Şarkıcıyla sınırlı kalan bir format tam senlik olur. O yüzden en iyisi gel seni Bu Şarkı Benim'e alalım.Normal sezon ha, All star falan değil. Şampiyonlar Ligi'nde debelenip durmayalım boşuna.
Şarkıcıyla sınırlı kalan bir format tam senlik olur. O yüzden en iyisi gel seni Bu Şarkı Benim'e alalım.Normal sezon ha, All star falan değil. Şampiyonlar Ligi'nde debelenip durmayalım boşuna.
Şampiyon olacaksam geleyim. Garanti vermen lazım.Şarkıcıyla sınırlı kalan bir format tam senlik olur. O yüzden en iyisi gel seni Bu Şarkı Benim'e alalım.
Sana garanti verebilecek biri varsa gelsin, jüri başkanı sözü veriyorum bende.Şampiyon olacaksam geleyim. Garanti vermen lazım.
İkincilik olmaz, net şampiyon olmam lazım. Kayıt olduğumdan beri lay lay lom mesaj yazmaktan başka bir şey yapmadım, yazdığım hikayeyi bile yarım bıraktım*, somut bir başarım olsun artık.Sana garanti verebilecek biri varsa gelsin, jüri başkanı sözü veriyorum bende.
Şampiyon olacaksam geleyim. Garanti vermen lazım.
Bende söz veriyorum yoldaşım.Sana garanti verebilecek biri varsa gelsin, jüri başkanı sözü veriyorum bende.
İkincilik olmaz, net şampiyon olmam lazım. Kayıt olduğumdan beri lay lay lom mesaj yazmaktan başka bir şey yapmadım, yazdığım hikayeyi bile yarım bıraktım*, somut bir başarım olsun artık.
*Hikayenin devamı yakında gelecek arkadaşlar, beklemede kalın. 🥰 (Reklamlar)
İlk hafta elenmeyeceğinin sözünü verebilirim, çünkü ilk hafta eleme sistemini kaldırdık.Bende söz veriyorum yoldaşım.
Önceden varmıydı? Epey zaman geçtiğinden hatırlayamadım daİlk hafta elenmeyeceğinin sözünü verebilirim, çünkü ilk hafta eleme sistemini kaldırdık.
Ben katılmayacakmıymışım, kimsenin yolunu açmam.O nasıl laf, duymayayım bir daha.
Katılacaksan önden özel bir tanıtım yapalım. Malum kaç sezon oldu, hakkettin bunu. @Emre Ozansoy bunu not düşelim.
@slhttnmtl'in katılmamasının amacı zaten diğerlerine yol açmak olacaktır. Hadi yine iyisiniz, bunlar hep sizi düşündüğümden.
@Çiğdem sunduğunda vardı, en son bu sezon siz yarışmacıların ortak kararıyla kaldırmıştık.Önceden varmıydı? Epey zaman geçtiğinden hatırlayamadım da
Listen hazır.Ben katılmayacakmıymışım, kimsenin yolunu açmam.
Bensiz yapamıyor doğru. Bu sezon izleyeceği dizileri gömüp daha çok sinir etmeyi düşünüyorum. Hepsi ve daha fazlası yakında.Senin bu @Aserat ile durumun tam olarak ne? Pek bir seviyor seni...
Kim başlattı?Olay nasıl gelişti?Bensiz yapamıyor doğru. Bu sezon izleyeceği dizileri gömüp daha çok sinir etmeyi düşünüyorum. Hepsi ve daha fazlası yakında.
İsveç kr niye bizden daha iyi para birimi seçseydin
1 Kr 1 tl 🤭🤭🤭🤭İsveç kr niye bizden daha iyi para birimi seçseydin
Öyle olduğundan beri düz hesap yapmak kolaylaştı1 Kr 1 tl 🤭🤭🤭🤭
1 Kr 1 tl 🤭🤭🤭🤭
Neyse neyse @Dosi foruma yeni uğradı kızdırmayayım hemen zaten günlerce kızdırdım ara araÖyle olduğundan beri düz hesap yapmak kolaylaştı
Sizden birşeyler sipariş edelim en azından kaliteli olur. İsveçin sağlam, güvenilir online siteleri var mı, Amazon, tarzı?Öyle olduğundan beri düz hesap yapmak kolaylaştı
Hayat şartları, imkanlar konusuna girersen, en acilinden mülteci gemisine atlayıp İskandinav atlayasım geliyor🤷🤷🤷Neyse neyse @Dosi foruma yeni uğradı kızdırmayayım hemen zaten günlerce kızdırdım ara ara
Asgari ücretlerden girecektim konuya ama girmeyeyim gerek yok