Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Second Chance
1x1. bölüm izledim bu sene başlayan güzel bir dizi forever a yine benzerliği var 75 yaşında ölen vatandaş 25 li yaşlarında tekrar diriliyor ve ailesine yardım etmeye çalışıyor

fantastik ve fantazik dizi hayranlarını etiketleyeyim başroldeki besili oğlan tıpkı arrow un oliver ı @Çiğdem-

ayrıca kızlarda muhteşem
konuyu diziyi ve oyuncuları ilginç bulup bakmak isteyenler kaçırmasın :) @xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @sokak sanati @cookies @mrt-06

Second Chance
1x1. bölüm izledim bu sene başlayan güzel bir dizi forever a yine benzerliği var 75 yaşında ölen vatandaş 25 li yaşlarında tekrar diriliyor ve ailesine yardım etmeye çalışıyor

fantastik ve fantazik dizi hayranlarını etiketleyeyim başroldeki besili oğlan tıpkı arrow un oliver ı @Çiğdem-

ayrıca kızlarda muhteşem
konuyu diziyi ve oyuncuları ilginç bulup bakmak isteyenler kaçırmasın :) @xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @sokak sanati @cookies @mrt-06
Ben izledim tee ne zaman begenmedim izlemem :A

Second Chance

ayrıca kızlarda muhteşem
aaa yenimi başlamış bu dizi güzelmi :F:F:F

Ben izledim tee ne zaman begenmedim izlemem :A
nesini beğenmedin süper başladı :) daha sonraki bölümlerde bozuyorsa bilemem ilk bölümü harikaydı :)

aaa yenimi başlamış bu dizi güzelmi :F:F:F

emrenin dediğine bakma ilk bölümü mutlaka izle harika başlangıç yaptı dizi çok ilginç bir konusu var tam senlik diyebilirim :) ayrıca daha yeni başlamış 5 bölüm falan yayınlanmış daha :)

nesini beğenmedin süper başladı :) daha sonraki bölümlerde bozuyorsa bilemem ilk bölümü harikaydı :)

emrenin dediğine bakma ilk bölümü mutlaka izle harika başlangıç yaptı dizi çok ilginç bir konusu var tam senlik diyebilirim :) ayrıca daha yeni başlamış 5 bölüm falan yayınlanmış daha :)
aaa kendi dizilerime yetişemiyorum şuan ayolll :F:F:F

aaa kendi dizilerime yetişemiyorum şuan ayolll :F:F:F

bekletip bekletip izlersen zaten yetişemezsin bir hafta bekliyorsun sonra bir gün içinde hepsini izlemeye çalışıyorsun öyle hepsi birbirine karışır :) mesela bugün çoğunu izledin zaten yarına bişey kalmadı yarında bu diziyi izlersin :) ilk bölüme bak sevmezsen devam etme :)

bekletip bekletip izlersen zaten yetişemezsin bir hafta bekliyorsun sonra bir gün içinde hepsini izlemeye çalışıyorsun öyle hepsi birbirine karışır :) mesela bugün çoğunu izledin zaten yarına bişey kalmadı yarında bu diziyi izlersin :) ilk bölüme bak sevmezsen devam etme :)
çarşarmbadan tibaren mecburen bakamadım hastanedeydik malum ama boş bir anım olursa göz atarım onada :F:F:F

Second Chance

ayrıca kızlarda muhteşem
Ben izlemiştim beğenmiştim. Lucifer gelince yaza attım bu diziyi:F sen beğenip beğenmediğini devam edip etmeyeceğini söylememişsin(b)

Ben izlemiştim beğenmiştim. Lucifer gelince yaza attım bu diziyi:F sen beğenip beğenmediğini devam edip etmeyeceğini söylememişsin(b)
beğendiğimi söyledim devamda edeceğim :) zaten beğenmediğim dizileri size önermiyorum :) yalnız senin iş pek garanti değil gibi eğer listeye ekleyip yaza attıysan diziyi izleyeceğine dair pek umudum yok :)

beğendiğimi söyledim devamda edeceğim :) zaten beğenmediğim dizileri size önermiyorum :) yalnız senin iş pek garanti değil gibi eğer listeye ekleyip yaza attıysan diziyi izleyeceğine dair pek umudum yok :)
2.sezon olacağı net değil. Cuma gunu yayınlanıyor reytingi düşük. 2.sezon olursa kesin devam ederim.

Second Chance 1x2 . Bölüm

ilk bölüm kadar güzel olmasada idare eder bir bölümdü , başroldeki @Çiğdem- in parlağı çok oliver duruyor o açıdan biraz itici başrol oyuncusu :)

Lucifer sağlam, inş bişey olmaz:(

ikinci bölümüde izledikten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim başrol oyuncusu çok önemliymiş bir dizi için mesela forever daki adam sempatikti yer yer güzel esprileri vardı bu şimdi izlediğim dizide konu olarak ona benzer ama başroldeki tosuncuk pek sempatik değil espri anlayışı gelişmemiş bunu öküz yerine çifte koşacaksın o şekil acayip iş görür :)

Second Chance 1x3. Bölüm
güzel bir bölümdü yalnız herzamanki gibi dizinin izlenme sebebi olan gizem çabuk çözülüyor şu ağzında bakla ıslanmayan senaristleri kazığa geçirmek lazım :)
FBI ajanı duval oğlanı jimmy nin babası olduğunu öğrendi içine ettiler olayın bu kadar acele öğrenmesi hiç hoş olmadı :)

scorpion 2x17
toby ve happy nin ilşkini öğrendiwalter ayırmaya çalıştı ama başarısız oldu
sanchez iyi polisti tabi vuruldu önce iyiler gider.ss
slyvester hellikopter tabanca karşısında hayatının koşususnu yaptı
walter ve paige ilişkilerini yaşayamadığı için diğerlerine işkence ediyor

baby daddy 5x3
bon bon bradden ayrılmaya karar verdi ama başaramadı tad ölmüş ikizi pek acıdı
ben çaptan düştü kızlara çok saplantılı kalıyor eskiden böyle değildi
riley berbat yemek yapıyormuş öğrenmiş olduk

magicians 1x6
bu hafta ookulda sınav vardı birbirletine güvenerek geçtiler sınavı
julia yeni bir yola girdi derken kady nin anası mort oldu marina neler yapacak bakalım :D

neyse şu sınavı @destere ile @Çiğdem- e de uygulamalı çıplak ve elleri bağlı şekilde en büyük sırlarını söylediler birbirlerine:A

scorpion 2x17
toby ve happy nin ilşkini öğrendiwalter ayırmaya çalıştı ama başarısız oldu
sanchez iyi polisti tabi vuruldu önce iyiler gider.ss
slyvester hellikopter tabanca karşısında hayatının koşususnu yaptı
walter ve paige ilişkilerini yaşayamadığı için diğerlerine işkence ediyor

baby daddy 5x3
bon bon bradden ayrılmaya karar verdi ama başaramadı tad ölmüş ikizi pek acıdı
ben çaptan düştü kızlara çok saplantılı kalıyor eskiden böyle değildi
riley berbat yemek yapıyormuş öğrenmiş olduk

magicians 1x6
bu hafta ookulda sınav vardı birbirletine güvenerek geçtiler sınavı
julia yeni bir yola girdi derken kady nin anası mort oldu marina neler yapacak bakalım :D

neyse şu sınavı @destere ile @Çiğdem- e de uygulamalı çıplak ve elleri bağlı şekilde en büyük sırlarını söylediler birbirlerine:A
magicians ın ilk bölümünü izlemiştim pek sarmadı :) çok ağır bir dizi :)

the night manager 1.bölüm :) @OzaN konusunu bulamadım (b)
samira biraz orta yaşlıcaydı ama mihrap yerindeydi kızcağız binlerce kişinin hayatını kurtararak öldü.ss
jonathanla roper in kahirede değil de isviçrede karşılaşmaları çok zorlama olmuş :D
roper i karizmatik bir karakter sunmaya kalkmışlar ama aklımız house da .ss
angela burr çok vatansever olmuş ama farklı tarzda pis teröristler falan diye girmiyor klasik şekilde beklemezdim böyle bir karakter :D

ozan kesin izler :D hugh laurie var @destere @sürgünüm le @Tolstoyevski de cepte :D @Forumdash ile @Çiğdem- i de bekleriz :D

point: 8.3