Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,083
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
@Tolstoyevski neler duyuyorumPembe tişört giyip gitmiş galiba.. @Sherlock @Gerekli24 gelin çabuk..
Gözüm kör olaydı da bunları görmeseydim..
------
Yoooo
Forum oyunu kısmını sohbete çevrirseniz taşıma işi olur yine aklınızda bulunsun.
Bu arada şimdi su
Forum oyunu kısmını sohbete çevrirseniz taşıma işi olur yine aklınızda bulunsun.
Bu arada şimdi su
DosiTols ikilisi.. Çok güçlüsünüz..
Üzülerek mi..Üzülerek söylüyorum ki, @Maskeli Fedai > @Tolstoyevski...
Her ne kadar son zamanlardaki Tols'u pek tanıyamasam da o da sevdiğimiz bir dostumuz...Üzülerek mi..
Noldu bizim o entel, kültürlü, bilgi birikimi yüksek olan arkadaşımıza Ersin beyciğim..Her ne kadar son zamanlardaki Tols'u pek tanıyamasam da o da sevdiğimiz bir dostumuz...
Tarihlere de bak hocam 2019 zamanından beri Tols hep olumlu konular açmaya başlamış, negatifliği ve karamsarlığı bırakmış..
2018-19’la birlikte bazı şeyler iyice değişti cidden bende, pamuk şeker gibi oldum büyük ölçüde ama yine de zaman zaman efkar vurdu mu tam vuruyor orası ayrı…Bu adam foruma ilk geldiği zaman hep felsefik konuşurdu ne ara böyle şekerlemeymiş bilmem neymiş konuşmaya başladı..
Tam da diğer konuda Bebeto demiştim @Maskeli Fedai2018-19’la birlikte bazı şeyler iyice değişti cidden bende, pamuk şeker gibi oldum büyük ölçüde ama yine de zaman zaman efkar vurdu mu tam vuruyor orası ayrı…
Türkiye’ye geldiğin için 1 aylık filan öyle bir dönem olmuştu ama gerisin geriye yine aynı özellikle sonbahar itibariyle 2018 asıl damga vuran yıldı ama neyse. 2020 ile birlikte zaten demeye gerek yok…Tam da diğer konuda Bebeto demiştim @Maskeli Fedai
2019 bir ara çok dip yaptığın zamanlardı. Senle şu 5 yıllık süreçte ilk kez uzun bir süre iletişim kopukluğu olduğu sene. Diğer seneler full iletişim oldu
Onları saymıyorum be. Sen kaybolmuştunTürkiye’ye geldiğin için 1 aylık filan öyle bir dönem olmuştu ama gerisin geriye yine aynı özellikle sonbahar itibariyle 2018 asıl damga vuran yıldı ama neyse. 2020 ile birlikte zaten demeye gerek yok…
Yok o 2017-2018 dönemiydi yanlış hatırlıyorsun, zira 2018’de bazı sebeplerden ve sınavdan dolayı verdiğim aradan sonra 2019 boyunca full forumda oldum zaten özellikle seçimler dönemini çok net hatırlıyorum İstanbul seçimleri vb Mart 2019Onları saymıyorum be. Sen kaybolmuştun
Hadi uzatmayayım (Instagram'a merhaba dediğim yılı net biliyorum ve 2018'de açmadım)Yok o 2017-2018 dönemiydi yanlış hatırlıyorsun, zira 2018’de bazı sebeplerden ve sınavdan dolayı verdiğim aradan sonra 2019 boyunca full forumda oldum zaten özellikle seçimler dönemini çok net hatırlıyorum İstanbul seçimleri vb Mart 2019
Galatasaraylılığım üzerine YEMİN EDERİM Kİ yanlış hatırlıyorsun, yemin ediyorum bak daha ne diyeyim 2019’da ben foruma filan kafa tatili amaçlı ara vermedim sadece sonbahar Kasım döneminde bir iki haftalık bazı şeyler olmuştu onu diyorsan, ayrıca yaz dönemi @Doğu dan dolayı biraz ara verdik foruma mekanı cennet olsun tekrardan. Bunun dışında olmadı. Olması imkansız zaten, olsa yani içime kapandığım dönem olsa ben 2018-19’dan beri pamuk şekerleşmeye başladım demezdimHadi uzatmayayım (Instagram'a merhaba dediğim yılı net biliyorum ve 2018'de açmadım)
Umarım başka türlü bir pamuk şeker olma durumu yoktur... @Maskeli Fedai2018-19’la birlikte bazı şeyler iyice değişti cidden bende, pamuk şeker gibi oldum büyük ölçüde ama yine de zaman zaman efkar vurdu mu tam vuruyor orası ayrı…
Haydaaaaaaaaa.. @xdragxx @Gerekli24 @BARON男爵Umarım başka türlü bir pamuk şeker olma durumu yoktur... @Maskeli Fedai
Maalesef, maalesef...
Nasılsın aşkımMaalesef, maalesef...
İlk 24 saniye...
Sapık. 😡Nasılsın aşkım