Sohbet & Muhabbet Konusu

Sana garanti verebilecek biri varsa gelsin, jüri başkanı sözü veriyorum bende. :A
İkincilik olmaz, net şampiyon olmam lazım. :A Kayıt olduğumdan beri lay lay lom mesaj yazmaktan başka bir şey yapmadım, yazdığım hikayeyi bile yarım bıraktım*, somut bir başarım olsun artık. :A

*Hikayenin devamı yakında gelecek arkadaşlar, beklemede kalın. 🥰 (Reklamlar)

• Harika
Reactions: kerem
İkincilik olmaz, net şampiyon olmam lazım. :A Kayıt olduğumdan beri lay lay lom mesaj yazmaktan başka bir şey yapmadım, yazdığım hikayeyi bile yarım bıraktım*, somut bir başarım olsun artık. :A

*Hikayenin devamı yakında gelecek arkadaşlar, beklemede kalın. 🥰 (Reklamlar)
Bende söz veriyorum yoldaşım. :A
İlk hafta elenmeyeceğinin sözünü verebilirim, çünkü ilk hafta eleme sistemini kaldırdık. :A

O nasıl laf, duymayayım bir daha. :A

monophy.gif

Katılacaksan önden özel bir tanıtım yapalım. Malum kaç sezon oldu, hakkettin bunu. @Emre Ozansoy bunu not düşelim. :A

@slhttnmtl'in katılmamasının amacı zaten diğerlerine yol açmak olacaktır. Hadi yine iyisiniz, bunlar hep sizi düşündüğümden. :A
Ben katılmayacakmıymışım, kimsenin yolunu açmam. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • İlginç
Reactions: Dosi
Öyle olduğundan beri düz hesap yapmak kolaylaştı :A
Sizden birşeyler sipariş edelim en azından kaliteli olur. İsveçin sağlam, güvenilir online siteleri var mı, Amazon, tarzı?
------

Neyse neyse @Dosi foruma yeni uğradı kızdırmayayım hemen zaten günlerce kızdırdım ara ara :A

Asgari ücretlerden girecektim konuya ama girmeyeyim gerek yok :A
Hayat şartları, imkanlar konusuna girersen, en acilinden mülteci gemisine atlayıp İskandinav atlayasım geliyor🤷🤷🤷
------

Düzenli Kr birikim hesabı bulamadım ama ya Japon Yeni ve Rus Rublesi vardı 😁😂😁 @Tolstoyevski @Dosi @Yakamoz-Asi

Son düzenleme: