Peki bundan HAZAnın haberi var mı... @Maskeli FedaiBeni iftiralarınıza alet edemezsiniz... Ben naif, tertemizi, haza bir İstanbul beyefendisiyim...@Maskeli Fedai
Peki bundan HAZAnın haberi var mı... @Maskeli FedaiBeni iftiralarınıza alet edemezsiniz... Ben naif, tertemizi, haza bir İstanbul beyefendisiyim...@Maskeli Fedai
En büyük sapık sensin şimdi yoldaşım. Gerçek düşüncelerini buraya döksen forum bir de bu sebepten sallantıya girer@Maskeli Fedai
Beni iftiralarınıza alet edemezsiniz... Ben naif, tertemiz, haza bir İstanbul beyefendisiyim...@Maskeli Fedai
OHAAAAA..Peki bundan HAZAnın haberi var mı... @Maskeli Fedai
O kim, Galatasaray'da mı oynuyor... Benim karşı cinsle ilişkim bu kadar işte... @Maskeli Fedai @SherlockPeki bundan HAZAnın haberi var mı... @Maskeli Fedai
At yalanı... @Maskeli Fedai @SherlockO kim, Galatasaray'da mı oynuyor... Benim karşı cinsle ilişkim bu kadar işte... @Maskeli Fedai @Sherlock
Şşşşşşş orada dur... Terbiyesiz herif... @Sherlock @Maskeli FedaiAt yalanı... @Maskeli Fedai @Sherlock
At yalanı... @Maskeli Fedai @Sherlock
Enes'e bakın heleeee.. Ne işler çeviriyor..Şşşşşşş orada dur... Terbiyesiz herif... @Sherlock @Maskeli Fedai
Kiiim ben mi... Nasıııııl, Nerdeeeenn??? @MasacREEnes'e bakın heleeee.. Ne işler çeviriyor..
Şşşşşşş orada dur... Terbiyesiz herif... @Sherlock @Maskeli Fedai
En tehlikeli insan...Enes'e bakın heleeee.. Ne işler çeviriyor..
Yalan çok kötü bir şeydir... Yalan söylemeyin... Söyletmeyin... @Maskeli Fedai @SherlockEn tehlikeli insan...
Biz yalan nedir bilmeyen püripak insanlarız... @Maskeli FedaiYalan çok kötü bir şeydir... Yalan söylemeyin... Söyletmeyin... @Maskeli Fedai @Sherlock
Buna inanmak için bir cümleden çok daha fazlası gerekiyor maalesef... Biz Tost Makineleri ve hainler olarak hayatımızda yalansız yaşayamayız... @Maskeli Fedai @SherlockBiz yalan nedir bilmeyen püripak insanlarız... @Maskeli Fedai
Forumdan birisi senin zevklerin için overrated diyormuş yoldaşım..Biz yalan nedir bilmeyen püripak insanlarız... @Maskeli Fedai
Bizim zevklerimize laf edecek hadsiz daha anasının karnından doğmadıForumdan birisi senin zevklerin için overrated diyormuş yoldaşım..@MEnes
Eskilerden birisiBizim zevklerimize laf edecek hadsiz daha anasının karnından doğmadı![]()
Şşşşşş karıştırma orasını...Buna inanmak için bir cümleden çok daha fazlası gerekiyor maalesef... Biz Tost Makineleri ve hainler olarak hayatımızda yalansız yaşayamayız... @Maskeli Fedai @Sherlock
Kimse çıksın ortaya. Tez kellesi uçurulaEskilerden birisi![]()
Vay hain vay... Film puan skalası 9'dan başlayan bir insansın bana laf etmeye hakkı yoktur.. @Maskeli Fedai
Dolunay Katilleri'ne de düşük vermemiştir umarım.. @MasacRE
Balonlara acımayız gereken neyse yaparız...