Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

night manager 4.bölüm
@Forumdash @destere yorumlarınız boşa çıktı dizi boş ajan dizisi değil resmen bir aşk-ı memnu :F gerçi ednan bey hugh laurie olunca daha iyi olmuş :F
jedle jonathan işi pişirdi artık bakalım nasıl devam edecekler corky tam şüphelendi bunlardan roper adamın işine son verdi Allah ın boynuzlusu
angela izledğimiz alıştığımız normal ajanalrdan değil ama izlettiriyor kendini
MI6 müdürünü londranın ortasında 2 minübüs nasıl sıkıştırdı anlamadım ne biçim istihbarat bu

magicians 9.bölüm buna da @Harunnn60 izler diyelim:F
perili eve de girdik sonunda quentinin fillory hayalleri çöktü kitapların yazarı çocuklara meyillenen bir sapıkmış ablası da bunları saklamış.ss

damien 2.bölüm bu zaten @Çiğdem- lik sarışın memeli oğlanın içine şeytan kaçıyor çikinella sever bunu :F
damien ınla konuşan kadın olayın bir kısmını açıkladı gerisini merakla bekliyoruz
gazeteci ikızın kardeşiyle damienın arkadaşı da işlere dahil olacak gibi
Zaten senden polisiye dizi izlemeni beklemiyordum :X brazilya dizisi tadında bişey olmalıydı:F

Riget 1x1

8 bölümlük Lars Von Trier çalışmasının ilk bölümünü atlattık. İnternette bulmak çok zor oldu ve sonunda 4.5 GB'lık torrent ile hallettik, ilk başta sadece 1 bölümünü indirdim fakat bu gece geri kalan bölümşer de inecek. İzlediğim ilk Avrupa dizisi sanırım, Danimarka yapımı.
Yine gönül rahatlığıyla diyebilirim ki adamın adı Lars Von Trier. Yine yanıltmadı, bu adamı cidden seviyorum adının geçtiği her yapımda beğensek de beğenmesek de buram buram kalite ve sanat vardır Tarantino gibi.

Bir hastane dizisi çıktı, hiç beklemiyordum fakat bildiğimiz sıradan hastane dizilerinden değil. İçinde korku gerilim gizem temalarının olduğu hastane mekanlı dizilerden. İlk bölümde doğal olarak olaya yavaş bir giriş yapıldı, karakter ve konu izleyiciye iyice tanıtıldı. Lars Von Trier'in bölüm sonu açıklamasında da dediği gibi, gelecek bölümler bu kadar sakin olmayacak, ayağınızı denk alın. :)
Bu arada Lars Von Trier'in bölüm sonu açıklama yapmasına şaşırdım, ilginç bir deneme. Adam 90'larda baya gençmiş yalnız.
images (27).jpg

Dizide İskandinav ve özellikle Danimarka-İsveç kültürüne ait detaylar bulmak mümkün. Hatta burnu havada dolaşan kibirli Operatör doktordan anladığımız kadarıyla İsveç'lilerin Danimarka'yı küçümsemesi gibi bir durum söz konusu.

Dizinin konusunda kısaca bahsetmek gerekirse, Sürekli hastaneye gelen hastalık hastası yaşlı bir kadının asansör boşluğunda bir çocuk ağlama sesi duyması ve bunu merak etmesi olayın fitilini ateşler. Hastane aslında eskiden çamaşırhane olarak kullanılırmış, ortada iki tane Down Sendromlu birey var ve bu ikili sanki neler olacağını biliyor yine de bunlar kim hâlâ soru işareti, burnu havada ilginç bir operatör doktor var ki bu da ana karakter ve sanırım bu karakteri oynayan adam dizi devam ederken ölmüş, o yüzden dizi devam etmemiş. Bir de ölülerin kafasını kesen ilginç bir tıp öğrencisi de var, bunun da akıbeti henüz net değil.

Yer yer gerilim, gizem; yer yer ise ince mizah dolu kara komedi ustaca kullanılmış, tabi ağırlık gizem gerilim yönünde.

8.0/10

the night manager 3.bölüm
angela nın adamı roperın güvenini kaxzandı bilgileri sızdırmaya başladı. roper ın sevgilisinin çocuğu varimiş biz sadece anasına gönderiyor paraları sanmıştık neyse roperla iyi kavga etti. dadıyla boynuzlanan kadının fantezileri vardı keşke bölüm oyuncusu olmasaydı

of kings and prophets 1.bölüm
@destere kesin izler :))) @sürgünüm de :A isralli kullarımız putin amca tayyip amca kendi tarihlerini uydurtup dizi yaptırır da biz yaptırmazmıyız demiş izleyen kolay gelsin 2.bölüm konu değişmezse bırakırım gibi

damien 1.bölüm
bu dizi de tam @Çiğdem- lik sarı oğlanın içine şeytan kaçacak gibi koş kız sen seversin:)) @Forumdash da izler gibi @BuraK dı galiba merlinsever :)
Bradley-James-bradley-james-33285765-5000-3333.jpg

Of Kings and Prophets iptal olmuş. http://variety.com/2016/tv/news/of-kings-and-prophets-cancelled-abc-1201731847/

night manager 5.bölüm

izleyen yok buradan yazalım :D 4. ve 5.bölüm türkiyede geçti gerçi pek göremedik türkiyeyi birkaç manzara fotosu kondu :) beyazsoyun izlememesi gereken bölümler bunlar kesinlikle :) roper amca türkiyede paralı askerlerden oluşan bir kamp kurmuş :)) suriyeye silah gönderiyor BM yardımı altında türkiye plakalı araçlarla:) neyse yasak aşkın kahramanları jed ve jonathan suçu corky nin üzerine attı corky e bir küçük mezar yaptık :) final sahnesinde kahireye geri döndük her şeyin başladığı yere haftaya sezon finali var galiba:D görüntüler kötü olsa da türkçe konuşan figuranlar da vinci demonstan daha başarılıydı hakkını yemeyelim:D

point: 8.8

bu arada pek bir bilgim yok türkiyede harfle başlayan beyaz plakalı araçlar oluyor mu ehliyet alan falan varsa bir aydınlatsın @Forumdash @Çiğdem- @sürgünüm @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60

bu arada @destere jedle jonathan o ka gizli aşk yaşıyor ki ortaya çıkmasın diye odada kızı kucağa alıp yapıyor o işi .) sen sırf o sahne için sezonu izlersin:A

night manager 5.bölüm

izleyen yok buradan yazalım :D 4. ve 5.bölüm türkiyede geçti gerçi pek göremedik türkiyeyi birkaç manzara fotosu kondu :) beyazsoyun izlememesi gereken bölümler bunlar kesinlikle :) roper amca türkiyede paralı askerlerden oluşan bir kamp kurmuş :)) suriyeye silah gönderiyor BM yardımı altında türkiye plakalı araçlarla:) neyse yasak aşkın kahramanları jed ve jonathan suçu corky nin üzerine attı corky e bir küçük mezar yaptık :) final sahnesinde kahireye geri döndük her şeyin başladığı yere haftaya sezon finali var galiba:D görüntüler kötü olsa da türkçe konuşan figuranlar da vinci demonstan daha başarılıydı hakkını yemeyelim:D

point: 8.8

bu arada pek bir bilgim yok türkiyede harfle başlayan beyaz plakalı araçlar oluyor mu ehliyet alan falan varsa bir aydınlatsın @Forumdash @Çiğdem- @sürgünüm @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60

bu arada @destere jedle jonathan o ka gizli aşk yaşıyor ki ortaya çıkmasın diye odada kızı kucağa alıp yapıyor o işi .) sen sırf o sahne için sezonu izlersin:A
Hadi gözün aydın, ikinci sezon hazırlıkları başlamış. http://variety.com/2016/tv/global/the-night-manager-second-season-bbc-1201729145/

zaten senede 6 bölüm zararsız dizi onay alması zor değil :D sen soruya cevap ver:D
Plakaların renklerin o aracın kime ve hangi kuruluşa olduğunu belirtir. Mesela bizde beyaz zemin- siyah yazı hususi araçları belirtir. Beyaz zemin mavi yazı uluslararası kuruluş üyelerini belirtir. Sen tam olarak hangi plakadan bahsediyorsun, resmini çekersen daha sağlıklı bir yorum yapabilirim.

NOT: Bu yazı E ehliyetine sahip uluslararası yol tecrübesi olan (otobüs şöförlüğü) biri tarafından yazılmıştır. :A

Plakaların renklerin o aracın kime ve hangi kuruluşa olduğunu belirtir. Mesela bizde beyaz zemin- siyah yazı hususi araçları belirtir. Beyaz zemin mavi yazı uluslararası kuruluş üyelerini belirtir. Sen tam olarak hangi plakadan bahsediyorsun, resmini çekersen daha sağlıklı bir yorum yapabilirim.

NOT: Bu yazı E ehliyetine sahip uluslararası yol tecrübesi olan (otobüs şöförlüğü) biri tarafından yazılmıştır. :A
normal araba plakası ama rakamla değil harfle başlıyor :D

magicians 10.bölüm @Çiğdem- le @destere neden izlemiyor anlamıyorum :))) farklı bir boyutta sıkışan arkadaşlarını kurtarmak için Quentin ve Alice büyü yaptı büyünün gerçekleşmesi için ikisinin sevişip aynı anda orgazm olması gerekiyordu başardılar bu fantezileri çiğdem ve @Forumdash kaçırmazdı normalde:D

magicians 10.bölüm @Çiğdem- le @destere neden izlemiyor anlamıyorum :))) farklı bir boyutta sıkışan arkadaşlarını kurtarmak için Quentin ve Alice büyü yaptı büyünün gerçekleşmesi için ikisinin sevişip aynı anda orgazm olması gerekiyordu başardılar bu fantezileri çiğdem ve @Forumdash kaçırmazdı normalde:D
Syfy kanlının dizisi değil mi? Orda 1 dizi izledim başladiğima 3.sezonda pişman olup bıraktım. Acayip saçmalıyorlar. Şu vampir kurt ve hayaletin arkadaş oldugu dizi.

Syfy kanlının dizisi değil mi? Orda 1 dizi izledim başladiğima 3.sezonda pişman olup bıraktım. Acayip saçmalıyorlar. Şu vampir kurt ve hayaletin arkadaş oldugu dizi.
aa o nasıl dizi öyle bee @xemrexxx senin tuhaf dizilerinden uzak duruyorum ben:F

@Forumdash sonradan saçmaladılar evet ama being human güzel bir diziydi çok güzel bir final yaptılar :T

ilk bölüm bakıp terketmiştim çok ağır bir havası var oyuncularda tam mal gibiydi kurtarmadı yani :)