Senin sapığınımSapık. 😡
Senin sapığınımSapık. 😡
Bende böyle bir şey yapacak tip var mı? 😡 Nickime, avatarıma, tipime bir bak, yapabilir miyim sence böyle bir şey? 😡Sende mi.. @xdragxx @Gerekli24
Avatarın şüpheli duruyor..Bende böyle bir şey yapacak tip var mı? 😡 Nickime, avatarıma, tipime bir bak, yapabilir miyim sence böyle bir şey? 😡
Saygısız. 😡Avatarın şüpheli duruyor..
her gün biri düşüyorSende mi.. @xdragxx @Gerekli24
Kalelerimiz teker teker elden gidiyor @DarkLegenD de gitmiş galiba..her gün biri düşüyor
Ne yazık ki evet.Bende böyle bir şey yapacak tip var mı? 😡 Nickime, avatarıma, tipime bir bak, yapabilir miyim sence böyle bir şey? 😡
2018'den beri sende öyle bir izlenim var. Hatta ozamanlar aşırı katı görünmeye çabalardın ve bende bilimsel birşeyler bahsetmiştim bu sene dediğime baya geldin @TolstoyevskiBende böyle bir şey yapacak tip var mı? 😡 Nickime, avatarıma, tipime bir bak, yapabilir miyim sence böyle bir şey? 😡
Haydaaaaaaaaa.. @DarkLegenD hakkında neler söyleniyor dostlarım.. @xdragxx @Gerekli24 @BARON男爵2018'den beri sende öyle bir izlenim var. Hatta ozamanlar aşırı katı görünmeye çabalardın ve bende bilimsel birşeyler bahsetmiştim bu sene dediğime baya geldin @Tolstoyevski
------
Çok net hatırlıyorum. Keşke konuyuda bulsam ama silinmiş olabilir
En az 3 kere konuşmuşluğum var
@DarkLegenD açıklama mecbursun.. @xdragxx @SherlockEn az 3 kere konuşmuşluğum var
Fazla katı görünmeye çalışanlar aslında bir nevi kendini gizleme olayı oluyor bu. Ozamandan beri dediğim şey fakat şimdi arada bu avatar ve destek mesajları ile alıştırma dönemine girmiş gibi.
Eğer siz bır grup halinde yadırgama mesajları yazıp duruyorsanız elbet gizlenmeye devam eder. Dışlanmamak için @Tolstoyevski
Böyle yaklaşırsanız elbet inkar edecek ve doktor raporu vs deyip liste ile gelecek
Doktor raporu da kendisine ait..Böyle yaklaşırsanız elbet inkar edecek ve doktor raporu vs deyip liste ile gelecek
Uydurma bir yazılar yazıyor işteDoktor raporu da kendisine ait..
Forumda ilk değil zaten inkara gerek yok öyleyseBöyle yaklaşırsanız elbet inkar edecek ve doktor raporu vs deyip liste ile gelecek
aynenForumda ilk değil zaten inkara gerek yok öyleyse
Ama en çok sohbet ettiği kişiler öyle değil ve çekinmesi normalForumda ilk değil zaten inkara gerek yok öyleyse
Bul bakalım şu konuyu, ben de merak ettim.2018'den beri sende öyle bir izlenim var. Hatta ozamanlar aşırı katı görünmeye çabalardın ve bende bilimsel birşeyler bahsetmiştim bu sene dediğime baya geldin @Tolstoyevski
------
Çok net hatırlıyorum. Keşke konuyuda bulsam ama silinmiş olabilir
Kapı gibi sapasağlam belgeye ettiğin lafa bak... İlla ıslak imzalı belge mi alayım doktordan, bununla mı uğraşayım? 😡Doktor raporu da kendisine ait..