Sohbet & Muhabbet Konusu

• Üzücü
Reactions: The_Erinch

Yazın sen buralara geleceğine biz toplanıp sana gelelim abi. :A @Yakamoz-Asi

0% diyenden korkacaksın :A
------

Bugün belgesel izledim..
Çift başlı ve tek başlı yılanlarla ilgili...

Çok tehlikeli hayvanlar....arkadan ısırıyorlar. Önden nasıl şirinler bir bilseniz. Önce avına çok iyi davranıp, sonra arkadan sokuyorlar.

@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Emre Ozansoy @RüzgarGülü

Abi bir de çıngıraklı var onlara asıl çok dikkat etmek gerek :A

Al iṣte ṣimdi uyku da hikaye oldu... hiç sevmem yılanları :(

@Yakamoz-Asi Ömer sorsana bu yer cücesine sen o göbeği nasıl yaptın diye :A
------

Bugün belgesel izledim..

Çok tehlikeli hayvanlar....arkadan ısırıyorlar. Önden nasıl şirinler bir bilseniz. Önce avına çok iyi davranıp, sonra arkadan sokuyorlar.

@Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Emre Ozansoy @RüzgarGülü

Yılanlara hiç bakamam ıyy

Son düzenleme:
@Polat Şaşmaz

Size bir şey soracağım. TBD de ilk bölümlerde Fırtınalar da bir sahne vardı. Zarife , Şerif , Esme bahçede oturuyorlardı.Şerif, Esme’ye bizi karı-koca bilecekler dedi devamını hatırlayamadım. Kaçıncı bölümdü biliyor musunuz?

Dur bakayım
------

Bahçede oturduklarına göre ilk 3 bölüm olamaz çünkü hapisteydi Şerif @12.Adam
İyi akşamlar, Bakabildiniz mi?

Ekli dosyayı görüntüle 138066
------

1000254490.jpg

Maṣallah duruṣ ne öyle :A

Bir de ruh hastası dedin bana Teşkilat konusunda :A Aktifliğin aşırı artınca cozuttun biraz :A

Alındın mı telli makine? Eski sabar üyesisin netice de bende öyleydim sende bana lakap bul boşboğaz nasıl ? :A
------

Soru eki var. :A

Bugün belgesel izledim..

Abi bir de çıngıraklı var onlara asıl çok dikkat etmek gerek :A

Yazın sen buralara geleceğine biz toplanıp sana gelelim abi. :A @Yakamoz-Asi

Ben Mariana cukurundaki planktonum oraya yılan felan gelemez 😑

@Yakamoz-Asi Ömer sorsana bu yer cücesine sen o göbeği nasıl yaptın diye :A
------

Yılanlara hiç bakamam ıyy

@Bully de sevgilisine ders vermek için böyle giymiş ama üstüne yapışıp çıkaramayınca eve böyle dönmek zorunda kalmış :A:A @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Dosi @ozmoturk

@Bully de sevgilisine ders vermek için böyle giymiş ama üstüne yapışıp çıkaramayınca eve böyle dönmek zorunda kalmış :A:A @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Dosi @ozmoturk

Benim bir gün kız sevgilim olursa Dublinde yaklaşmıştım Pandemi çıktı ikincisinde Euro’nun uçuşu bana yardım eden Brezilyalı kız İts eat cafenin toptancısında çalışıyordu İranlı erkek ve Sidneyli kızın kirlettiği mutfağı topladık
Kavga etti yemekten kaynaklı İranlı Domuz yemem diye mutfağın durumu berbattı