Peki bundan HAZAnın haberi var mı... @Maskeli FedaiBeni iftiralarınıza alet edemezsiniz... Ben naif, tertemizi, haza bir İstanbul beyefendisiyim... @Maskeli Fedai
Peki bundan HAZAnın haberi var mı... @Maskeli FedaiBeni iftiralarınıza alet edemezsiniz... Ben naif, tertemizi, haza bir İstanbul beyefendisiyim... @Maskeli Fedai
En büyük sapık sensin şimdi yoldaşım. Gerçek düşüncelerini buraya döksen forum bir de bu sebepten sallantıya girer @Maskeli Fedai
Beni iftiralarınıza alet edemezsiniz... Ben naif, tertemiz, haza bir İstanbul beyefendisiyim... @Maskeli Fedai
OHAAAAA..Peki bundan HAZAnın haberi var mı... @Maskeli Fedai
O kim, Galatasaray'da mı oynuyor... Benim karşı cinsle ilişkim bu kadar işte... @Maskeli Fedai @SherlockPeki bundan HAZAnın haberi var mı... @Maskeli Fedai
At yalanı... @Maskeli Fedai @SherlockO kim, Galatasaray'da mı oynuyor... Benim karşı cinsle ilişkim bu kadar işte... @Maskeli Fedai @Sherlock
Şşşşşşş orada dur... Terbiyesiz herif... @Sherlock @Maskeli FedaiAt yalanı... @Maskeli Fedai @Sherlock
At yalanı... @Maskeli Fedai @Sherlock
Enes'e bakın heleeee.. Ne işler çeviriyor..Şşşşşşş orada dur... Terbiyesiz herif... @Sherlock @Maskeli Fedai
Kiiim ben mi... Nasıııııl, Nerdeeeenn??? @MasacREEnes'e bakın heleeee.. Ne işler çeviriyor..
Şşşşşşş orada dur... Terbiyesiz herif... @Sherlock @Maskeli Fedai
En tehlikeli insan...Enes'e bakın heleeee.. Ne işler çeviriyor..
Yalan çok kötü bir şeydir... Yalan söylemeyin... Söyletmeyin... @Maskeli Fedai @SherlockEn tehlikeli insan...
Biz yalan nedir bilmeyen püripak insanlarız... @Maskeli FedaiYalan çok kötü bir şeydir... Yalan söylemeyin... Söyletmeyin... @Maskeli Fedai @Sherlock
Buna inanmak için bir cümleden çok daha fazlası gerekiyor maalesef... Biz Tost Makineleri ve hainler olarak hayatımızda yalansız yaşayamayız... @Maskeli Fedai @SherlockBiz yalan nedir bilmeyen püripak insanlarız... @Maskeli Fedai
Forumdan birisi senin zevklerin için overrated diyormuş yoldaşım.. @MEnesBiz yalan nedir bilmeyen püripak insanlarız... @Maskeli Fedai
Bizim zevklerimize laf edecek hadsiz daha anasının karnından doğmadıForumdan birisi senin zevklerin için overrated diyormuş yoldaşım.. @MEnes
Eskilerden birisiBizim zevklerimize laf edecek hadsiz daha anasının karnından doğmadı
Şşşşşş karıştırma orasını...Buna inanmak için bir cümleden çok daha fazlası gerekiyor maalesef... Biz Tost Makineleri ve hainler olarak hayatımızda yalansız yaşayamayız... @Maskeli Fedai @Sherlock
Kimse çıksın ortaya. Tez kellesi uçurulaEskilerden birisi
Vay hain vay... Film puan skalası 9'dan başlayan bir insansın bana laf etmeye hakkı yoktur.. @Maskeli Fedai
Dolunay Katilleri'ne de düşük vermemiştir umarım.. @MasacRE
Balonlara acımayız gereken neyse yaparız...