konuk değil ayol 2 senedir ara ara oynuyor şimdide ocaktakı süperkahraman dizisinde oynayacak keşke benzetseydim yanı budamı eşcinselmiş offf @destere de hayrandı bu adama
sen bir önceki sayfaya bak parlağa yorumyapmak @Çiğdem- in işi sen dutch a yorum yappilli parlağa hayran olunmazmı hiç? pilli nerde ben orda
forumdan birlikte gidip birlikte gelmiiz ayoll millette yanlıs anlayacak şimdipilli parlağa hayran olunmazmı hiç? pilli nerde ben orda
kız neyini yanlış anlıcaz forumun adı randevu forumuna çıktı sayenizdeforumdan birlikte gidip birlikte gelmiiz ayoll millette yanlıs anlayacak şimdi
killjoys 7.bölüm
davinin olayını öğrendik adamı makine yapmışlar istediğklerinde katil oluyor neyse dutch halleti o işi de adam normale döndü doktor kız her yere tam zamanında yetişiyor ona biraz daha inmeli senaryo lucy bir harika her zamanki gibi
neyse @destere @Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @cookies 90 saniye ayırıp bir dutch ı izleyin sonra diziye bağımlı olursunuz
@Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt sizin için de bu var gelin bakayım
ama sevgilisi de bu bunun
sen ne zamandan beri konuya bakıyonkızın döçü döşü harika yalnız konu tırt gibi )
Jennifer Lopez'in dizisi değil mi? Yok ya o benim ilgimi çekmedi. Şu sıralar Oscar filmleri izliyorum yeni bir diziye de en az 10 gün sonra başlayabilirim.Shades Of Blue
S01B01 izledim
İzlemez olaydım. J.LO için katlandiğim diziye bak😡 neydüğü belirsiz bi senaryosuz olmasının yanı sıra kim kimdir anlayamadım.
@sürgünüm bir diğer izlediğim yeni dizi buydu. Senin de ilgini çekmeyecek dizi türü zaten. (Aslında bunu bu gece buraya yazmayarak, hiç izlememiş gibi davranabilirdim😕)
@xemrexxx izlesin onluk(onun önceki dizilerden bir tanıdıgı) var
Yok ya senlik değil zaten. Leş gibi diziJennifer Lopez'in dizisi değil mi? Yok ya o benim ilgimi çekmedi. Şu sıralar Oscar filmleri izliyorum yeni bir diziye de en az 10 gün sonra başlayabilirim.
Eyvallah. Bir önceki izlediğin dizi hangisiydi onu göremedim?Yok ya senlik değil zaten. Leş gibi dizi
Seni etikeledim sana geçen verdiğim söz yüzünden yoksa uyumayacaktım. Keşke uyusaydım izlemeseydim 2 diziyi de
Colony'diEyvallah. Bir önceki izlediğin dizi hangisiydi onu göremedim?
Colony'yi izledim ben. Görüşürüz dostum kendine çok iyi bak.Colony'di
Neyse ben kaçar sonra ne zaman görüşürüz Allah bilir kendinizie cici bakın Allah sizi @xemrexxx'nin gazabından korusun
imdb den kadroya aktım tanıdık kimse yok gibiShades Of Blue
S01B01 izledim
İzlemez olaydım. J.LO için katlandiğim diziye bak😡 neydüğü belirsiz bi senaryosuz olmasının yanı sıra kim kimdir anlayamadım.
@sürgünüm bir diğer izlediğim yeni dizi buydu. Senin de ilgini çekmeyecek dizi türü zaten. (Aslında bunu bu gece buraya yazmayarak, hiç izlememiş gibi davranabilirdim😕)
@xemrexxx izlesin onluk(onun önceki dizilerden bir tanıdıgı) var
PRİSON BREAK 1X2
O nasıl sondu lan öyle. 😱
John, Fibonacci'nin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Bunun için Michael'i sıkıştırdı ve ayağını koparacak sanırsam. Son sahnede süperdi, ağzım açık kaldı.
Dizide yine siyahi-beyaz tartışmaları var. ''Yine'' derken bu yabancı dizilerde genetik resmen. O kavga iyiydi, Michael hedef şaşırttı ve beyazlardaki adamı öldürdü.
Şu hapisaneden kurtulsak artık, burada olaylar çok karışık ve hiçbirine yetişemiyorum.
8.5/10
Niye ya amacımız oradan kurtulmak değil mi?Hapishaneden kurtulsak mı?
Alışırsın zamanla hapishaneye.