Normaldir Enes yoldaşım… Kendisinin yoldan çıkarıcı bir güzelliği var… Senin gibi bir sanat düşkününü bile esir almış…Yalnız buna da şimdi ne desem bilemedim... AAT gerçekten başka bir detay... Zamanında kendisi için bir yerli dizi izlediğim olmuştur... İtiraf ediyorum... @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
SYDNEY SWEENEY..
SYDNEY SWEENEY Mİ... O zaman o kutsal kelime geliyor hazır mısınız yoldaşlarım...Normaldir Enes yoldaşım… Kendisinin yoldan çıkarıcı bir güzelliği var… Senin gibi bir sanat düşkününü bile esir almış…
AL İŞTE... Tam da bundan korkuyorum... Yoldaşım hiç durmamış... @Maskeli Fedai @SherlockSYDNEY SWEENEY Mİ... O zaman o kutsal kelime geliyor hazır mısınız yoldaşlarım...
OOOOOOYYYYYYYYYYŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
En kısa zamanda sultanlarımızı masalara yatırmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz... @Maskeli Fedai @Sherlock @BullyAL İŞTE... Tam da bundan korkuyorum... Yoldaşım hiç durmamış... @Maskeli Fedai @Sherlock
MAVİ gözlü kim varsa favorim onlar içerisinden olacaktır... @Sherlock @Maskeli Fedai @BullyEn kısa zamanda sultanlarımızı masalara yatırmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz... @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully
Forumu parlak boyundurluğundan kurtarıp sultanlarımızın egemenliği haline getirmek boynumuzun borcudur elbette…En kısa zamanda sultanlarımızı masalara yatırmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz... @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully
Gözü de değerlendireceğiz Gö.ü de canım yoldaşım hiç merakın olmasın bu konuda... @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully
En favori P harfi ile başlayan sektördeki oyuncular diye bir etkinlik başlatmamız lazım.. @SherlockGözü de değerlendireceğiz Gö.ü de canım yoldaşım hiç merakın olmasın bu konuda... @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully
Aman hocam daha yeni döndük foruma. Gelir gelmez kapattırmayalım şimdiEn favori P harfi ile başlayan sektördeki oyuncular diye bir etkinlik başlatmamız lazım.. @Sherlock
Öyle ulu orta yerde dillendirmeseydin iyiydi. Kapalı kapılar ardında yapmıştık o anlaşmayı canım yoldaşım
Hainlik yapasım tuttuÖyle ulu orta yerde dillendirmeseydin iyiydi. Kapalı kapılar ardında yapmıştık o anlaşmayı canım yoldaşım
Şimdi @bazinga düşünsün...Hainlik yapasım tuttu
Çok tehlikeli konuları böyle konuşarak pek iyi etmedin yoldaşım ama dediğin gibi bize bir şey yapmaz... @bazingaÖyle ulu orta yerde dillendirmeseydin iyiydi. Kapalı kapılar ardında yapmıştık o anlaşmayı canım yoldaşım
Yaaaaa ben bu sapıkların arasına yine nasıl düştüm acaba...Gözü de değerlendireceğiz Gö.ü de canım yoldaşım hiç merakın olmasın bu konuda... @Maskeli Fedai @Sherlock @Bully
En büyük sapık sensin şimdi yoldaşım. Gerçek düşüncelerini buraya döksen forum bir de bu sebepten sallantıya girer @Maskeli FedaiÇok tehlikeli konuları böyle konuşarak pek iyi etmedin yoldaşım ama dediğin gibi bize bir şey yapmaz... @bazinga
------
Yaaaaa ben bu sapıkların arasına yine nasıl düştüm acaba...
Beni iftiralarınıza alet edemezsiniz... Ben naif, tertemiz, haza bir İstanbul beyefendisiyim... @Maskeli FedaiEn büyük sapık sensin şimdi yoldaşım. Gerçek düşüncelerini buraya döksen forum bir de bu sebepten sallantıya girer @Maskeli Fedai