Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

zaten ilk bölüm 8 ocak 2016 daymış erken düşmüş nete duymamamanız normal :) destere öyle deme sihir yaparken falan birbirilerine girişiyor millet mesela bir örnek vereyim dizidens evişme sahnesine yatakta başladılar yüksele yüksele tavana geldiler sihirle artık sen düşün:A
Begendin mi diziyi devam edecek misin? :D

ve daha kimseyide ikna edebilmiş değil dizileri ne kadar kötüyse artık tek bir vatandaş bile yanaşmıyor izlemeye :)

tabi downton ve PLL hariç tabiki onları bende izliyorum arada bir güzel dizileride izleyebiliyor gülağa :)

yanda bir reklam var @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- her foruma girişte yandaki reklam gözüme çarpıyor :) çok seksi bir kız var orda

KARANLIK IŞIK
OYUNA GİR DİYOR İNSANIN OYUNA GİRESİ GELİYOR :)
hangi reklamı diyorsun bee :F:F:F

Begendin mi diziyi devam edecek misin? :D
ilk bölüm ortalamydı ama syfy ciğimin dizileri güzel oluyor bakarım herhalde :D zaten bu da romandan uyarlamaymış sloganı da yetişkinler için harry pottermış:A
pek izlenir gibi durmuyor hem senin överek bahsettiklerinde öyle istediğimiz türden sahneler çıkmıyor bir margaery de çıkmıştı ? mesela o kraliçeli dizi vardı ergenlerle dolu o tam bir aile dizisi kız soyunmuyor bile :))

hangi reklamı diyorsun bee :F:F:F
forum sayfasının yan tarafındaydı dün :) mesela şimdi şu anda aynı yerde kliksa diye saat reklamı var :)

pek izlenir gibi durmuyor hem senin överek bahsettiklerinde öyle istediğimiz türden sahneler çıkmıyor bir margaery de çıkmıştı ? mesela o kraliçeli dizi vardı ergenlerle dolu o tam bir aile dizisi kız soyunmuyor bile :))

forum sayfasının yan tarafındaydı dün :) mesela şimdi şu anda aynı yerde kliksa diye saat reklamı var :)
şimdi geldi bir tane oyuna başa diyor onumu diyorsun yoksa hahah:F:F:F

sen izle müptelası olucan :A geçri en başta izleme şöye 2 sezon falan olsun pll gibi peş peşe izlersin:A

Colony 1x1

İlk bölüm fena değildi. Başroller Josh Holloway ve Sarah Wayne Callies'i çok yakıştırdım birbilerine, oyunculukları mükemmel zaten. Ray Donovan'daki avukat da Vali rolünde gayet iyiydi. Ancak, ilk bölümün günahı olmaz ama senayoya hareket katmaları şart.

Bölümün sonu ben şok:

Katie direnişçilerden biriymiş. 😱 Vali'nin Will Bowman'a yaptığı teklife baştan karşı çıkmıştı. Demek ki içlerine sızmak için bu kararından vazgeçmiş. :)

Yalnız o duvar oraya ne için çekildi olayların başı ne? Bodozlama daldık konuya, umarım ona da bir açıklama getirirler.
7.5/10

Colony 1x1

İlk bölüm fena değildi. Başroller Josh Holloway ve Sarah Wayne Callies'i çok yakıştırdım birbilerine, oyunculukları mükemmel zaten. Ray Donovan'daki avukat da Vali rolünde gayet iyiydi. Ancak, ilk bölümün günahı olmaz ama senayoya hareket katmaları şart.

Bölümün sonu ben şok:

Katie direnişçilerden biriymiş. 😱 Vali'nin Will Bowman'a yaptığı teklife baştan karşı çıkmıştı. Demek ki içlerine sızmak için bu kararından vazgeçmiş. :)

Yalnız o duvar oraya ne için çekildi olayların başı ne? Bodozlama daldık konuya, umarım ona da bir açıklama getirirler.
7.5/10
abd takvimine baktımda bugün ABD de hiçbir dizi yayınlanmıyor hiçbir kanalda :)
bizde oysa yılbaşı gecesi stv kanal7 vesaire gibi çükündürük kanallar film veya dizi yayınlar :) onlar noel i tamamen eğlenceye ayırmışlar gibi :)

killjoys 1.bölüm şimdi spoi vermiyim @destere @sokak sanati başroldeki kız rihanna ve tuvana türkay karışımı bir şey adamları bir pataklıyor izlerseniz gelip beni de patakla dersiniz zaten izlemeyen doptur :::))) @Çiğdem- başroldeki kızın seni çatlatıp yok etme ihtimalini çıakrırsak senin isteğine uygun fandazdiklikler bulunuyor dizide parlaklar kafeste dövüşüyor meme gösteriyor falan:A @sürgünüm @Harunnn60 sizi de bekleriz:D

killjoys 1.bölüm şimdi spoi vermiyim @destere @sokak sanati başroldeki kız rihanna ve tuvana türkay karışımı bir şey adamları bir pataklıyor izlerseniz gelip beni de patakla dersiniz zaten izlemeyen doptur :::))) @Çiğdem- başroldeki kızın seni çatlatıp yok etme ihtimalini çıakrırsak senin isteğine uygun fandazdiklikler bulunuyor dizide parlaklar kafeste dövüşüyor meme gösteriyor falan:A @sürgünüm @Harunnn60 sizi de bekleriz:D
aaa konusu ne bunun fantastik aksiyon tarzı birşeymi :F:F:F

yine konu tırt gibi :)) yalnız CW dizisi sevenlerin bu diziyide seveceği açık?

Yok artık. :F 2 kardeş dizi Birbirine düşman olmuş sanırım. :F @destere @Çiğdem-
10245562_924282150999786_1515461068116155349_n.jpg