Bense ben forumda sohbet etmediğim kimse yoktur herhalde O tayfayla da konuşuyorum ara ara En fazla diyeceğimiz seni de mi kaybettikAma en çok sohbet ettiği kişiler öyle değil ve çekinmesi normal
Bense ben forumda sohbet etmediğim kimse yoktur herhalde O tayfayla da konuşuyorum ara ara En fazla diyeceğimiz seni de mi kaybettikAma en çok sohbet ettiği kişiler öyle değil ve çekinmesi normal
Hiç itiraz etmedi bana @Gerekli24 @BARON男爵 @Maskeli FedaiBul bakalım şu konuyu, ben de merak ettim.
Kapı gibi sapasağlam belgeye ettiğin lafa bak... İlla ıslak imzalı belge mi alayım doktordan, bununla mı uğraşayım? 😡
Hangi 3 yorum3 yorum senin için galiba
Cidden dinledin mi o rezaletiHangi 3 yorum
Can sıkıntısında böyle şarkılar iyi gidiyorCidden dinledin mi o rezaleti
Yazık Allah kimseyi bu duruma düşürmesinCan sıkıntısında böyle şarkılar iyi gidiyor
3.yorum benim işte
Ulan 1-2-3 diye sayman da mı yok yetersiz Ulvi...S olan mı?
Bugün arabada dinlerken irkildim. Korkunç bir ses. Gaza geldim, MS'nin normâl sezonuna katılacağım. @keremkaliteden anlıyorsun
Bence tam zamanı. Hadise iki sezon boyunca ilk hafta elenmişti mesela ama bu sezon çeyrek finalist olarak yarışmayı tamamladıysa sen hele hele ilerlersin.Bugün arabada dinlerken irkildim. Korkunç bir ses. Gaza geldim, MS'nin normâl sezonuna katılacağım. @kerem
Kürtçe şarkı kotamı doldurdum sanırım.Hadi oynayalım Sabah 7 de işimiz gerçekten çok zor...
bu da beni çok üzer...
Seviyorum ama kurmanci bestBence tam zamanı. Hadise iki sezon boyunca ilk hafta elenmişti mesela ama bu sezon çeyrek finalist olarak yarışmayı tamamladıysa sen hele hele ilerlersin.
------
Kürtçe şarkı kotamı doldurdum sanırım.
Yabancı şarkıları çok daha sık dinlerim. Sende seviyorsundur inşallah.
O zaman gelecek sezon seni de MS'ye yarışmacı olarak alalım.Seviyorum ama kurmanci best
------
Kurmanci daha sık dinlerim...
Maalesef şampiyon olmaya geliyorum. Yarışma başlamadan önce tüm yarışmacıların yarışmadan çekilmesi herkes için daha hayırlı ve sağlıklı olur. Uğraştırmasınlar beni.Bence tam zamanı. Hadise iki sezon boyunca ilk hafta elenmişti mesela ama bu sezon çeyrek finalist olarak yarışmayı tamamladıysa sen hele hele ilerlersin.
------
Kürtçe şarkı kotamı doldurdum sanırım.
Yabancı şarkıları çok daha sık dinlerim. Sende seviyorsundur inşallah.
Olur tabii ki ndn olmasın 1 seneye ölmezsek tabiiO zaman gelecek sezon seni de MS'ye yarışmacı olarak alalım.
O nasıl laf, duymayayım bir daha.Olur tabii ki ndn olmasın 1 seneye ölmezsek tabii
Katılacaksan önden özel bir tanıtım yapalım. Malum kaç sezon oldu, hakkettin bunu. @Emre Ozansoy bunu not düşelim.Maalesef şampiyon olmaya geliyorum. Yarışma başlamadan önce tüm yarışmacıların yarışmadan çekilmesi herkes için daha hayırlı ve sağlıklı olur. Uğraştırmasınlar beni.
@slhttnmtl 'yi aşağıladın sanki biraz...
Normal sezon ha, All star falan değil. Şampiyonlar Ligi'nde debelenip durmayalım boşuna.O nasıl laf, duymayayım bir daha.
Katılacaksan önden özel bir tanıtım yapalım. Malum kaç sezon oldu, hakkettin bunu. @Emre Ozansoy bunu not düşelim.
@slhttnmtl'in katılmamasının amacı zaten diğerlerine yol açmak olacaktır. Hadi yine iyisiniz, bunlar hep sizi düşündüğümden.