Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Vay konu güzelmiş, o kadar dizi araştırrması yapıyorum hiç denk gelmemişim bu diziye. :)

şimdiden 4. bölüme geçtim güzel gidiyor dizi ? benim izlediğim sitede toplam 22 bölüm var ve sonra final demiş .. dizipub dan izliyorum bu arada ?

şimdiden 4. bölüme geçtim güzel gidiyor dizi ? benim izlediğim sitede toplam 22 bölüm var ve sonra final demiş .. dizipub dan izliyorum bu arada ?
sen onu bunu bırak x cpmpany dizisine başla
2.dünya savaşı sırasında geçiyor olaylar 5 kişilik casus ekibimiz var nazilere karşı savaşıyorlar hitler amca zamanında neler yapmış izle de öğren şahsen ben çok şey öğrendim hitler amcanın yahudilere yaptığını sen ve @Çiğdem- üzerinde uygulucam ben de :A

The 100'ü izleyeyim de hemen ardından buna bir bakayım çünkü konusu çok hoşuma gitti okuyunca hani "tam benlikmiş la" dedim. :D

sen onu bunu bırak x cpmpany dizisine başla
2.dünya savaşı sırasında geçiyor olaylar 5 kişilik casus ekibimiz var nazilere karşı savaşıyorlar hitler amca zamanında neler yapmış izle de öğren şahsen ben çok şey öğrendim hitler amcanın yahudilere yaptığını sen ve @Çiğdem- üzerinde uygulucam ben de :A

tarihi dizileri filmleri seviyorum ama hitlerli dönemle alakalı onca şey seyrettimki artık içim dışıma çıktı :) pek bilmediğimiz bişey kalmadı gibi :)

The 100'ü izleyeyim de hemen ardından buna bir bakayım çünkü konusu çok hoşuma gitti okuyunca hani "tam benlikmiş la" dedim. :D

aman the 100 ü kaçırma sen :) onu izlemesen hayatından neler neler eksilir kimbilir :))

tarihi dizileri filmleri seviyorum ama hitlerli dönemle alakalı onca şey seyrettimki artık içim dışıma çıktı :) pek bilmediğimiz bişey kalmadı gibi :)

aman the 100 ü kaçırma sen :) onu izlemesen hayatından neler neler eksilir kimbilir :))
ama burada bir aurora var dersin ki nazi olayım benim de peşime düşsün bir ormanda kıstırsın :A

Aman haftada bir gün dizi kaçamağı yapıyoruz niye burnumuzdan getiriyorsun. :A

Jericho adlı 2006 yapımı diziyi izlemeye başladım bayağı heyecanlı ilerliyor konu 3 bölüm birden bitirdim .. imdb den puanınada baktım 8 puanda hatta aynı isimli 2016 yapımı dizi 6.4 puanda yani benim izlediğim daha kaliteliymiş .. felaket konulu bir dizi abd ye nükleer bomba düşer sadece bir kasaba halkı kutulmuştur işte bombanın patlamasıyla oluşan radyasyon dalğalarına karşı kasabalının cansiperane direnişini gözler önüne seriyor ..

yani eğer benimle birlikte izleyecek arkadaşlar varsa @OzaN konu açabilir dizi hakkında.... tabi herzamanki gibi izleyecek kimseyi bulamayacağımda yinede etiketleyeyim bakarsınız bu sefer konu açılması için gerekli sayıyı buluruz :)
@sürgünüm @xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem- @turkuazz @MelankoliK @mrt-06 @vadikızı @cookies
Dizilere ilk başladiğim yıllarda listemdeydi. Şimdi hiç gerek duymadım. İzlermiyim bilmiyorum:/
senle birlikte @Çiğdem- le @Forumdash ı kara listeme aldım CW den sizi yıldırana kadar baskılarım devam edecek :) bu işin sonunda ya ben cw kanalında dizi izlemeye başlarım ya da siz vazgeçersiniz bakalım sonuç nasıl bitecek :)
Sen cwden dizi izleyeceksin gizliden gizliye😉

Jericho adlı 2006 yapımı diziyi izlemeye başladım bayağı heyecanlı ilerliyor konu 3 bölüm birden bitirdim .. imdb den puanınada baktım 8 puanda hatta aynı isimli 2016 yapımı dizi 6.4 puanda yani benim izlediğim daha kaliteliymiş .. felaket konulu bir dizi abd ye nükleer bomba düşer sadece bir kasaba halkı kutulmuştur işte bombanın patlamasıyla oluşan radyasyon dalğalarına karşı kasabalının cansiperane direnişini gözler önüne seriyor ..

yani eğer benimle birlikte izleyecek arkadaşlar varsa @OzaN konu açabilir dizi hakkında.... tabi herzamanki gibi izleyecek kimseyi bulamayacağımda yinede etiketleyeyim bakarsınız bu sefer konu açılması için gerekli sayıyı buluruz :)
@sürgünüm @xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @Çiğdem- @turkuazz @MelankoliK @mrt-06 @vadikızı @cookies
Kusura bakma ya görmemişim. Ben bunun filmini izlemiştim şimdi dizisinin de olduğunu senden öğrendim.

Dizilere ilk başladiğim yıllarda listemdeydi. Şimdi hiç gerek duymadım. İzlermiyim bilmiyorum:/

Sen cwden dizi izleyeceksin gizliden gizliye😉

bu benim şimdi izlediğim 2006 da başlayan dizi imd puanı 8 birde bu sene başlayanı varmış aynı isimli dizinin oyuncuları çok ünlü hatta bu seneki aynı isimli dizinin ama puanı nedense 6.4 gibi çok düşük :) bence benim izlediğime bir göz at güzel gidiyor hem 22 bölümmüş toplam rahat bitirirsin :)
cw ye gelirsek güzel dizi çıksın tabiki izlerim ben dizileri izlerken zaten kanalına bakmıyorum ama ne tesadüftürki bir tane dahi rastlantıda olsa cw den dizi beğenmemişim :) bir bu sene Crazy Ex-Girlfriend adlı diziye başlayacaktım kısmet olmadı :)
Dediğin dizi bu demi? http://dizilab.com/jericho 2016 yapımı demiş bir arkadaş. :D

evet aynı dizi dediğim dizi işte ben dizipub dan izliyordumda yalnız senin dediğin dizilab daha kaliteli bir site sanırım :)
Kusura bakma ya görmemişim. Ben bunun filmini izlemiştim şimdi dizisinin de olduğunu senden öğrendim.

ilk bölümü izlesen eminim beğeneceksin ama işte the 100 lerden fırsat bulamıyorsunuz:) bir bölüm izlemeye fırsat bulsan diziyi seveceğine eminim:)

bu benim şimdi izlediğim 2006 da başlayan dizi imd puanı 8 birde bu sene başlayanı varmış aynı isimli dizinin oyuncuları çok ünlü hatta bu seneki aynı isimli dizinin ama puanı nedense 6.4 gibi çok düşük :) bence benim izlediğime bir göz at güzel gidiyor hem 22 bölümmüş toplam rahat bitirirsin :)
cw ye gelirsek güzel dizi çıksın tabiki izlerim ben dizileri izlerken zaten kanalına bakmıyorum ama ne tesadüftürki bir tane dahi rastlantıda olsa cw den dizi beğenmemişim :) bir bu sene Crazy Ex-Girlfriend adlı diziye başlayacaktım kısmet olmadı :)

evet aynı dizi dediğim dizi işte ben dizipub dan izliyordumda yalnız senin dediğin dizilab daha kaliteli bir site sanırım :)

ilk bölümü izlesen eminim beğeneceksin ama işte the 100 lerden fırsat bulamıyorsunuz:) bir bölüm izlemeye fırsat bulsan diziyi seveceğine eminim:)
Ben ile kullanıyorum ikisi de iyi siteler ama dizilab'ın oynatıcısı bazen sorun yapıyor net hızı iyiyken bile takılıyor, hiç bulaşma buraya boşver. :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
dizilab arıza yapmasa çok iyi ben dizibox a da dizilab a da baktım dizilab çalıştığı müddetçe hepsinden iyi hd izliyorsun falan filan ? dizibox ise çok iyi olmasına rağmenbir çok alternatif sunuyor bu alternatifller arasında bazen insan boğuluyor oysa kaliteli tek bir tarife sunsalar bence çok daha güzel olacak ? romeo idi julietti, odnoktu derken bazen 5 alternatifte bozuk çıkabiliyor
Aynen o durum çok sinir bozucu 5'ini de deniyorsun açılmıyor, eeee madem hiçbiri açılmıyor onların orada işi ne? :F

Romeo ölmeli, Juliette eve dönmeli, odnoktu geri gelmeli. Ne güzel kafiye yaptım. :A

Aynen o durum çok sinir bozucu 5'ini de deniyorsun açılmıyor, eeee madem hiçbiri açılmıyor onların orada işi ne? :F

Romeo ölmeli, Juliette eve dönmeli, odnoktu geri gelmeli. Ne güzel kafiye yaptım. :A

bu arada romeo çok parçalı dönme dolap gibi:) oysa juliet bir bütün olarak bölümü sunuyor yani juliet in anatomik yapısındaki 90-60-90 lık oran diziyede yansıyor :)

demin yanlış adres vermişsin @mrt-06 senin dediğin dizilabdaki bu sene çekilen dizi? benim dediğim o değil? benim izlediğim bahsettiğim dizi 2006 yapımı olanı tam adresi vereyim da karıştırma sanırım sadece da var :)

Diziay yada sezonlukdizi'ye niye bakmıyorsunuz. Bu iki site gayet iyi hem 1080p'de var.😎

Diziye gelince söz vermeyeyim valla. :D Ondan sonra liste lafı yapıyorsun. :F

bir yere kadar iyi gidiyorlarda anında arıza veriyorlar site değiştirmek zorunda kalıyoruz daha çok aynı siteye takılma huyum var :) alışkanlıkları kolay yıkamıyorum :)

bu araad izleyeceksen diziyi @mrt-06 e verdiğim adresi sanada vereyim :)

demin yanlış adres vermişsin @mrt-06 senin dediğin bu sene çekilen dizi? benim dediğim o değil? benim izlediğim bahsettiğim dizi 2006 yapımı olanı tam adresi vereyim da karıştırma sanırım sadece dizipub da var :)

bir yere kadar iyi gidiyorlarda anında arıza veriyorlar site değiştirmek zorunda kalıyoruz daha çok aynı siteye takılma huyum var :) alışkanlıkları kolay yıkamıyorum :)

bu araad izleyeceksen diziyi @mrt-06 e verdiğim adresi sanada vereyim :)
Niye bir daha çekmişler ki? (b) Tamam yer imlerine ekledim dursun orada acık ama muhakkak bakarım konusu gerçekten güzel duruyor. :D

Niye bir daha çekmişler ki? (b) Tamam yer imlerine ekledim dursun orada acık ama muhakkak bakarım konusu gerçekten güzel duruyor. :D

işte bu sene tekrar çekmişler ama mekan ve konu biraz değişik sanırım isim aynı gibi :) bu sene çekilen dizi imdb de 6.4 almış oyuncuları çok şöhret sahibi olsada pek bişeye benzemiyor dizi ? ama benim dediğim gerçekten izlenebilir durumda :)

Fringe 1x1

Hmm, etkileyici, enteresen, güzel.

Sanırım izleyebilecek bir dizi buldum sonunda. Düşman içinde düşman, bu durumdaları bulmak eğlenceli olacağa benziyor, kadro güzel tanıdık isimler de var, konu içeriğine uzak değilim sanki 4-5 dizinin yaptığını bir yerde toplamışlar gibi gözüküyor. Göreceğiz. :)

Jericho

1x1
1x2
1x3
1x4
1x5
1x6
1x7 bölüm

bölümler güzel ilerliyor, tam boş bir zamanımda izleyeck dizi ararken ilaç gibi geldi jericho harika olmasada güzel ilerliyor en azından :)

magicians 5.bölüm
julia nın hiçbir şeyi kalmadı sevgilisinin hafızayı da sildiler kesin delice bişi yapar ama yakışır :bhr:
alice nin aile soyluymuş belli ki teyzesi geldi herkes onunla çalışmak için alcie e koştu:D
penny astral seyahat gücünü kontrol etmeye çalışıyor şu ilk bölümün sonunda görünen canavar kılıklı amcanın tutsak ettiği kızın yanına gitti bakalım nolacak :D

x company 2x3
rene geldi ama yine öldü totoş iyi oldu satmış ekibi bir kız için nazilere .ss
aurora üzülse de reneyi öldürdü
albay alfred e güveniyor bir ona gösterdi planları sanırım normandiya çıkarması planları bunlar bakalım neler görücez
harry bulanımlarda hemşire kız kötü etkiledei