Şarkıcıyla sınırlı kalan bir format tam senlik olur. O yüzden en iyisi gel seni Bu Şarkı Benim'e alalım.Normal sezon ha, All star falan değil. Şampiyonlar Ligi'nde debelenip durmayalım boşuna.![]()
Şarkıcıyla sınırlı kalan bir format tam senlik olur. O yüzden en iyisi gel seni Bu Şarkı Benim'e alalım.Normal sezon ha, All star falan değil. Şampiyonlar Ligi'nde debelenip durmayalım boşuna.![]()
Şampiyon olacaksam geleyim.Şarkıcıyla sınırlı kalan bir format tam senlik olur. O yüzden en iyisi gel seni Bu Şarkı Benim'e alalım.![]()
Sana garanti verebilecek biri varsa gelsin, jüri başkanı sözü veriyorum bende.Şampiyon olacaksam geleyim.Garanti vermen lazım.
![]()
İkincilik olmaz, net şampiyon olmam lazım.Sana garanti verebilecek biri varsa gelsin, jüri başkanı sözü veriyorum bende.![]()
Şampiyon olacaksam geleyim.Garanti vermen lazım.
![]()
Bende söz veriyorum yoldaşım.Sana garanti verebilecek biri varsa gelsin, jüri başkanı sözü veriyorum bende.![]()
İkincilik olmaz, net şampiyon olmam lazım.Kayıt olduğumdan beri lay lay lom mesaj yazmaktan başka bir şey yapmadım, yazdığım hikayeyi bile yarım bıraktım*, somut bir başarım olsun artık.
*Hikayenin devamı yakında gelecek arkadaşlar, beklemede kalın. 🥰 (Reklamlar)
İlk hafta elenmeyeceğinin sözünü verebilirim, çünkü ilk hafta eleme sistemini kaldırdık.Bende söz veriyorum yoldaşım.![]()
Önceden varmıydı?İlk hafta elenmeyeceğinin sözünü verebilirim, çünkü ilk hafta eleme sistemini kaldırdık.![]()
Ben katılmayacakmıymışım, kimsenin yolunu açmam.O nasıl laf, duymayayım bir daha.
![]()
Katılacaksan önden özel bir tanıtım yapalım. Malum kaç sezon oldu, hakkettin bunu. @Emre Ozansoy bunu not düşelim.
@slhttnmtl'in katılmamasının amacı zaten diğerlerine yol açmak olacaktır. Hadi yine iyisiniz, bunlar hep sizi düşündüğümden.![]()
@Çiğdem sunduğunda vardı, en son bu sezon siz yarışmacıların ortak kararıyla kaldırmıştık.Önceden varmıydı?Epey zaman geçtiğinden hatırlayamadım da
Listen hazır.Ben katılmayacakmıymışım, kimsenin yolunu açmam.![]()
Bensiz yapamıyor doğru. Bu sezon izleyeceği dizileri gömüp daha çok sinir etmeyi düşünüyorum. Hepsi ve daha fazlası yakında.Senin bu @Aserat ile durumun tam olarak ne?Pek bir seviyor seni...
Kim başlattı?Olay nasıl gelişti?Bensiz yapamıyor doğru. Bu sezon izleyeceği dizileri gömüp daha çok sinir etmeyi düşünüyorum. Hepsi ve daha fazlası yakında.![]()
İsveç kr niye
1 Kr 1 tl 🤭🤭🤭🤭İsveç kr niyebizden daha iyi para birimi seçseydin
![]()
Öyle olduğundan beri düz hesap yapmak kolaylaştı1 Kr 1 tl 🤭🤭🤭🤭
1 Kr 1 tl 🤭🤭🤭🤭
Neyse neyse @Dosi foruma yeni uğradı kızdırmayayım hemen zaten günlerce kızdırdım ara araÖyle olduğundan beri düz hesap yapmak kolaylaştı![]()
Sizden birşeyler sipariş edelim en azından kaliteli olur. İsveçin sağlam, güvenilir online siteleri var mı, Amazon, tarzı?Öyle olduğundan beri düz hesap yapmak kolaylaştı![]()
Hayat şartları, imkanlar konusuna girersen, en acilinden mülteci gemisine atlayıp İskandinav atlayasım geliyor🤷🤷🤷Neyse neyse @Dosi foruma yeni uğradı kızdırmayayım hemen zaten günlerce kızdırdım ara ara
Asgari ücretlerden girecektim konuya ama girmeyeyim gerek yok![]()