Ben nasılım? ❤️❤️
Harika bence
------
Hedefim üçüncü 🥉 olmakSenin en iyi derecen nedir ?
Kicktipp uzmanı sensin ben bilmem
Ben nasılım? ❤️❤️
Hedefim üçüncü 🥉 olmakSenin en iyi derecen nedir ?
Uzmanı değilim ahahaha uzmana bak hizaya gel.Harika bence
------
Kicktipp uzmanı sensin ben bilmem![]()
Sende ayarlar neden Türkçe ?Ekli dosyayı görüntüle 137999
Bugünkü maçlarla son durum güncellendi. @hasanca @12.Adam @emreemreu @Gerekli24
Türkçe olması lazım zaten. Böyle daha iyi. Niye yabancı olsun?Sende ayarlar neden Türkçe ?
İsimler farklı oluyor saçmalaşıyor.Türkçe olması lazım zaten. Böyle daha iyi. Niye yabancı olsun?![]()
Bizim kazancağımızı düşünmüyordum tahmini kontrol etseydim keşkeEkli dosyayı görüntüle 137999
Bazen oluyor. Az denk gelsem de.İsimler farklı oluyor saçmalaşıyor.![]()
Bazen mi?Bazen oluyor. Az denk gelsem de.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 137999
Gayet iyi gidiyorum. ❤️❤️### Kısa Değerlendirme
- Liderlik Yarışı: Hasanvıca zirvede, sadece 2 puan farkla Cokyıtvıci peşinde. Hasanvıca 6 maçta 123 puanla mükemmele yakın (ortalama ~20.5 puan/maç). ArdaGüler54 az maç oynamasına rağmen (4 maç) 112 puanla iddialı – haftaya hızlanırsa öne geçebilir.
- Sürprizler: 12.Adem sadece 1 maç oynamış ama 103 puan! Muhtemelen tam isabetli bir hafta (örneğin derbi veya zor maçları doğru bilmiş). GsDikEl (GS taraftarı?) 101 puanla 5., ama GfbUrakAk (Fener?) sadece 58'de kalmış – derbi kaybı etkilemiş olabilir.
- Zayıf Yanlar: Alt 5 isim (GülBurak'tan Ömer_37'ye) toplam ~120 puan, ligin %10'undan az. Muhtemelen Süper Lig'in beraberlik haftasında (GS-Samsun 3-2, Fener-Başak 1-1 gibi) riskli tahminler yapmışlar veya pas geçmişler.
- Genel Lig Durumu: Toplam puan dağılımı dengeli değil – üsttekiler 90+ , alttakiler 50 altı. Ortalama puan ~70-80 civarı. 15. hafta, tahminlerde ev sahibi galibiyetlerine (GS, Trabzon) yüklenenleri ödüllendirmiş gibi.
- Öneri: Gelecek hafta (16. Hafta) için GS-Fener derbisi kritik – beraberlik tahmini güvenli olabilir (Euro Club Index'e göre GS şampiyonluk %60 ihtimal). Liginizde trend: Üsttekiler tutarlı, alttakiler toparlanmalı.