O adamın satmayacağı hiçbir şey yok yoldaşlarım... @Sherlock @Maskeli FedaiMaalesef öyle gözüküyor yoldaşlarım... Bu adamdan daha olmaz... Daha kim bilir nerelerini satacak utanmaz herif... @Sherlock @Maskeli Fedai
O adamın satmayacağı hiçbir şey yok yoldaşlarım... @Sherlock @Maskeli FedaiMaalesef öyle gözüküyor yoldaşlarım... Bu adamdan daha olmaz... Daha kim bilir nerelerini satacak utanmaz herif... @Sherlock @Maskeli Fedai
Tatlım ben buradayken o dediğinin uzayda mümkünatı yok.Forumu parlak boyundurluğundan kurtarıp sultanlarımızın egemenliği haline getirmek boynumuzun borcudur elbette…
Xli emre uzaylı mı? 😵Tatlım ben buradayken o dediğinin uzayda mümkünatı yok.
Katılıyorum yoldaşım, o iğrenç herif her şeyi satabilir... Fazla tehlikeli... @Maskeli Fedai @SherlockO adamın satmayacağı hiçbir şey yok yoldaşlarım... @Sherlock @Maskeli Fedai
Bugün de gelmezse @Sherlock isimli şahıs için konseyi toplayıp gerekli işlemleri başlatalım derim yoldaşlarım...Katılıyorum yoldaşım, o iğrenç herif her şeyi satabilir... Fazla tehlikeli... @Maskeli Fedai @Sherlock
Bugün son şansı o leş herifin... Eğer gelmezse kendisini ihraç işlemlerine başlayacağız... @Maskeli Fedai @BullyBugün de gelmezse @Sherlock isimli şahıs için konseyi toplayıp gerekli işlemleri başlatalım derim yoldaşlarım...
@Bully @Maskeli Fedai
Bugün de gelmezse @Sherlock isimli şahıs için konseyi toplayıp gerekli işlemleri başlatalım derim yoldaşlarım...
@Bully @Maskeli Fedai
Gelmezse bizde gideriz zaten.. Başkalarıyla goygoy yapsın kendine..Bugün son şansı o leş herifin... Eğer gelmezse kendisini ihraç işlemlerine başlayacağız... @Maskeli Fedai @Bully
Yoldaşlarımla beraber artık çok güçlüyüzTatlım ben buradayken o dediğinin uzayda mümkünatı yok.
Katılıyorum yoldaşım, o iğrenç herif her şeyi satabilir... Fazla tehlikeli... @Maskeli Fedai @Sherlock
@Sherlock bugün içinde teşrif etmezse ihanet suçundan yargılanacaktır... Yarın diye bir şey olmayabilir kendisi için...Bugün de gelmezse @Sherlock isimli şahıs için konseyi toplayıp gerekli işlemleri başlatalım derim yoldaşlarım...
@Bully @Maskeli Fedai
Ne ne neler duyuyorum. @Bully ? Ciddi değildir değil mi?
Ben üst akılımNe ne neler duyuyorum. @Bully ? Ciddi değildir değil mi?
Ben tek başıma hepinize yeterim tatlım sen dert etme.Yoldaşlarımla beraber artık çok güçlüyüzSultanlarımız senin parlakları yok edecekler
------
@Sherlock bugün içinde teşrif etmezse ihanet suçundan yargılanacaktır... Yarın diye bir şey olmayabilir kendisi için...
Haklısın o konuda bizde istikrar yokBen tek başıma hepinize yeterim tatlım sen dert etme.İstikrar sağlayamadığınız için benim ekmeğime yağ sürmeye devam edeceksiniz ister istemez.
Ben üst akılımBenim içinde yer almadığım bir oluşumdan söz edilemezHer masada varız evelallah
Bu tartışmada parlak haklı , siz saman alevi gibisiniz.Geçmişte bunun örneklerini çok gördük.Ben tek başıma hepinize yeterim tatlım sen dert etme.İstikrar sağlayamadığınız için benim ekmeğime yağ sürmeye devam edeceksiniz ister istemez.
Ben tek başıma hepinize yeterim tatlım sen dert etme.İstikrar sağlayamadığınız için benim ekmeğime yağ sürmeye devam edeceksiniz ister istemez.
Serhat'ın forum dışında bir hayatı yok kiHaklısın o konuda bizde istikrar yokSen yıllardır istikrarlı bir şekilde damganı vurmaya devam ediyorsun
Dostlarıma hadsizce saldırınca cevap vermem gerekiyorduOoo Maskeli melunu @serhatt ile tartışmayı özlemiş diye yorumladım
Kendisi ana üyelerden değil ama geçmişte de ekstra yedek veya yan üyelerimiz olmuştu... Ana üyelerimiz her daim sabit olacak canım yoldaşım... @MasacRE @Sherlock
İstikrarlı şekilde forumda yer alıp almamanın herhangi bir önemi yok yoldaşım, önemli olan burada olunduğunda yapılan etkidir... O da bizde mevcuttur...
Kendisi anca figüran olur yoldaşım fazlası zararKendisi ana üyelerden değil ama geçmişte de ekstra yedek veya yan üyelerimiz olmuştu... Ana üyelerimiz her daim sabit olacak canım yoldaşım... @MasacRE @Sherlock
------
İstikrarlı şekilde forumda yer alıp almamanın herhangi bir önemi yok yoldaşım, önemli olan burada olunduğunda yapılan etkidir... O da bizde mevcuttur...@MasacRE @Bully
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?