Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

killjoys 7.bölüm
davinin olayını öğrendik adamı makine yapmışlar istediğklerinde katil oluyor :D neyse dutch halleti o işi de adam normale döndü doktor kız her yere tam zamanında yetişiyor ona biraz daha inmeli senaryo :D lucy bir harika her zamanki gibi

neyse @destere @Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @cookies 90 saniye ayırıp bir dutch ı izleyin sonra diziye bağımlı olursunuz:A

@Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt sizin için de bu var gelin bakayım:A

ama sevgilisi de bu bunun :A

kızın döçü döşü harika yalnız konu tırt gibi :))

shadowhunter 1. ve 2.bölüm :) kız @Çiğdem- büyücüler-iblisler-gölge avcıları-vampirler her türlü fantezine açık karakterler var dizide:) Alan van Spring amca 50 yaşına geldi kel mel ama çiğdemleri kunçun kunçun ettiriyor :D film versiyonunda valentine i çiğdemin drakulası; jocelyn i de cersei lannister (lena headey) canlandırmış:)

neyse @destere başrolde bir clary var ki görsen clary izlemeye mecbur klılayı derin:)
bir de 95 liymiş yani çiğdemle @vadikızı nın kızı yaşında:)))
Katherine-McNamara-Hairstyles-12.jpg
bir de izzy var ki clary gibi güzel olmayınca sen her yerine silikon bas demişler göğüs,dudak,popo komple silikon normalinden oldukça büyük :) @Yiğitt in furkan andıç parlağına benzeyen simon ı baştan çıkardı iki dk de bir de clary e kıyafet verince clary en kapalı kıyafetin bu mu dedi izzy de bu yeterince kapalı üreme organların bile gözükmüyor dedi kızı bıraksalar anadan doğma dolaşacak ama şimdilik yarısınıgösteriyor:)
nyse @sürgünüm sevmez bbu tarzı pek @Harunnn60 @cookies e önerilir:D

Shades Of Blue

S01B01 izledim

İzlemez olaydım. J.LO için katlandiğim diziye bak😡 neydüğü belirsiz bi senaryosuz olmasının yanı sıra kim kimdir anlayamadım.

@sürgünüm bir diğer izlediğim yeni dizi buydu. Senin de ilgini çekmeyecek dizi türü zaten. (Aslında bunu bu gece buraya yazmayarak, hiç izlememiş gibi davranabilirdim😕)

@xemrexxx izlesin onluk(onun önceki dizilerden bir tanıdıgı) var:ok:

Shades Of Blue

S01B01 izledim

İzlemez olaydım. J.LO için katlandiğim diziye bak😡 neydüğü belirsiz bi senaryosuz olmasının yanı sıra kim kimdir anlayamadım.

@sürgünüm bir diğer izlediğim yeni dizi buydu. Senin de ilgini çekmeyecek dizi türü zaten. (Aslında bunu bu gece buraya yazmayarak, hiç izlememiş gibi davranabilirdim😕)

Jennifer Lopez'in dizisi değil mi? Yok ya o benim ilgimi çekmedi. Şu sıralar Oscar filmleri izliyorum yeni bir diziye de en az 10 gün sonra başlayabilirim.

Jennifer Lopez'in dizisi değil mi? Yok ya o benim ilgimi çekmedi. Şu sıralar Oscar filmleri izliyorum yeni bir diziye de en az 10 gün sonra başlayabilirim.
Yok ya senlik değil zaten. Leş gibi dizi:F

Seni etikeledim sana geçen verdiğim söz yüzünden yoksa uyumayacaktım. Keşke uyusaydım izlemeseydim 2 diziyi de:T:

Shades Of Blue

S01B01 izledim

imdb den kadroya aktım tanıdık kimse yok gibi (b)

PRİSON BREAK 1X1

İlk bölüm fazla bir şey görmedik ama ileriye yönelik baya şeylerin olacağına işaretler var. :D Michael'e bayıldım bu arada. :bhr:

Burrows'un üzerine bir iftira atılmış ve yapmadığı şeyden dolayı idamı isteniyor.Kardeşi Michael de bunu ortaya çıkarmak için hiç ihtiyacı olmadığı halde banka soydu ve hapise girdi.

Adam bir dövme yaptırmış, tüm planları vücuduna döşemiş. 😱

LJ ve babasının konuşma sahnesi de hoştu. :)

7.5/10

PRİSON BREAK 1X2

O nasıl sondu lan öyle. 😱

John, Fibonacci'nin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Bunun için Michael'i sıkıştırdı ve ayağını koparacak sanırsam. Son sahnede süperdi, ağzım açık kaldı.

Dizide yine siyahi-beyaz tartışmaları var. ''Yine'' derken bu yabancı dizilerde genetik resmen. O kavga iyiydi, Michael hedef şaşırttı ve beyazlardaki adamı öldürdü.

Şu hapisaneden kurtulsak artık, burada olaylar çok karışık ve hiçbirine yetişemiyorum. :(

8.5/10

PRİSON BREAK 1X2

O nasıl sondu lan öyle. 😱

John, Fibonacci'nin kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Bunun için Michael'i sıkıştırdı ve ayağını koparacak sanırsam. Son sahnede süperdi, ağzım açık kaldı.

Dizide yine siyahi-beyaz tartışmaları var. ''Yine'' derken bu yabancı dizilerde genetik resmen. O kavga iyiydi, Michael hedef şaşırttı ve beyazlardaki adamı öldürdü.

Şu hapisaneden kurtulsak artık, burada olaylar çok karışık ve hiçbirine yetişemiyorum. :(

8.5/10

Hapishaneden kurtulsak mı? :D

Alışırsın zamanla hapishaneye. :D

PRİSON BREAK 1X3

Güzel bölümdü. :D

Bu Gizli Ajans baya gizli. Garibim Leticia'yı öldürdüler. :( O ifadeyi verdiklerinde aklıma gelmişti zaten, olmaması gerekeni yaptı kadın. Öldürdüler..

Michael'in parmağını ciddi ciddi kestiler o başta ne kandı öyle..

Fernandao ne karı hastası bir adam. :F Nişanlısı onu aldatsın, o hala karı derdinde. :D Michael ile hücrelerini ayırdılar.

Bu arada Michael'in yeni hücre arkadaşı uyumuyormuş hiç, o nasıl hastalıkmış öyle. :( Gardiyan olmadık şeyi yaptı..

8/10