Sohbet & Muhabbet Konusu

Bende böyle bir şey yapacak tip var mı? 😡 Nickime, avatarıma, tipime bir bak, yapabilir miyim sence böyle bir şey? 😡
2018'den beri sende öyle bir izlenim var. Hatta ozamanlar aşırı katı görünmeye çabalardın ve bende bilimsel birşeyler bahsetmiştim :A bu sene dediğime baya geldin :A @Tolstoyevski
------

Çok net hatırlıyorum. Keşke konuyuda bulsam ama silinmiş olabilir :A

Haydaaaaaaaaa.. @DarkLegenD hakkında neler söyleniyor dostlarım.. @xdragxx @Gerekli24 @BARON男爵
En az 3 kere konuşmuşluğum var :A
Fazla katı görünmeye çalışanlar aslında bir nevi kendini gizleme olayı oluyor bu. Ozamandan beri dediğim şey fakat şimdi arada bu avatar ve destek mesajları ile alıştırma dönemine girmiş gibi.
Eğer siz bır grup halinde yadırgama mesajları yazıp duruyorsanız elbet gizlenmeye devam eder. Dışlanmamak için @Tolstoyevski

En az 3 kere konuşmuşluğum var :A
Fazla katı görünmeye çalışanlar aslında bir nevi kendini gizleme olayı oluyor bu. Ozamandan beri dediğim şey fakat şimdi arada bu avatar ve destek mesajları ile alıştırma dönemine girmiş gibi.
Eğer siz bır grup halinde yadırgama mesajları yazıp duruyorsanız elbet gizlenmeye devam eder. Dışlanmamak için @Tolstoyevski
@DarkLegenD açıklama mecbursun.. @xdragxx @Sherlock

2018'den beri sende öyle bir izlenim var. Hatta ozamanlar aşırı katı görünmeye çabalardın ve bende bilimsel birşeyler bahsetmiştim :A bu sene dediğime baya geldin :A @Tolstoyevski
------

Çok net hatırlıyorum. Keşke konuyuda bulsam ama silinmiş olabilir :A
Bul bakalım şu konuyu, ben de merak ettim. :A

Doktor raporu da kendisine ait..
Kapı gibi sapasağlam belgeye ettiğin lafa bak... İlla ıslak imzalı belge mi alayım doktordan, bununla mı uğraşayım? 😡