüm 1-2 kişi ölüp gidiyor. :F

Bugün de şu David'di sanırsam adı, o öldü. Sonra Sara'nın babası o vali olan adam öldü.Biri kurşunla, diğeri kendini asmış. :F

Bizim ekip yine bir araya geldi de sonda Fernando bizimkilere silah çekti, olmayacak şey. :(

9.5/10