Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

the night manager 1.bölüm :) @OzaN konusunu bulamadım (b)
samira biraz orta yaşlıcaydı ama mihrap yerindeydi kızcağız binlerce kişinin hayatını kurtararak öldü.ss
jonathanla roper in kahirede değil de isviçrede karşılaşmaları çok zorlama olmuş :D
roper i karizmatik bir karakter sunmaya kalkmışlar ama aklımız house da .ss
angela burr çok vatansever olmuş ama farklı tarzda pis teröristler falan diye girmiyor klasik şekilde beklemezdim böyle bir karakter :D

ozan kesin izler :D hugh laurie var @destere @sürgünüm le @Tolstoyevski de cepte :D @Forumdash ile @Çiğdem- i de bekleriz :D

point: 8.3

konusu siyaset veya abd yi hedef alan teror grupları ile ilgiliyse ben izlemem :)

konusu siyaset veya abd yi hedef alan teror grupları ile ilgiliyse ben izlemem :)

Konusu

John le Carré'nin aynı adlı kitabından uyarlanan dizi, lüks bir otelde çalışmaya başlayan Jonathan Pine isimli bir İngiliz askerini odağına alıyor. Otelde Jonathan’ın yolu Sophie adında Arap asıllı bir Fransız ile kesişir ve kız ona karaborsa silah tüccarı Richard Onslow Roper hakkında bazı bilgiler verir. Jonathan bu bilgileri İngiliz istihbaratına paylaştıktan kısa bir süre sonra Sophie ölü bulunur. Genç adam gizli servise katılmaya ve intikam almaya karar verecektir.

Avantajı 6 bölüm olması haricinde pek ilgimi çekmedi. Hugh Lauire oynasa da:X House gibi bişey de oynasın yine:(

scorpion 2x18
cabe in arkadaşı totoş çıktı kandırdı herkesi kalan aztekleri silmek için biyolojik silahı alıp kaçarken yakaldı ekibimiz
walterın kibiri çok yüksek ekibi tehlikeye atıyor araba yarışını kazanıp kendi gruurunu okşadı ama ekip yakalandı
toby happy e söz verdi kumar oynamicemiş baalım
slyvester megan için hayır işlerine başladı

magicians 7.bölüm
okulun sınavları ço kkazık geçmek için soyunman gerekiyor :F rus amca da iyi sınav yaptı kady ile psişik çocuk alicei le quentin sevişti :D marina tehlikesi devam ediyor okulun dışında :)

night manager 2.bölüm
jonathan roper in oğlunu kurtardı en azından iyileşme bahanesiyle de olsa ropera yakın :D bakalım kendini kabul etirecek mi angela ile joel iyi sicil hazırladı jonathana roper ın metresi değişik bir kadın bakalım neler çıkacak

babay daddy 5x4 yoruma geçmeden @Çiğdem- @destere @mrt-06 @Harunnn60 a şu videoyu armağan edeyim :D

tucker ın mary hart macerası sona erdi işten kovuldu aslında önce tekrar alındı sonra tekrar kovuldu .) ben mary teyzeyi ikna etmek için kanepede hop hop yaptı :F
danny ve riley bonnie baskısı ile geçirdi bölümü sonunda patladılar bon bon anlayışlı kadın gençleri yanlız bıraktı

X Company 2x6

harry tam bir totoş çıktı genereali öldürecem diye her şeyi riske attı bir de general tam ölsün bombaya siyanür eklemiş.ss 68 kişi öldü onun yüüznden franz faber nazilerle pek yapamaz gibi ayrılır emirleri pek yerine getiremiyor

sabine im şekerparem saftirik sarışınım direnişi bilgileri farkında olmadan veriyor umarım bişi olmaz:bhr:

babay daddy 5x4 yoruma geçmeden @Çiğdem- @destere @mrt-06 @Harunnn60 a şu videoyu armağan edeyim :D

tucker ın mary hart macerası sona erdi işten kovuldu aslında önce tekrar alındı sonra tekrar kovuldu .) ben mary teyzeyi ikna etmek için kanepede hop hop yaptı :F
danny ve riley bonnie baskısı ile geçirdi bölümü sonunda patladılar bon bon anlayışlı kadın gençleri yanlız bıraktı

X Company 2x6

harry tam bir totoş çıktı genereali öldürecem diye her şeyi riske attı bir de general tam ölsün bombaya siyanür eklemiş.ss 68 kişi öldü onun yüüznden franz faber nazilerle pek yapamaz gibi ayrılır emirleri pek yerine getiremiyor

sabine im şekerparem saftirik sarışınım direnişi bilgileri farkında olmadan veriyor umarım bişi olmaz:bhr:

baby dady nin sanki bir bölümüne bakmıştım veya bakar gibi yapmıştım aslında izleyecektimde sonra unuttum heralde :)

the night manager 3.bölüm
angela nın adamı roperın güvenini kaxzandı bilgileri sızdırmaya başladı. roper ın sevgilisinin çocuğu varimiş biz sadece anasına gönderiyor paraları sanmıştık neyse roperla iyi kavga etti. dadıyla boynuzlanan kadının fantezileri vardı keşke bölüm oyuncusu olmasaydı

of kings and prophets 1.bölüm
@destere kesin izler :))) @sürgünüm de :A isralli kullarımız putin amca tayyip amca kendi tarihlerini uydurtup dizi yaptırır da biz yaptırmazmıyız demiş izleyen kolay gelsin 2.bölüm konu değişmezse bırakırım gibi

damien 1.bölüm
bu dizi de tam @Çiğdem- lik sarı oğlanın içine şeytan kaçacak gibi koş kız sen seversin:)) @Forumdash da izler gibi @BuraK dı galiba merlinsever :)
Bradley-James-bradley-james-33285765-5000-3333.jpg

angela nın adamı roperın güvenini kaxzandı bilgileri sızdırmaya başladı. roper ın sevgilisinin çocuğu varimiş biz sadece anasına gönderiyor paraları sanmıştık neyse roperla iyi kavga etti. dadıyla boynuzlanan kadının fantezileri vardı keşke bölüm oyuncusu olmasaydı

@destere kesin izler :))) @sürgünüm de :A isralli kullarımız putin amca tayyip amca kendi tarihlerini uydurtup dizi yaptırır da biz yaptırmazmıyız demiş izleyen kolay gelsin 2.bölüm konu değişmezse bırakırım gibi

damien 1.bölüm
bu dizi de tam @Çiğdem- lik sarı oğlanın içine şeytan kaçacak gibi koş kız sen seversin:)) @Forumdash da izler gibi @BuraK dı galiba merlinsever :)
Yok ben buna başlamıcam. Foxun vardı bi tane iptal etti onu bekliyorum 2023e kadar:F

Yok ben buna başlamıcam. Foxun vardı bi tane iptal etti onu bekliyorum 2023e kadar:F
spn izleyen her şeyi izler :F
neyse konusu var sanmıştım magicians 8.bölüm
quentinle alice işi ilerletti gibi
elliotın dramı parlağını kendi öldürdü
müdür şok etti büyü yapamıyordu son sahnede atıldı işblise
kady yok gibiydi bu bölüm
akıl hastanesindeki julia sahneleri iyiydi

damien 1.bölüm
ayyy oğlan çok hoşmuş ama 25 dizim var zaten daha eklemesem iyi olucak :F

damien 1.bölüm

Damien ve Of Kings and Prophets'ı izledim ama reytingleri felaket devam etmem heralde. Çünkü büyük ihtimalle ikisi de iptal olacak. The Night Manager türü de çok dizi var elimde tükenince bakılır. :)

damien 1.bölüm

Bradley james varsa izleriz reyizi :D

baby daddy 5x6
ben, riley ve danny ilişkisine takık ama sonunda herkes hatasını anladı
tucker sandraya katlanabildi yataktaki maçlar için kısa sürdü :F
ihtiyar amcanın ödül töreninde ölümü yardırdı

X company 2x7
sabine var bir tane aynı downton abbey deki sybil @destere o ka savaşın arasında masum-güzel :bhr: insan baktıkça aşık oluyor :bhr:
sabine ve aurora trene binip denize yelken açtı :F işler karışacak ikisi de olmayınca
faber sabine nin kullanıldığını anladı eve geldi ama çok geç
kamp X e saldırı olacak 24 saat içinde heyecanlı bir sezon finali bekliyor bizi

versailles 1.bölüm izleyen olmaz şuradan yazayım çok karışık bir dizi şimdi 14.Louis var tahtta bunun erkek kardeşi topik parlaklarla düşüp kalkıyor favorisi kendinden biraz büyükçe sarışın bir parlak neyse louis bunu güzel bir kızla evlendirmiş ama kızı kendi kullanıyor bu arada kendisinin ispanyol asil bir karısı var. louis in kardeşinin sevgilisi olan adamın da denişik bir ialesi var. neyse kraliçe ispanyol kral fransız amam bebekleri zenci doğdu çok karışık bir durum var ben kraliçenin yanından ayırmadığı zenci-cüceden şüpheleniyorum maskot falan diyorlar ama tyrion lannister çıkabilir içinden @Forumdash @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06

versailles i hala izlemeyen @destere @sürgünüm @Forumdash @Çiğdem- vikingsdeki arkadaşmış başrol şu yani ben bilmiyorum :)
george-blagden-stars-as-athelstan-in-history-channels-vikings.jpeg

özellikle destere ile sürgünüm ün bu arkadaşın dizide kadınlarla yaptıklarını görse bizim süloya acırlar kendileri gibi görürler:D neyse zaten ingilterede sansürlenerek yayınlanıyormuş dizi :D

night manager 4.bölüm
@Forumdash @destere yorumlarınız boşa çıktı dizi boş ajan dizisi değil resmen bir aşk-ı memnu :F gerçi ednan bey hugh laurie olunca daha iyi olmuş :F
jedle jonathan işi pişirdi artık bakalım nasıl devam edecekler corky tam şüphelendi bunlardan roper adamın işine son verdi Allah ın boynuzlusu
angela izledğimiz alıştığımız normal ajanalrdan değil ama izlettiriyor kendini
MI6 müdürünü londranın ortasında 2 minübüs nasıl sıkıştırdı anlamadım ne biçim istihbarat bu

magicians 9.bölüm buna da @Harunnn60 izler diyelim:F
perili eve de girdik sonunda quentinin fillory hayalleri çöktü kitapların yazarı çocuklara meyillenen bir sapıkmış ablası da bunları saklamış.ss

damien 2.bölüm bu zaten @Çiğdem- lik sarışın memeli oğlanın içine şeytan kaçıyor çikinella sever bunu :F
damien ınla konuşan kadın olayın bir kısmını açıkladı gerisini merakla bekliyoruz
gazeteci ikızın kardeşiyle damienın arkadaşı da işlere dahil olacak gibi