En son ne bu tantana deyip tekrar kaçtı ortalıktan. Kütük dostu Maskeli için bile gelmiyor foruma maalesef olmaz artık o adamdan... @Sherlock
Aynen bence de, daha da olmaz bundan... Saldım gitti leşdaşımı... @Sherlock @Maskeli FedaiEn son ne bu tantana deyip tekrar kaçtı ortalıktan. Kütük dostu Maskeli için bile gelmiyor foruma maalesef olmaz artık o adamdan... @Sherlock
Aynen bence de, daha da olmaz bundan... Saldım gitti leşdaşımı... @Sherlock @Maskeli Fedai
Dört bir yanımız hain dolu maalesef... @Sherlock
Bu hainliğin karşısında ben gidiyorum... 1.5 yıl daha girmem heralde... @Maskeli Fedai @SherlockDört bir yanımız hain dolu maalesef... @Sherlock
Ben bir iki yıl daha ölüm uykusuna gireyim.. @MasacRE @Sherlock Gelsin forumda leş yorumlarda bulunsun tek başına..Bu hainliğin karşısında ben gidiyorum... 1.5 yıl daha girmem heralde... @Maskeli Fedai @Sherlock
Ah be, böyle mi olacaktı sonumuz... @Sherlock @Maskeli FedaiParamparça olduğumuzla kaldık maalesef... @Sherlock
Ah be, böyle mi olacaktı sonumuz... @Sherlock @Maskeli Fedai
Ömrümüz bu adamı beklemekle geçti be kardeşim... Yıllardır Sherlock çekmesini beklediğimiz yetmiyor gibi şimdi de kendini bekletiyor bize. Nasıl iğrenç bir insan bu aklım hayalim almıyor... @SherlockBenedict leşi gibi takıldı hain herif.. @MEnes
Ömrümüz bu adamı beklemekle geçti be kardeşim... Yıllardır Sherlock çekmesini beklediğimiz yetmiyor gibi şimdi de kendini bekletiyor bize. Nasıl iğrenç bir insan bu aklım hayalim almıyor... @Sherlock
Yazıklar olsun bu adama... Hayır o kadar çer çöp işte oynuyorsun araya SHERLOCK atsana be adam... Oscar vermeyecekler sana anla işte... @SherlockGözümüzden düştüğüyle kalıyor.. @MEnes
Yok anlamaz o leş. Çamura bulanıp orasını burasını gösterdi yine alamadı oscarı. Kim bilir daha neler bekliyor bizi... @Sherlock @Maskeli FedaiYazıklar olsun bu adama... Hayır o kadar çer çöp işte oynuyorsun araya SHERLOCK atsana be adam... Oscar vermeyecekler sana anla işte... @Sherlock
Hiç sorma leş leş eserlerde oynuyor yalandan... Akademi'ye yamamaya çalışıyor kendini... Yazık... @MasacRE @SherlockOynadığı filmler de bir şeye benzese bari.. @Sherlock
Bir ödül parçası için o kadarını yapmasını beklemezdim ama yaptı... YAZIK... @Sherlock @Maskeli FedaiYok anlamaz o leş. Çamura bulanıp orasını burasını gösterdi yine alamadı oscarı. Kim bilir daha neler bekliyor bizi... @Sherlock @Maskeli Fedai
Ödül için her şeyi yapar o leş..Hiç sorma leş leş eserlerde oynuyor yalandan... Akademi'ye yamamaya çalışıyor kendini... Yazık... @MasacRE @Sherlock
------
Bir ödül parçası için o kadarını yapmasını beklemezdim ama yaptı... YAZIK... @Sherlock @Maskeli Fedai