Hiç açılmamış konusu. Sadece kendi aramızda konuşmuşuz. İstersen tanıtım fragmanını forumda paylaşayım konu olarak?konusu açılmışmıydı bunun sanki konusu açılmıştı konuşmuştuk gibi felan
Hiç açılmamış konusu. Sadece kendi aramızda konuşmuşuz. İstersen tanıtım fragmanını forumda paylaşayım konu olarak?konusu açılmışmıydı bunun sanki konusu açılmıştı konuşmuştuk gibi felan
yine emre etiketlemiştir o zaman çünkü buda motosikletli oğlan vardı afişte ) hatta demiştim motorlu oğlanlı afişli diziler bana uzak ama bir bakarım demiştimHiç açılmamış konusu. Sadece kendi aramızda konuşmuşuz. İstersen tanıtım fragmanını forumda paylaşayım konu olarak?
Biraz baktım şimdi japaonlar çinliler tuhaf tuhaf var dövüşlü bir şey. Bu bize uzak dizi olabilir sanki.yine emre etiketlemiştir o zaman çünkü buda motosikletli oğlan vardı afişte ) hatta demiştim motorlu oğlanlı afişli diziler bana uzak ama bir bakarım demiştim
sen anlattıkça diziden tamamen soğudum ) zaten @xemrexxx nin dizilerinden hayır gelmez önerdiği kırk taneden biri düzgün çıkarBiraz baktım şimdi japaonlar çinliler tuhaf tuhaf var dövüşlü bir şey. Bu bize uzak dizi olabilir sanki.
bir tane japon var be gerçi adam dizinin yapımcısı da kendine bazen torpil geçmişsen anlattıkça diziden tamamen soğudum ) zaten @xemrexxx nin dizilerinden hayır gelmez önerdiği kırk taneden biri düzgün çıkar
the last kingdom 8. bölüm (sezonfinali)
sonunda güzel bir asavaş sahnesi gördük gerçi alfredin kahraman olması kötü oldu totoşun tekiydi tüm sezon
leofric de öldü şimdi kim küfür edecek.ss
beocca da imana geldi ve God is Great demeyi bıraktı
uhtred kardeşini bulmaya ve intikam almaya kuzeye gitti bnakalım yeni sezonda neler olcak
mildrithin çocuğu ölünce kızcağız rahibe olmaya karar verdi yazık yeteneği büyüktü artık götrmeyiz
pagan kadın da öldü kafasına kesti skorpa ama kendisi de öldü totoş oh olsun
point: 8.8
into the badlands 3.bölüm
dulun evini bastılar baroncuk ama dul vek ızları kaçtı
dollhousedeki kızın ölmesi kötü oldu tam adamın üstündeydi yani iş üstündeydi ))
m.k. nin güçleri içine kaçtı bu bölüm ortaya çıkmadı sunny eğitecek parlağı tekerlekli sandalyedeki adamın m.k. yi alt etmesi güzeldi k.çına tekmeyi basıcam diyip durdu dede
jade ve lydia anlaşıyor gibi ama lydia jadenin hem oğlunu hem kocasını ayarttığını bilse öper herkesi bi güzel
point: 8.6
@Çiğdem- teyzesi gel de çocuğa bir şeyler ver giysin çok açık dolanıyor herhalde kendini mıncıklatacak @Yiğitt arıyor
@destere hala dulu izlemedin yuh sana totoşluğunun belgesi @Harunnn60 @sürgünüm
ayyy yk böyle iyi bencethe last kingdom 8. bölüm (sezonfinali)
sonunda güzel bir asavaş sahnesi gördük gerçi alfredin kahraman olması kötü oldu totoşun tekiydi tüm sezon
uhtred kardeşini bulmaya ve intikam almaya kuzeye gitti bnakalım yeni sezonda neler olcak
mildrithin çocuğu ölünce kızcağız rahibe olmaya karar verdi yazık yeteneği büyüktü artık götrmeyiz
dollhousedeki kızın ölmesi kötü oldu tam adamın üstündeydi yani iş üstündeydi ))
m.k. nin güçleri içine kaçtı bu bölüm ortaya çıkmadı sunny eğitecek parlağı tekerlekli sandalyedeki adamın m.k. yi alt etmesi güzeldi k.çına tekmeyi basıcam diyip durdu dede
jade ve lydia anlaşıyor gibi ama lydia jadenin hem oğlunu hem kocasını ayarttığını bilse öper herkesi bi güzel
@Çiğdem- teyzesi gel de çocuğa bir şeyler ver giysin çok açık dolanıyor herhalde kendini mıncıklatacak @Yiğitt arıyor
bu çocuk teen wolfta oynamış başroldeki parlak oğlanın gençliğini oynuyormuş 16 yaşında tam senlik bak teyzesi sen bunu istediğin gibi eğitirsinayyy yk böyle iyi bence
Çok dövüş sahnesi varmış diyorlar.the last kingdom 8. bölüm (sezonfinali)
aaa ben çıkaramadım ayol bunu başroldeki kişi zaten çocuk onun gençliğini nasıl canlandırıyor ismi ne bunun bir bakayım benbu çocuk teen wolfta oynamış başroldeki parlak oğlanın gençliğini oynuyormuş 16 yaşında tam senlik bak teyzesi sen bunu istediğin gibi eğitirsin
ilgini çekti demek sıbyancı sapık.ssaaa ben çıkaramadım ayol bunu başroldeki kişi zaten çocuk onun gençliğini nasıl canlandırıyor ismi ne bunun bir bakayım ben
hahaha hayır beee hangi role oynamış çıkaramadım onu bakıcamilgini çekti demek sıbyancı sapık.ss
işte başroldeki senin kardeşin yaşındaki tyler posey parlağının çocukluğunu oynamışhahaha hayır beee hangi role oynamış çıkaramadım onu bakıcam
ayoll tyler yaşında görünüyor bu yanı çocukmu bu şimdi ayy iyice kafam karıştı benim uykumda geldi zaten 😳😳😳işte başroldeki senin kardeşin yaşındaki tyler posey parlağının çocukluğunu oynamış
ayoll tyler yaşında görünüyor bu yanı çocukmu bu şimdi ayy iyice kafam karıştı benim uykumda geldi zaten 😳😳😳işte başroldeki senin kardeşin yaşındaki tyler posey parlağının çocukluğunu oynamış
al işte yazıyor 2016 daymış 5x11 de oynicemiş daha oynamamışayoll tyler yaşında görünüyor bu yanı çocukmu bu şimdi ayy iyice kafam karıştı benim uykumda geldi zaten 😳😳😳
allah allah öyle söylesene en baştan bende nasıl hatırlamıyorum diyorum ne zaman oynadı diyorumal işte yazıyor 2016 daymış 5x11 de oynicemiş daha oynamamış
http://www.imdb.com/name/nm2026536/