Sohbet & Muhabbet Konusu

Merve Dizdar Gulben GIF by TRT

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bugün arabada dinlerken irkildim. Korkunç bir ses. Gaza geldim, MS'nin normâl sezonuna katılacağım. :bhr: @kerem
Bence tam zamanı. Hadise iki sezon boyunca ilk hafta elenmişti mesela ama bu sezon çeyrek finalist olarak yarışmayı tamamladıysa sen hele hele ilerlersin. :bhr:
------

Hadi oynayalım :Z Sabah 7 de işimiz gerçekten çok zor... :F
bu da beni çok üzer... :T
Kürtçe şarkı kotamı doldurdum sanırım. :A

Yabancı şarkıları çok daha sık dinlerim. Sende seviyorsundur inşallah. :Z

Bence tam zamanı. Hadise iki sezon boyunca ilk hafta elenmişti mesela ama bu sezon çeyrek finalist olarak yarışmayı tamamladıysa sen hele hele ilerlersin. :bhr:
------

Seviyorum ama kurmanci best :A
------

Kurmanci daha sık :A dinlerim...

• Güldürdün
Reactions: kerem
------

Maalesef şampiyon olmaya geliyorum. :bhr: Yarışma başlamadan önce tüm yarışmacıların yarışmadan çekilmesi herkes için daha hayırlı ve sağlıklı olur. :bhr: Uğraştırmasınlar beni. :bhr:

@slhttnmtl 'yi aşağıladın sanki biraz... :A

• İlginç
Reactions: slhttnmtl and kerem
Olur tabii ki ndn olmasın :A 1 seneye ölmezsek tabii :A
O nasıl laf, duymayayım bir daha. :A

monophy.gif

Maalesef şampiyon olmaya geliyorum. :bhr: Yarışma başlamadan önce tüm yarışmacıların yarışmadan çekilmesi herkes için daha hayırlı ve sağlıklı olur. :bhr: Uğraştırmasınlar beni. :bhr:

@slhttnmtl 'yi aşağıladın sanki biraz... :A
Katılacaksan önden özel bir tanıtım yapalım. Malum kaç sezon oldu, hakkettin bunu. @Emre Ozansoy bunu not düşelim. :A

@slhttnmtl'in katılmamasının amacı zaten diğerlerine yol açmak olacaktır. Hadi yine iyisiniz, bunlar hep sizi düşündüğümden. :A

O nasıl laf, duymayayım bir daha. :A

monophy.gif

Katılacaksan önden özel bir tanıtım yapalım. Malum kaç sezon oldu, hakkettin bunu. @Emre Ozansoy bunu not düşelim. :A

@slhttnmtl'in katılmamasının amacı zaten diğerlerine yol açmak olacaktır. Hadi yine iyisiniz, bunlar hep sizi düşündüğümden. :A
Normal sezon ha, All star falan değil. Şampiyonlar Ligi'nde debelenip durmayalım boşuna. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem