O adamın satmayacağı hiçbir şey yok yoldaşlarım... @Sherlock @Maskeli FedaiMaalesef öyle gözüküyor yoldaşlarım... Bu adamdan daha olmaz... Daha kim bilir nerelerini satacak utanmaz herif... @Sherlock @Maskeli Fedai
O adamın satmayacağı hiçbir şey yok yoldaşlarım... @Sherlock @Maskeli FedaiMaalesef öyle gözüküyor yoldaşlarım... Bu adamdan daha olmaz... Daha kim bilir nerelerini satacak utanmaz herif... @Sherlock @Maskeli Fedai
Tatlım ben buradayken o dediğinin uzayda mümkünatı yok.Forumu parlak boyundurluğundan kurtarıp sultanlarımızın egemenliği haline getirmek boynumuzun borcudur elbette…
Xli emre uzaylı mı? 😵Tatlım ben buradayken o dediğinin uzayda mümkünatı yok.![]()
Katılıyorum yoldaşım, o iğrenç herif her şeyi satabilir... Fazla tehlikeli... @Maskeli Fedai @SherlockO adamın satmayacağı hiçbir şey yok yoldaşlarım... @Sherlock @Maskeli Fedai
Bugün de gelmezse @Sherlock isimli şahıs için konseyi toplayıp gerekli işlemleri başlatalım derim yoldaşlarım...Katılıyorum yoldaşım, o iğrenç herif her şeyi satabilir... Fazla tehlikeli... @Maskeli Fedai @Sherlock
Bugün son şansı o leş herifin... Eğer gelmezse kendisini ihraç işlemlerine başlayacağız... @Maskeli Fedai @BullyBugün de gelmezse @Sherlock isimli şahıs için konseyi toplayıp gerekli işlemleri başlatalım derim yoldaşlarım...
@Bully @Maskeli Fedai
Bugün de gelmezse @Sherlock isimli şahıs için konseyi toplayıp gerekli işlemleri başlatalım derim yoldaşlarım...
@Bully @Maskeli Fedai
Gelmezse bizde gideriz zaten.. Başkalarıyla goygoy yapsın kendine..Bugün son şansı o leş herifin... Eğer gelmezse kendisini ihraç işlemlerine başlayacağız... @Maskeli Fedai @Bully
Yoldaşlarımla beraber artık çok güçlüyüzTatlım ben buradayken o dediğinin uzayda mümkünatı yok.![]()
Katılıyorum yoldaşım, o iğrenç herif her şeyi satabilir... Fazla tehlikeli... @Maskeli Fedai @Sherlock
@Sherlock bugün içinde teşrif etmezse ihanet suçundan yargılanacaktır... Yarın diye bir şey olmayabilir kendisi için...Bugün de gelmezse @Sherlock isimli şahıs için konseyi toplayıp gerekli işlemleri başlatalım derim yoldaşlarım...
@Bully @Maskeli Fedai
Ne ne neler duyuyorum. @Bully ? Ciddi değildir değil mi?
Ben üst akılımNe ne neler duyuyorum. @Bully ? Ciddi değildir değil mi?
Ben tek başıma hepinize yeterim tatlım sen dert etme.Yoldaşlarımla beraber artık çok güçlüyüzSultanlarımız senin parlakları yok edecekler
------
@Sherlock bugün içinde teşrif etmezse ihanet suçundan yargılanacaktır... Yarın diye bir şey olmayabilir kendisi için...
Haklısın o konuda bizde istikrar yokBen tek başıma hepinize yeterim tatlım sen dert etme.İstikrar sağlayamadığınız için benim ekmeğime yağ sürmeye devam edeceksiniz ister istemez.
![]()
Ben üst akılımBenim içinde yer almadığım bir oluşumdan söz edilemez
Her masada varız evelallah
![]()
Bu tartışmada parlak haklı , siz saman alevi gibisiniz.Geçmişte bunun örneklerini çok gördük.Ben tek başıma hepinize yeterim tatlım sen dert etme.İstikrar sağlayamadığınız için benim ekmeğime yağ sürmeye devam edeceksiniz ister istemez.
![]()
Ben tek başıma hepinize yeterim tatlım sen dert etme.İstikrar sağlayamadığınız için benim ekmeğime yağ sürmeye devam edeceksiniz ister istemez.
![]()
Serhat'ın forum dışında bir hayatı yok kiHaklısın o konuda bizde istikrar yokSen yıllardır istikrarlı bir şekilde damganı vurmaya devam ediyorsun
![]()
Dostlarıma hadsizce saldırınca cevap vermem gerekiyorduOoo Maskeli melunu @serhatt ile tartışmayı özlemiş diye yorumladım![]()
Kendisi ana üyelerden değil ama geçmişte de ekstra yedek veya yan üyelerimiz olmuştu... Ana üyelerimiz her daim sabit olacak canım yoldaşım... @MasacRE @Sherlock
İstikrarlı şekilde forumda yer alıp almamanın herhangi bir önemi yok yoldaşım, önemli olan burada olunduğunda yapılan etkidir... O da bizde mevcuttur...
Kendisi anca figüran olur yoldaşım fazlası zararKendisi ana üyelerden değil ama geçmişte de ekstra yedek veya yan üyelerimiz olmuştu... Ana üyelerimiz her daim sabit olacak canım yoldaşım... @MasacRE @Sherlock
------
İstikrarlı şekilde forumda yer alıp almamanın herhangi bir önemi yok yoldaşım, önemli olan burada olunduğunda yapılan etkidir... O da bizde mevcuttur...@MasacRE @Bully